folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İstanbul Karışırsa Türkiye Karışır ! ! !

İstanbul Karışırsa Türkiye Karışır ! ! !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

istanbulda birikmiş bir kin var, bu yoklamalar götü kalkmışlığın son hadleri, devlete karşı sinmekle teröre karşı sinmek arasında fark var, bu işin sonunda kurunun yanında yaş da yanar, istanbuldaki doğu kökenli vatandaşlara kan kustururlar. 96 senesini bilmeyenler açsın biraz incelesin olayları bu işler öyle kolay işler değil, nüfusa da bakmaz adamın amına koyarlar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Valla birakin Istanbulu, ben sahsen bir koy kahvesinin bile karisacagini sanmiyorum.

%47 si ahmak olan, diger %47 ise kari kiz pesinde kosan bir milletten asla asil bir davranis beklenemez.

tayyip denilen herif gazetecilere kopek dedi, kac tane gazeteci tepki gosterdi? belki 10 kisi.

Ciftciye "anani da al git dedi" kac kisi tepki gosterdi?

Sehitlere "Kelle" dedi.

apo it oglu itine sayin dedi.

Sehit cenazelerine "yaygara" dedi hani ne oldu.

Lutfen kendinizi kandirmayin.

Bizden bir halt olmaz.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Valla birakin Istanbulu, ben sahsen bir koy kahvesinin bile karisacagini sanmiyorum.

%47 si ahmak olan, diger %47 ise kari kiz pesinde kosan bir milletten asla asil bir davranis beklenemez.

tayyip denilen herif gazetecilere kopek dedi, kac tane gazeteci tepki gosterdi? belki 10 kisi.

Sehitlere "Kelle" dedi.

Bizden bir halt olmaz.

Bi siktir git siyasetini başka yerde yap

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Sehitlere "Kelle" dedi.

Bizden bir halt olmaz.

Hiç bir ahmaklk, sırf kendisiyle aynı fikirde değil diye, birini Ahmakl ilan eden adamın ahmaklığı ile boy ölçüşemez..  doğru diyorsun senden bi bok olmaz

lacuradeamore tarafından 14/Eyl/12 10:44 tarihinde düzenlenmiştir

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hulagu bunu yazdı

Bi siktir git siyasetini başka yerde yap

Geldi AQp yandasi badem biyikli. Sehitler hakkinda acilan hic bir konuya cevap yazamazsiniz cunku gotunuz yemez.

Mk ahmagi, ben siyasetmi yaptim. Kopek tayyibin yaptigi kopeklikleri soyledim. Hanginizden ses cikti diye sordum.

Bi zahmet sen siktir git, aqp yandasi pis yobaz.

lacuradeamore  Benden olacagi kadar olmusta sen kendine bak. Hic bir boka yaramayan aqp yandasi makarnaci.

sniperscope tarafından 14/Eyl/12 07:49 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 7747 Toplam Mesaj: 36