İstanbul Üniversitesi Avcılar Kapmüsü (Bahar Şenlikleri)
-
evet başlık açık ve net ist üniversitesinden kimler gidiyor şenliklere acaba? kimler gidiyorsa şu yeni sistem gereği ist ünisinden olmayan şahısların alınmaması yüzünden biz mağdur oluyoruz biraz :) bu şenliklere tek giden bu konuyu görene kadar gitmeyi düşünmeyen konuyu gördükten sonra fikrini değiştiren mürid ve müridelerden içeri girerken beni de yanlarında içeri sokmaları tek dileğimdir . :) bu kıyaği yapan müridler büyük ihtimalle cennete gidecektir bu sıfatlarda olan arkadaslardan haber ve pm bekliyorum. :) admin ve mod. lardan ricam konu sacma gelebilir ama bulana kadar silinmemesini istirham ederim tşkrler :)
-
bence 1 saat sürmez biri çıkar yardım eder.. olmadı yandan fln kimlik verin abi fotolara bakmıyorlar ya kimlikte sorun değil dimi ?
-
baska üninin kimliği var o olmaz sanırım
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
baska üninin kimliği var o olmaz sanırım
-----------------------------trende bilet yrine tcdd den alınmış kasa fişi versek olmaz mı tarzında bişi dedin ama olsun :D
-
Konser Saati Giriş Yap Ben İETT Kartı İle Giriş Yaptım O Derece Yogun Çıkısta Metrobüsle Gidiceksen 11de metrobüs duragında ol yoksa 4.30a kadar beklersin.
-
HeyQirs bunu yazdı:
Konser Saati Giriş Yap Ben İETT Kartı İle Giriş Yaptım O Derece Yogun Çıkısta Metrobüsle Gidiceksen 11de metrobüs duragında ol yoksa 4.30a kadar beklersin.
-----------------------------tecrübe konsuyor :D
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------Konser Saati Giriş Yap Ben İETT Kartı İle Giriş Yaptım O Derece Yogun Çıkısta Metrobüsle Gidiceksen 11de metrobüs duragında ol yoksa 4.30a kadar beklersin.
aha güzel miş bu haber :D denemek lazim metrobüse ne binmesi kampüs bana 10 dkk mesafede ama denemek lazim bi kendi kimlik kartim ile bi de iett paso ile eyw iyi oldu :D -
He bide 11.30u Geçirdin Yemek Yiceksin Burger Kapalı Oluyor Bereket Döner Var Ekmek Bitmeden Git Yemegini Yee Bi Alt Sokakta Tekel Var Sabaha KAdar Açık Bunlarıda Unutma Tanrı Seninle Olsun.
-
HeyQirs bunu yazdı:
He bide 11.30u Geçirdin Yemek Yiceksin Burger Kapalı Oluyor Bereket Döner Var Ekmek Bitmeden Git Yemegini Yee Bi Alt Sokakta Tekel Var Sabaha KAdar Açık Bunlarıda Unutma Tanrı Seninle Olsun.
-----------------------------esenyurtlu o ne yapcağını bilri abi :F
-
hala ünide olsaydım yardım ederdim =) ama bırakalı 1 sene oldu :D
-
yassun bunu yazdı:
hala ünide olsaydım yardım ederdim =) ama bırakalı 1 sene oldu :D
-----------------------------hı hı