İstanbul 'Da 90 Saat Su Kesintisi !
-
İSKİ, Anadolu yakasında 12 ilçede 90 saat su kesintisi yapılacağını açıkladı. Yapılan açıklamada,"Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezleri'nde yapılacak olan elektrik sistemleri revizyon çalışmaları sebebiyle; 24 Kasım 2014 Pazartesi 09:00 ila 28 Kasım 2014 Cuma günü 03:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelere aralıksız su verilemeyecektir" denildi. Çalışma sebebiyle su alamayacak ilçeler ise şu şekilde belirtildi: Maltepe - Kartal - Pendik- Tuzla - Ataşehir - Adalar - Kadıköy - Sancaktepe - Çekmeköy - Ümraniye - Beykoz ve Üsküdar.
pendik belediyesi face adresinde yayınladı ayrıca
tavsiyem geri dönüşümsüz 19 lt lik pet şişelerden 3-5 tane almanız .
-
Hükümet istifa !
-
CEO bunu yazdı
Hükümet istifa !
Yok ne alaka.
sadece evinde yedek su deposu olmayanlar için sıkıntılı bidurum .
-
Yeni Türkiye!
-
Off.. siki tuttuk amk
-
Yeni Türkiye gayet gelişmiş... Modern devlet ve dünya lideri (!) Kısaca yemişim böyle ülkeyi.
-
skandal lan resmen.
ama yok yok sadece sıkıntılı bir durum eheh
-
samaccc bunu yazdıCEO bunu yazdı
Hükümet istifa !
Yok ne alaka.
sadece evinde yedek su deposu olmayanlar için sıkıntılı bidurum .
Yorum yok. Cidden uzun uzuna yazmaya niyetim vardı da vazgeçtim.
AKP'li belediye açıklama yapar; "CEHAPE bilmem kaç yılında bozuk boru döşedi onları değiştireceğiz ondan böyle oldu" derler. "Ultra" kent İstanbul'un yarısına, milyonlarca insana 4 gün su verilememesi skandal. Kesik kesik yapılsa, bölge bölge kesilse neyse siz şehrin yarısını 4 gün kesintisiz susuz bırakacaksınız.
O iş 4 günde bitmez. Ne zaman bahsedilen büyük çaplı kesinti zamanında tamamlandı ki? Burada 1 saat kesinti yapılacak dendiği halde 3-4 saat su gelmediği zamanlar olabiliyor (İzmir).
Austen tarafından 20/Kas/14 11:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah yardım etsin bizim ilçede bazen 15 gün elektirik olmuyor zor ama 90 saat susuzluk çok zor bir durum
-
adam hükümete laf gelmesin diye ilk sıradan yerini ayırtmış amk
-
kaynak versene bu kadar uzun süre bu devirde istanbul gibi büyük bir şehirde ve sanayinin gelişmekte olduğu bir bölgede aralıksız 4 gün su olmaması cok değişik bir durum