İstanbul Karışırsa Türkiye Karışır ! ! !
-
Belki tarihi tesadüf belki başka bir olaydır fakat bugün İstanbul Gazi'de saaat 11'de gerçekleşen canlı bomba saldırısı
Son 2 ay içerisinde tırmanan terör eylermleri,bombalı eylemler ve cephanelik patlamalarının tuzu biberi olmuştur
İstanbul gibi koca bir köy'ün iç karışıklıkla karşı karşıya kalması tüm Türkiyeyi vahim bir şekilde etkiliyecektir
Her kesimden her ırk ve etnik kökenden oluşan nüfusu ile eylemler sokaklarada yansırsa ve sokaklarda buna cevap verirse
Türkiye'yi daha vahim olaylar beklemektedir ...
-
İstanbulun kolay kolay karışacağını sanmıyorum mahalli eylemler dışında.
Karışırsada tek taraflı karışır. Bundan terör yandaşları yararlanır. İstanbulun insanı sindirilmiş artık. Kimse elini taşın altına koymak istemiyor. Ancak
belirli mahallelerde bikaç ayaklanma olur onlara karşı oda bastırılır güvenlik güçleri tarafından herkes susar oturur.
Ama olurda bu saldırılara karşılık gerçekten bir yapılanma olursa . Dediğin gibi istanbul karışırsa tüm türkiye karışır
-
bayrampasada yemez hocam
-
Gazeteler canlı bombanın kimliğini bir sol örgüt üyesi diye açıkladı. Çok ilginç.
Neden bu şekilde denildiki?
-
recluse bunu yazdı
Gazeteler canlı bombanın kimliğini bir sol örgüt üyesi diye açıkladı. Çok ilginç.
bi sol örgüt üyesinin yapmıs olma ihtimali yok mu hoca?
-
Nespace bunu yazdırecluse bunu yazdı
tikko dhpkc falan olduğun sanmıyorum pkk'nın işi
-
dhpkc miş haber sitelernde öyle yazıyor
-
Sadece diğer müslüman ülkelere ne olduğunu düşünelim. Hep bu amaçla girmedilermi zaten. Hep barışı demokrasiyi getirmek için girmediklermi. Irak da olduğu gibi barışı sağlıycaz saddamı bulacaz diye girdiler ülkenin anasını belleyip çıktılar. Göremediğimiz şey okadar açıkki; kürtlere vaad edilen kürdistan ile kürleri dizginlemeyi çok iyi biliyolar ama bazı kafası çalışmayan gruplar hala anlayamıyor. Çok uzak deyil, çoğu genç görecek belkide, umudum oki kimse görmesin barış içinde yaşayalım ama amerikanın, israil ve diyer batılı ülkelerin istedikleride kürtleri ayakladırmak.
Niye kürtleri ayaklandırmak peki ? Türkiyede yaşayan milyonu geçen kürt sayısına baktığımızda kürtlerin ayaklanması demek; askeri güç kullanılmasını zodunlu hale getirmek demek. Bu olunca tabiyki bizim gördüklerimizi batılı ülkeler görmüycek, herzaman yapıldığı gibi demokrasiyi barışı sağlamak için geldiklerini zanneden batılı toplum kürtleri deyil türkleri suçluycak. Neden? Çok açık askeri güç kullanarak kürtleri öldürüyo olacağız ama bu kürt katliyamı gibi gösterilecek sanki kürler hiçbirşey yapmamış gibi .
Demem oki mesela türklerin ayaklanması deyil kürtlerin ayaklanması. Bir şehirde olan olaylar ile pek birşey olcağınu zannetmiyorum. Tüm kürtler ıayaklandığı zaman olan olcak ve iş türk kürt meselesi ile kalmıycak. Barışı getirmek için gelen ülkeler ilede savaşmak zorunda kalıcaz.
manhyak tarafından 11/Eyl/12 16:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Nespace bunu yazdırecluse bunu yazdı
İllaki var, yaşadığımız şu günlerde stratejiik olarak neden sol bir örgüt böyle bir eyleme gerek duyar, canlı bomba yaparak İstanbul'da gerek duyar.
İlginç geldi ilk an itibari ile. Kokusunun çıkacağını düşünüyorum.
-
DevilKingtr bunu yazdıNespace bunu yazdırecluse bunu yazdı
tikko dhpkc falan olduğun sanmıyorum pkk'nın işi
Bugün Türk hava sahası 3 kez suriye tarafından ihlal edildi ve sabah 9:51'de incirlikten 3 tane F16 ve 1tande F4 havalandı
Ve gayrı istihbari verilere göre olayın arkasında Esed var maksadı ise ihlali örtbaz etmek !!!
-
haberlerde şöyle geçiyor
İstanbul Sultangazi 'de Gazi Karakolu'na girerek üzerindeki bombayı patlatan ve 1 polisin şehit olmasına, 4 kişinin ise yaralanmasına neden olan teröristin 1973 doğumlu ÇorumAlaca nüfusuna kayıtlı İbrahim Çuhadar olduğu ortaya çıktı.
DHKP-C terör örgütüne mensup olan Çuhadar'ın daha önce çeşitli yasadışı gösterilere katılmak suçundan 8 ay cezaevinde yattığı belirlendi.
işte tipik bir beyinsiz, birilerini öldürüp kahraman olarak anılmayı düşünen bir zavallı. Bit kadar beyini olan insanların yapacağı şey budur zaten