folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul Dershane Fiyatları ?

İstanbul Dershane Fiyatları ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

Evet hocalar istanbul için hafta içi dershane fiyatları ne kadardır ? fiyatlar ortalama nedir.

dersane farketmez tabi ticarethaneleri kastetmiyorum bi bilgisi olanlar bilgilendirirse memnun oluruz..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Hacı Ankara'da Sınav Dershanesine 2.750'ye kayıt oldum. Mezunlarda puana göre para istiyolardı ben kayıt olurken. Sonradan değişmiş olabilir ama o civardadır yine. Heralde bütün Türkiye'de de aynı fiyatlar geçerlidir...

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hacı Ankara'da Sınav Dershanesine 2.750'ye kayıt oldum. Mezunlarda puana göre para istiyolardı ben kayıt olurken. Sonradan değişmiş olabilir ama o civardadır yine. Heralde bütün Türkiye'de de aynı fiyatlar geçerlidir...
    hayır hocam tüm türkiyede fiyatlar aynı deil bizim burda(istanbul Dışı ) en köklü dersane final Çok iyi yani 1800 filan istiyolar ama izmir final istanbul final 4 binden başlar

De Get Yalan Dünya...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:

hocam şehirlere göre değişiyor fiyatlar.

kültür dershanesiyle görüştüm en son 2.400 diyorlar. bu kalitede bu paradan ucuz başka bi dershane arıyorum. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    O zaman aramaya devam. Bilenler yardım edecektir... :) Kolay gelsin

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    ohaa amk , o ne laa :S la değerini bilin bakın, b.k gibi para veriyonuz bari derslere adam akıllı girinde bişiler öğrenin :)

İzmir'de benim bildiğim kadarıyla ; isim yapmamış sıradan dersaneler 1.200'e tav oluyolar.

Mesela Uğur Dersanesi 3.700'idi en son (2 sene önce)

Çankaya dersanesi hem iyi hemde diğerlerine göre daha ucuz. 1.700 -2.000 arasıydı.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

istanbulu bilmem bodrum da 6 tane dersane var (ula 6tane lise ya var ya yok işe bak :G )

en pahalısı uğur 2.500+ ve kavram dersanesi  kavram çok iyidir ama ortamı kötüdür hep iyi yerlere öğrenci çıkarıyor

yalı dersanesi var oda orta fiyat 2.400 - 2.000 arasi değişiyor ama çok fazla burs veriyorlar boş çık %10 alırsın

ben açıya gidiyorum fiyat ı en iyilerden ortamı ve sistemleri çok güzel buda 2milyar indirimsiz olması gerekiyor

sana tavsiyem uğurdan ve fem den uzak durman olucaktır,, 

kavram iyidir ama oda yerine göre pahalı sayılır burda özel okul az oldu için dersaneler de ucuz büyük şehirlere göre 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hkfull61
    hkfull61's avatar
    Erkek
    kardeş bende yeni kaydoldum.. açıkliseden geldiğim için  ii bi dersane arastırmıştım..  fem özel'e sordum 13000 çektiler liste fiyatı .. belkki indirebilirdim ama nereye kadar..baktım olmuyo.. kültür özel'e gittim 11000 liste fiyatı.. benim dayı kültürde müdürlü eskiden o girdi arayagüç bela 4,500 a anlastık.. bildiklerim bu kadar walla.. kendimi attım biyere bakalım  n olur halimiz..habire sınav yapıolar bu hafta..

üşüyoruz steve reizzz..! =(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hkfull61 bunu yazdı:
    kardeş bende yeni kaydoldum.. açıkliseden geldiğim için  ii bi dersane arastırmıştım..  fem özel'e sordum 13000 çektiler liste fiyatı .. belkki indirebilirdim ama nereye kadar..baktım olmuyo.. kültür özel'e gittim 11000 liste fiyatı.. benim dayı kültürde müdürlü eskiden o girdi arayagüç bela 4,500 a anlastık.. bildiklerim bu kadar walla.. kendimi attım biyere bakalım  n olur halimiz..habire sınav yapıolar bu hafta..

yuhh arabamı alıyorsun kardeşim bune böyle  asla vermem o kadar para vereceğime ben de açık lise okuyorum git başka şehre kardeşim

aylık 200ytl bile fazla geliyor bütün her yer dersane reklam afişleri ile dolu

bok gibi para kazanıyorlar bu işten kaptırmayın kendinizi uygunu vardır o parayı vereceğime başka şehirde giderin aynı dersaneye üstüne bide öss den sonra yaz tatili yaparım 5yıldızlı otelde  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

ünsal dersanesi var 500 evlerde. 1800tl demişlerdi haftasonu programına. finalle görüştüm 3200tl dediler pazarlık payı var, haftaiçi programı. kültüre git derim ben tabi ama yinede sen bilirsin. 2700tl haftasonu programı demişlerdi.

edit: @hkfull61 fazladan sıfır koymadığına eminsin değil mi :| 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

hkfull61 bunu yazdı:

yuhh arabamı alıyorsun kardeşim bune böyle  asla vermem o kadar para vereceğime ben de açık lise okuyorum git başka şehre kardeşim

aylık 200ytl bile fazla geliyor bütün her yer dersane reklam afişleri ile dolu

bok gibi para kazanıyorlar bu işten kaptırmayın kendinizi uygunu vardır o parayı vereceğime başka şehirde giderin aynı dersaneye üstüne bide öss den sonra yaz tatili yaparım 5yıldızlı otelde  

oha 13000 e dersane mi olur? :S 

Toplam Hit: 5544 Toplam Mesaj: 17