folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İstanbul Pasaport Kayıt Hakkı Aranıyor...

İstanbul Pasaport Kayıt Hakkı Aranıyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    KILICH bunu yazdı

Hoca direk yolcu beraberinde getirilen cihaz diye kayıtlı görünüyor...Bu elemanın tanıdıkları bunlar...Afyon da yurtdışı yaşlı amca çok var...Onların gerçek pasaportuna kaydettiriyor...Konusunda resimde paylaştım zaten...Sıkıntısız biri...Güvenebilirsiniz...KILICH referans oldu dersen yardımcı olur zaten :)

Tamamdır hacı sana güvenerek yaptırıyorum, umarım ikinci bir kazık yemem.

Ehl-i Byte
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

pasaport un nesi onemli bu konuda hocam pasaport numarasimi isteniyor

-imei

-pasaport da hangi bilgi gerekli

Bilgim yok hocam ya...

Pasaport nosu vs sanırım :S

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

325+120tl mi odedin hocam ne kadar verdin sen adama toplam benim okulda afyonda

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    KILICH bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Konuyu baltalamış gibi olmayayım da bana da pasaport lazım en acilinden, imkanı olanlar pm atarsa biz sizi ararız (ücret dolgun) :D

R10, donanımhaber vs. bok püsür sitelerden hiç kimseye güvenmiyorum, ancak bir mürid çıkarsa onunla görüşür anlaşırız.

Aynen güvenmiyorum hocam...3 kişiyle irtibata geçtim alayı yalan dolan...

Ayrıca r10 da bir saat gördüm üyeliği olan bir arkadaş satıcı ile görüşüp benim adıma kargo yaptırabilir mi?

http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1147203-sevgilinizekiz-arkadaslariniza-harika-buyulu-saatler.html

Kırmızı renk :)

hocam halleden olmadıysa ben yardımcı olayım 

hocam kesinlikle almayın bu saatleri :) sıfır işçilik sıfır kalite çin malı 3-5 dolarlık saatler, kargo elinize geçene kadar dağılabilir. çok almak istiyosanız "leather watch bracelet", "women bracelet watch" türü aramalarla çinden bulursunuz, adamın elinde de kalmamış zaten yılbaşına gelir diyo, siz de şimdi alsanız yılbaşına gelir, iyi ekmek yiyodur adam :)

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

325+120tl mi odedin hocam ne kadar verdin sen adama toplam benim okulda afyonda

Ben toplam herşey dahil 325 verdim sadece...Başka para vermedim...O yaptı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı
    KILICH bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Konuyu baltalamış gibi olmayayım da bana da pasaport lazım en acilinden, imkanı olanlar pm atarsa biz sizi ararız (ücret dolgun) :D

R10, donanımhaber vs. bok püsür sitelerden hiç kimseye güvenmiyorum, ancak bir mürid çıkarsa onunla görüşür anlaşırız.

Aynen güvenmiyorum hocam...3 kişiyle irtibata geçtim alayı yalan dolan...

Ayrıca r10 da bir saat gördüm üyeliği olan bir arkadaş satıcı ile görüşüp benim adıma kargo yaptırabilir mi?

http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1147203-sevgilinizekiz-arkadaslariniza-harika-buyulu-saatler.html

Kırmızı renk :)

hocam halleden olmadıysa ben yardımcı olayım 

hocam kesinlikle almayın bu saatleri :) sıfır işçilik sıfır kalite çin malı 3-5 dolarlık saatler, kargo elinize geçene kadar dağılabilir. çok almak istiyosanız "leather watch bracelet", "women bracelet watch" türü aramalarla çinden bulursunuz, adamın elinde de kalmamış zaten yılbaşına gelir diyo, siz de şimdi alsanız yılbaşına gelir, iyi ekmek yiyodur adam :)

Tavsiyen için saol hocam...Baya değişik bişiy ama her zaman kalitelisini almakta fayda var...Haklısınız...Vazgeçtim almaktan hocam...Piradomim arkadaş yardımcı olurum demişti konuyu okuyorsa ona da ilgisi yardımı için teşekkürler...

Toplam Hit: 3676 Toplam Mesaj: 37