İstanbul Karışırsa Türkiye Karışır ! ! !
-
istanbulda birikmiş bir kin var, bu yoklamalar götü kalkmışlığın son hadleri, devlete karşı sinmekle teröre karşı sinmek arasında fark var, bu işin sonunda kurunun yanında yaş da yanar, istanbuldaki doğu kökenli vatandaşlara kan kustururlar. 96 senesini bilmeyenler açsın biraz incelesin olayları bu işler öyle kolay işler değil, nüfusa da bakmaz adamın amına koyarlar.
-
Valla birakin Istanbulu, ben sahsen bir koy kahvesinin bile karisacagini sanmiyorum.
%47 si ahmak olan, diger %47 ise kari kiz pesinde kosan bir milletten asla asil bir davranis beklenemez.
tayyip denilen herif gazetecilere kopek dedi, kac tane gazeteci tepki gosterdi? belki 10 kisi.
Ciftciye "anani da al git dedi" kac kisi tepki gosterdi?
Sehitlere "Kelle" dedi.
apo it oglu itine sayin dedi.
Sehit cenazelerine "yaygara" dedi hani ne oldu.
Lutfen kendinizi kandirmayin.
Bizden bir halt olmaz.
-
sniperscope bunu yazdı
Valla birakin Istanbulu, ben sahsen bir koy kahvesinin bile karisacagini sanmiyorum.
%47 si ahmak olan, diger %47 ise kari kiz pesinde kosan bir milletten asla asil bir davranis beklenemez.
tayyip denilen herif gazetecilere kopek dedi, kac tane gazeteci tepki gosterdi? belki 10 kisi.
Sehitlere "Kelle" dedi.
Bizden bir halt olmaz.
Bi siktir git siyasetini başka yerde yap
-
sniperscope bunu yazdı
Sehitlere "Kelle" dedi.
Bizden bir halt olmaz.
Hiç bir ahmaklk, sırf kendisiyle aynı fikirde değil diye, birini Ahmakl ilan eden adamın ahmaklığı ile boy ölçüşemez.. doğru diyorsun senden bi bok olmaz
lacuradeamore tarafından 14/Eyl/12 10:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Hulagu bunu yazdı
Bi siktir git siyasetini başka yerde yap
Geldi AQp yandasi badem biyikli. Sehitler hakkinda acilan hic bir konuya cevap yazamazsiniz cunku gotunuz yemez.
Mk ahmagi, ben siyasetmi yaptim. Kopek tayyibin yaptigi kopeklikleri soyledim. Hanginizden ses cikti diye sordum.
Bi zahmet sen siktir git, aqp yandasi pis yobaz.
lacuradeamore Benden olacagi kadar olmusta sen kendine bak. Hic bir boka yaramayan aqp yandasi makarnaci.
sniperscope tarafından 14/Eyl/12 07:49 tarihinde düzenlenmiştir