İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı Buluşması..
-
fuar ne zaman kaçta açılıyor kapılar ve beleş bilet var mı ya :(
-
bugün hürriyet alın.
hürriyetin verdiği kitap ekinin 33. sayfasında fuara bedava giriş bileti var.
bilginize.
-
evet beyler yarın ben gidiyorum gelen var mı ?
Gelen olursa bana pm atsın.Ben pazar 1 gibi gidicem.
-
Ben gidemiyorum bilindiği üzere. Elimde bir adet bilet var. Bari hayrına birine vereyimde gitmek isteyipte maddiyattan gidemeyenler en azından kitap atmosferini alsın.
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------
Ben gidemiyorum bilindiği üzere. Elimde bir adet bilet var. Bari hayrına birine vereyimde gitmek isteyipte maddiyattan gidemeyenler en azından kitap atmosferini alsın.
-----------------------------bacım 7 sinde orda olacağım malum.
-
Suan öğrendiğime göre geçen sene 5 liraymıs biletler.Öğrenciye beleşmiş.Yanınızda paso,öğrenci belgesi vs getirirseniz işi freeye getirirsiniz bunlardan hiçbiri yoksa trial takılırsınız falan neyse ben yarın sivil padisahla 1 de orda oluyorum.Bi 10 dk cebit bulusmasında beklediğimiz yerde beklerim tbt t-shirtli birini görürsem onlarla takılırım.
-
Konuyu açan kişiye hediye kitap alıyor musunuz fuardan :)
-
Arkadaşlar giriş ücreti hakkında bilgisi olan war mı?Bide öğrencilere giriş ücretsiz mi bilgisi olan hemen yazablr mi?
-
Abdulahy bunu yazdı:
Arkadaşlar giriş ücreti hakkında bilgisi olan war mı?Bide öğrencilere giriş ücretsiz mi bilgisi olan hemen yazablr mi?
-----------------------------Hemen 2 mesaj yukarı bak
Şuan öğrendiğime göre geçen sene 5 liraymıs biletler.Öğrenciye beleşmiş.Yanınızda paso,öğrenci belgesi vs getirirseniz işi freeye getirirsiniz bunlardan hiçbiri yoksa trial takılırsınız falan
Son dakika: Sivil padisah gelmiyormus.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Abdulahy bunu yazdı:
-----------------------------Hemen 2 mesaj yukarı bak
Şuan öğrendiğime göre geçen sene 5 liraymıs biletler.Öğrenciye beleşmiş.Yanınızda paso,öğrenci belgesi vs getirirseniz işi freeye getirirsiniz bunlardan hiçbiri yoksa trial takılırsınız falan
Son dakika: Sivil padisah gelmiyormus.
-----------------------------Eyw saolasn