İstanbul 'Da 90 Saat Su Kesintisi !
-
student bunu yazdıKaan bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
nasıl insanlarsınız siz ya. niye tepki veriyosunuz. bırakın adamlar işini yapsın. 4 gün neki ?
klasik akp'li.
Bak sana mini minnacık bir örnek vereyim.
8 kişi çalışıyor atolyede, yağlı meslek..
Herkesin dirseklerine kadar yağ, yüzleri de yağlı genelde.
Bir adamın yıkanması için kaç litre su gerekir tahmin et.
Bu adamlar öğle yemeğine çıkarken de yıkanıyor, akşam da.
Şimdi küfür ederekten sormak isterdim de, bu kadar adam için ben suyu nerde depolayayım.
4 gün nekiymiş..
Hadi ordan.
Kadir Topbaş gerekli tamiratların su kesintisi yapılmadan yapılsın diye talimat vermiş,fakat sen eğer işçilerini çok düşünüyorsan kıyacaksın paraya her ihtimale karşı su deposu yaptıracaksın ki elyaf depolar var, şimdi yeni yapılan her apartmanda su deposu da koyuyorlar ( bizim apartmanda 18 daire var ( nerden baksan en az 50 kişi var apartmanda bize en az 1 hafta yetiyor.
He canım oldu..
İstanbul'da zaten alan bolluğu var. Her yer depo koyacak yer binada.
Mesela git herhangi bir sanayi sitesine bak, depo koyacak yer görebiliyor musun?
Su faturasının daire başı 60 lira olduğunu düşün.
bunun 20 lirasına vergi de. 40 lirası su 40/1.6(suyun ton fiyatı) = 25 ton harcama yapar. Hadi ekonomi yaptık, malum susuzluk, duş vsalmadık almadık. 12ton kullandık, onu da 4'e böldük(hafta) 3 ton yaptı.
3tonx18daire=54 ton su yapar. o da yaklaşık 4 metre x 4metre x 4metre bir hacime denk gelir.
Alanı bol buşmuşsunuz, kıskandım vallahi.
-
Kaan bunu yazdıstudent bunu yazdıKaan bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
nasıl insanlarsınız siz ya. niye tepki veriyosunuz. bırakın adamlar işini yapsın. 4 gün neki ?
klasik akp'li.
Bak sana mini minnacık bir örnek vereyim.
8 kişi çalışıyor atolyede, yağlı meslek..
Herkesin dirseklerine kadar yağ, yüzleri de yağlı genelde.
Bir adamın yıkanması için kaç litre su gerekir tahmin et.
Bu adamlar öğle yemeğine çıkarken de yıkanıyor, akşam da.
Şimdi küfür ederekten sormak isterdim de, bu kadar adam için ben suyu nerde depolayayım.
4 gün nekiymiş..
Hadi ordan.
Kadir Topbaş gerekli tamiratların su kesintisi yapılmadan yapılsın diye talimat vermiş,fakat sen eğer işçilerini çok düşünüyorsan kıyacaksın paraya her ihtimale karşı su deposu yaptıracaksın ki elyaf depolar var, şimdi yeni yapılan her apartmanda su deposu da koyuyorlar ( bizim apartmanda 18 daire var ( nerden baksan en az 50 kişi var apartmanda bize en az 1 hafta yetiyor.
He canım oldu..
İstanbul'da zaten alan bolluğu var. Her yer depo koyacak yer binada.
Mesela git herhangi bir sanayi sitesine bak, depo koyacak yer görebiliyor musun?
Su faturasının daire başı 60 lira olduğunu düşün.
bunun 20 lirasına vergi de. 40 lirası su 40/1.6(suyun ton fiyatı) = 25 ton harcama yapar. Hadi ekonomi yaptık, malum susuzluk, duş vsalmadık almadık. 12ton kullandık, onu da 4'e böldük(hafta) 3 ton yaptı.
3tonx18daire=54 ton su yapar. o da yaklaşık 4 metre x 4metre x 4metre bir hacime denk gelir.
Alanı bol buşmuşsunuz, kıskandım vallahi.
Bizimbinadaki yaklaşık2,5 metre * 2,5 metre civarı , yani o kadar büyük bialan gerekmiyor.Şimdi binalarda sığınakta 3 * 3 metrelik bialana rahat koyulabiliniyor. Herhangşi bi sanayi sitesi su deposuna ye rbulanıyorsa kapatsın işyerini...Eğer işinde su gerekliyse mutlaka depo yaparsın ki işin aksamasın.En basitinden bi bak araba yıkama yerlerine.Kuyu suyu ile yıkama yapmalarına rağmen hepsinde su deposu vardır.
http://assudeposu.com/polyester-su-deposu.html
buradan kaç litre depo ne kadar yer kaplıyor öğrenebilirsin.
-
Asıl konuşulması gereken bence şu olmalı 3 günde ne değiştiricekler bu kadar uzun olan ne ?
-
ulan istanbulda olcağım gün olurmu bu yaa :(
-
nede olsa dünya şehri.
olur arada asfasfasf dsfsdfsdf
http://www.youtube.com/watch?v=5Kv8LvatLIs
aklıma bu geldi remixxxxx
zalimadam tarafından 20/Kas/14 18:03 tarihinde düzenlenmiştir -
C-force bunu yazdı
ulan istanbulda olcağım gün olurmu bu yaa :(
Yazılanları tekrar okuyun. Cevabı bulacaksınız.