İstanbul Pasaport Kayıt Hakkı Aranıyor...
-
cemnet bunu yazdıflassy bunu yazdı
yaparız hocam ben kendi telefonuma internetten yapmıştım uyarsa yine öyle yaparız ziraat bankasıdan oluyor.
uzaktan oluyor evet hiç telefonu alıp emniyete gitme derdine gerek yokmuş geçen ben boş yere uğraştımda o yüzden diyorum:D
başka bi arkadaşımın hakkı olması lazım lazım olursa 2. falan haber et
Hocam şuan arkadaşın ülkedeyse yarın kayıt yaptırabilirim...
tel kapanacak kapanmadan halletmem lazım...
-
Konu Güncel...
-
kardesim almanyadan bir hafta once geldi, bu isleri hic bilmiyorum, ne lazimsa soyle internetten halletmeye calisayim, pm at hocam. yalniz calisiyor, oraya git buraya git vergi yatir vs diyemem.
DarkFall tarafından 02/Ara/13 15:15 tarihinde düzenlenmiştir -
DarkFall bunu yazdı
kardesim almanyadan bir hafta once geldi, bu isleri hic bilmiyorum, ne lazimsa soyle internetten halletmeye calisayim, pm at hocam. yalniz calisiyor, oraya git buraya git vergi yatir vs diyemem.
e-devlet üzerinden oturduğun yerden yapılıyor.
-
Citizen bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
hocam en olmadı bi şuna bak (6 günlük üye gerçi ama telden konusursunuz)
http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1168299-pasaport-kayit-vergiler-dahil-220-tl8207.html
-
piradomim bunu yazdıCitizen bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
hocam en olmadı bi şuna bak (6 günlük üye gerçi ama telden konusursunuz)
http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1168299-pasaport-kayit-vergiler-dahil-220-tl8207.html
bu tip adamlara güvenmeyin zaten kayıt harcı 100 lira.Adama 120 lira falan kalıyor.Eksik evrak verip kayıt yaptırcak 6 ay sonra evraklardan dolayı telefon kapanacak.
-
DarkFall bunu yazdı
Pm attım hocam...
-
Konu Güncel...
Ayrıca r10 da falan bu işi yapan tanıdık güvenilir kimse varsa link atarsanız sevinirim arkadaşlar...
R10 üyeliğim yok arama yapamıyorum malesef...üyelik davetiyesi atarım diyen varsa da çok sevinirim ayrıca...
KILICH tarafından 03/Ara/13 14:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Akşamcılara Güncel...Hadi koca TBT bulalım şu pasaportu artık...
-
Konuyu baltalamış gibi olmayayım da bana da pasaport lazım en acilinden, imkanı olanlar pm atarsa biz sizi ararız (ücret dolgun) :D
R10, donanımhaber vs. bok püsür sitelerden hiç kimseye güvenmiyorum, ancak bir mürid çıkarsa onunla görüşür anlaşırız.