İstanbul Pasaport Kayıt Hakkı Aranıyor...
-
KILICH bunu yazdı
Hoca direk yolcu beraberinde getirilen cihaz diye kayıtlı görünüyor...Bu elemanın tanıdıkları bunlar...Afyon da yurtdışı yaşlı amca çok var...Onların gerçek pasaportuna kaydettiriyor...Konusunda resimde paylaştım zaten...Sıkıntısız biri...Güvenebilirsiniz...KILICH referans oldu dersen yardımcı olur zaten :)
Tamamdır hacı sana güvenerek yaptırıyorum, umarım ikinci bir kazık yemem.
-
h2run bunu yazdı
pasaport un nesi onemli bu konuda hocam pasaport numarasimi isteniyor
-imei
-pasaport da hangi bilgi gerekli
Bilgim yok hocam ya...
Pasaport nosu vs sanırım :S
-
325+120tl mi odedin hocam ne kadar verdin sen adama toplam benim okulda afyonda
-
piradomim bunu yazdıKILICH bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Konuyu baltalamış gibi olmayayım da bana da pasaport lazım en acilinden, imkanı olanlar pm atarsa biz sizi ararız (ücret dolgun) :D
R10, donanımhaber vs. bok püsür sitelerden hiç kimseye güvenmiyorum, ancak bir mürid çıkarsa onunla görüşür anlaşırız.
Aynen güvenmiyorum hocam...3 kişiyle irtibata geçtim alayı yalan dolan...
Ayrıca r10 da bir saat gördüm üyeliği olan bir arkadaş satıcı ile görüşüp benim adıma kargo yaptırabilir mi?
Kırmızı renk :)
hocam halleden olmadıysa ben yardımcı olayım
hocam kesinlikle almayın bu saatleri :) sıfır işçilik sıfır kalite çin malı 3-5 dolarlık saatler, kargo elinize geçene kadar dağılabilir. çok almak istiyosanız "leather watch bracelet", "women bracelet watch" türü aramalarla çinden bulursunuz, adamın elinde de kalmamış zaten yılbaşına gelir diyo, siz de şimdi alsanız yılbaşına gelir, iyi ekmek yiyodur adam :)
-
h2run bunu yazdı
325+120tl mi odedin hocam ne kadar verdin sen adama toplam benim okulda afyonda
Ben toplam herşey dahil 325 verdim sadece...Başka para vermedim...O yaptı
-
hsyN bunu yazdıpiradomim bunu yazdıKILICH bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Konuyu baltalamış gibi olmayayım da bana da pasaport lazım en acilinden, imkanı olanlar pm atarsa biz sizi ararız (ücret dolgun) :D
R10, donanımhaber vs. bok püsür sitelerden hiç kimseye güvenmiyorum, ancak bir mürid çıkarsa onunla görüşür anlaşırız.
Aynen güvenmiyorum hocam...3 kişiyle irtibata geçtim alayı yalan dolan...
Ayrıca r10 da bir saat gördüm üyeliği olan bir arkadaş satıcı ile görüşüp benim adıma kargo yaptırabilir mi?
Kırmızı renk :)
hocam halleden olmadıysa ben yardımcı olayım
hocam kesinlikle almayın bu saatleri :) sıfır işçilik sıfır kalite çin malı 3-5 dolarlık saatler, kargo elinize geçene kadar dağılabilir. çok almak istiyosanız "leather watch bracelet", "women bracelet watch" türü aramalarla çinden bulursunuz, adamın elinde de kalmamış zaten yılbaşına gelir diyo, siz de şimdi alsanız yılbaşına gelir, iyi ekmek yiyodur adam :)
Tavsiyen için saol hocam...Baya değişik bişiy ama her zaman kalitelisini almakta fayda var...Haklısınız...Vazgeçtim almaktan hocam...Piradomim arkadaş yardımcı olurum demişti konuyu okuyorsa ona da ilgisi yardımı için teşekkürler...