İstanbul Dershane Fiyatları ?
-
yok abi sıfırlarda yanlış yok bizde zaten vermeyiz on milyar dersaneye.. ama lise temeli yok aq. hedef büyük.. napcan on numara takip ve kişiye yönelik eğitinden bahsediyoz.. 11000 fiyat biz indirmişiz 4500 e ... he içinizden diosanız herifte gt var gidio hiç te ööle deil.. napcaz bizde bilmioz belki bu fiyata da bi şekilde bi ayar çakerler bizimkiler..
-
aga eğer inanmıyorsan.. ne bilim kul hakkı yersem içimde birazcıkta olsa bişey hissetmem diyorsan.. ne yap ne et cemaat e git.. bi yolunu bul. indirimde yaparlar. bi güzelde kazanırsın..
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
aga eğer inanmıyorsan.. ne bilim kul hakkı yersem içimde birazcıkta olsa bişey hissetmem diyorsan.. ne yap ne et cemaat e git.. bi yolunu bul. indirimde yaparlar. bi güzelde kazanırsın..
-----------------------------feme gittim bişey olmadı hocam :) ayrıca full erkek olunca dersanede potansiyel olmuyor. yanlış anlaşılmasın ama hiç böyle derse bağlanamıyosun.
ders kitlendimmi hoca espri yapıyor. ee sınıfta kız yok rahatya.
ya siktir kelimesinin tezi, futbol, zenci erkekler.. muhabbetler böyle ortam yok. ders potansiyelinin olması için takım ruhuda lazım..
-
@ FeRoCi
hacı öle dionda beni amerikadan nurcu akrabalar çağırdı gel burslu bizde kal hem dil üzerine oku die, gitmedim.. elini verdinmi bi daha nh kurtulursun hesabı yani.. cemaate girmek sakat iş yani.. he diosan koyarım vicdanına bakarım yoluna dicek bişe yok deiğin gibi, ama giriyorlar adamın kanına bi şekilde..
-
valla ben diyeceğimi diyorum hafta sonu 7x2 saat hafta içi 2x3 saat ders var toplam haftada
20saat yapıyor bazen fazladan etüd de eklenebiliyor aylık 200ytl veriyorum gayettte memnünum final beleş fem beleş fenbilimleri beleş deseniz gitmem hem ortamı hem dersleri çok güzel,,
o dedikleriniz çok fazla özel hoca tutarsın her ders için,, sana tek tek o konuyu yutturur
AÇI :G
-
Gelir durumu düşük bir aile olmamıza rağmen şuana kadar iyi bir üniversitede alacağım eğitim için yaklaşık 50 000 lira rahat harcamışlardır bizimkiler.İlkokuldan bu yana iyi bir lise iyi bir üniversite diye dershane dershane vakit öldür.. Dön dolaş aynı yere gel hiç gerek yok. normal bir eğitim al lise sonda bas parayı özel üniversiteye aynı diplomayı satın al.