İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı Buluşması..
-
Merhaba arkadaşlar.. Cebit'e gidildi, eğlenildi, gezildi, yeni insanlarla tanışıldı.. Şimdi sırada İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı var. 31 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında kitapseverlere açık olacak fuara gidelim diyorum yine Tahribat olarak, Tahribat'ın ktapseverleri olarak..
Gelmek isteyen olursa iyi olur hani :) Biz orayı tahrip etmeden, kitapların bizi tahrip etmesine izin vererek katılalım diyorum fuara.
31 Ekim, Cumartesi gününe geliyor. Bu günde çalışanlar olabileceği gibi (bkz:ben), Pazar günki işlerini Cumartesi halledebilecek olanlar da olabilir.
Bu yüzden fuara katılım gününün 1 Kasım Pazar günü olabileceğini düşündüm. Saatide 11.30..
edit:konuyu kitledim.buluşma konusunu başka başlıkta açın lütfen.tartışmayın.
-
http://www.tuyap.com.tr/webpages/kitap09/index.php?main=etkinlik
Fuar hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler yukarıdaki bağlantı dizgesinden inceleyebilirler. Etkinliklerede karar verebilirler.
GELENLER
enes
bayzin(belki)
pessimist(belki)
Seastar(belki)
pc_worm(belki)
ultrAsker
kaygusuz(sanırım geliyor:)
SeRDaR
acemi-webci(belki)
SivilPadisah (belki)
angelofhope (belki)
muqi
husnuweb(belki)
Sayıca az olmamız önemli değil, az olsun öz olsun, kitapsever olsun :)
-
pek kitap sever yok sanırım demek yerine cebit buluşması olalı zaten bi hafta oldu olmadı, bilmiyorum yani bu sıklıkla o mesafedeki bir yerde buluşmaya katılım ne olur, ama olursa güzel olur tabi ...
-
Ben ve forumdan bi arkadaş daha gitmeye karar vermiştik zaten. Gelecek olanlar varsa onlarada bildirelim dedik, gelen olmazsada canları sağolsun :)
-
Gelebilirim...Edebiyat Hocamızın verdiği kitapı hiç yoktan orda araştırıp sizlerlede Tanışmış Oluruz tüyapada tekrar ayak basarız güzel olur..Yazın beni :D
-
Gelebilitem var.Gelenlere göre ihtimal daha bi kuvvetlenebilir.
-
Ben varım ya aga :D
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
Ben varım ya aga :D
-----------------------------:D Kral.Baskalarınıda bekleriz.Neyse ben sivil padisahı falan da ayartmaya calısayım :D
-
Ne kadar kalabalık o kadar tahrip :D Kitap okumaya gidicez Lütfen :)
-
pazar günü çalışmazsam gelirim.
uykusuz tayfası da orada olur sanırım. onlarla da tanışmak istiyordum.
-
kitapsever olarak benimde gelebilitem var (şehirdışına çıkmazsam). ayrıca uykusuz tayfasının en ünlü adamlarından biride benim komşum olur. tanıştırırım sizi onunla :)