İstanbul Üniversitesi Avcılar Kapmüsü (Bahar Şenlikleri)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
yassun bunu yazdı:
hala ünide olsaydım yardım ederdim =) ama bırakalı 1 sene oldu :D
-----------------------------hı hı
basketbolda olsa üni çatısı altındaydım :D -
Kaç kişisiniz ne zaman geliceksiniz ? Arkadaşım var görürsem kendisine söyler yardımcı olmaya çalışırım.
-
geberdim teoman konserinde resmen götüm düştü :D
-
sadece ben giricem hani legal yoldan girebilrsem bi arkadaşla giricem yoksa illegal olarak öğrenci kimlik karti veya paso ile girmeyi denicem :D
-
3 kişiyi sokabilirim içeri üniversitenin karşısında oturuyorum.. evde 3 adet öğrenci kimlik kartı mevcut :)
-
Kaç kişi olursa olsun sokardım ben içeri ama memlekete döndüm. Ben de gidemiyorum anlayacağınız. Teo çok iyiymiş diyo arkadaşlar. Bu akşam da Sertab vardı ona da gidemedik :( Seneye artık ...
-
Abim kesin gider o bu siteyi bilmiyor ama görür yada tanışırsanız adı Ahmet KARAMAN İşletme Türkçe 1. Sınıf Tombiş'dir acık :D Mavi Gözlü Beni oğuz karaman gönderdi diyin tanır :D ( kardeşin ) deyin :D
-
Hocam hemen hemen her gece katıldım ama dışarıdan adam alınmasına karşıyım sebepleri:
Heryer amele kaynıyor
sewgilimle rahat rahat gezemiyorum
arkadaşlarımı sürekli rahatsız edenler oluyor
içmeyi bilmeyen bi dünya it problem oluyor
alan full doluyor dans etmeye bile yer kalmıyor
fortçulara gün doğuyor
bütün liseliler doluyor ( eğlence kafası uymuyor)
aracımı içeri sokucam arım saat sıra bekliyorsun
içeri içki sokulması yasaklanıyor
vs. vs. vs. umarım anlamışsınızdır beni.
-
yok ya gayet rahat girdim ben yurt dışında okuorum yurtdışı kimliğimi gösterdim kayıt yaptır dedi şurdan sevgilimle beraber kaçtık içeri adamın arkasından :D
-
İçerde aşırı derecede apaçi var, geçende hayatımda bir ilke imza atarak 5-6 apaçinin fotoğrafını çektim, böyle bir şey olamaz, müthiş bir zevk..