İstanbul"A Özel Benzin Zammı Yürürlüğe Girdi :) Hayırlı Olsun
-
Cumhurbaşkanı Vekili TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın onayladığı "Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanunda ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun" yürürlüğe girdi.
Kanun ile spor kulüplerinin borçları ertelenecek. Borçlarını taksitlendiren spor kulüpleri 1 yıl içinde 3 kez KDV, sigorta primi veya gelir stopajını ödememesi durumunda tecilden yararlanamayacak. Sporculardan aldıkları ücrete göre artan vergi alınması yerine, en üst ligdekiler için yüzde 16, en üst altı ligdekiler için yüzde 10 diğer ligdekiler için yüzde 5 oranında gelir vergisi kesintisi yapılacak.
Ayrıca İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti kapsamında yapılacak harcamalara kaynak sağlamak için benzine litre başına 1.5 Ykr, motorine de litre başına 1 Ykr zam yapılacak. Uygulama 3 yıl devam edecek.Haberin devamı ve Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/9121606.asp?gid=229&sz=15938
Vurun İStanbullulara :|
-
burası haber sitesi deil..bence konu kapanır :D
-
şimdi biri çıkar hükümeti savunursa hiç şaşırmam
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
burası haber sitesi deil..bence konu kapanır :D
-----------------------------Gündem - Güncel Konular
Gündemde olan konular, Haberler diye devam ediyor hocam :) -
a.k burda herşey pahalı zaten bide benzine zaman yapıyolar gitsinler birazda anadoludakileri miksinler
-
ulen yakında altınadn değerli olack benzin
-
İzmir'de ekmek oLmuş 750 ykrş..MiLLet DieseL araba aLıo ucuz yakıtı die Şimdi Benzinden PahaLı oLdu..BunLar daha başLangıc...Bi arkadaşında dediği gibi Şimdi birisi çıkar Hükümeti akp'yi savunur Yediği zamLar tatLı geLiyor diye..Uyusunda Büyüsn HaLkım Bu gidişLe N.h Büyür...
-
Arlong bunu yazdı:
a.k burda herşey pahalı zaten bide benzine zaman yapıyolar gitsinler birazda anadoludakileri miksinler
ne zararımız var a.q gidin ankaraya bunu yapanı mikin. -
Bir AQ Parti klasiği.
-
istanbul maddi açıdan yaşanası zor bi yer haline gelirse göç azalır hiç sonunu düşünmeden göç edenler belki geri dönerler böylece istanbul daha yaşanası bi yer olur belki. o sebeple destekliyorum bu zamları biraz pahalanırsa o hiç birimizin sevmediği ırkın mensupları belki terkederler istanbulu böylece istanbulda istanbul olarak kalır. (faşist değilim ula sadece vasıfsız insan göçünü desteklemiyorum)
-
kantar31 bunu yazdı:
istanbul maddi açıdan yaşanası zor bi yer haline gelirse göç azalır hiç sonunu düşünmeden göç edenler belki geri dönerler böylece istanbul daha yaşanası bi yer olur belki. o sebeple destekliyorum bu zamları biraz pahalanırsa o hiç birimizin sevmediği ırkın mensupları belki terkederler istanbulu böylece istanbulda istanbul olarak kalır. (faşist değilim ula sadece vasıfsız insan göçünü desteklemiyorum)
göçü engelleyebilme adına zam yapmaktansa göçün nedenlerini ortadan kaldırmaya gayret etsinler he zaten olayın göçle alakası olduğunu sanmıyorum malum gelir gideri bi şekilde dengeleyecekler özelleştirebilecekleri pek şirket kalmadı sanırım doyasıya küfür etmek istiyorum ...