İstanbul"A Özel Benzin Zammı Yürürlüğe Girdi :) Hayırlı Olsun
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
kantar31 bunu yazdı:
istanbul maddi açıdan yaşanası zor bi yer haline gelirse göç azalır hiç sonunu düşünmeden göç edenler belki geri dönerler böylece istanbul daha yaşanası bi yer olur belki. o sebeple destekliyorum bu zamları biraz pahalanırsa o hiç birimizin sevmediği ırkın mensupları belki terkederler istanbulu böylece istanbulda istanbul olarak kalır. (faşist değilim ula sadece vasıfsız insan göçünü desteklemiyorum)
göçü engelleyebilme adına zam yapmaktansa göçün nedenlerini ortadan kaldırmaya gayret etsinler he zaten olayın göçle alakası olduğunu sanmıyorum malum gelir gideri bi şekilde dengeleyecekler özelleştirebilecekleri pek şirket kalmadı sanırım doyasıya küfür etmek istiyorum ...
-----------------------------göçü engelleyeceksen o adamların yaşam standardlarını yükseltirsin ama bizde bunu yapınca o ıkrın sempatizanı ilan ederler adamı. misal doğuya istihdam paketi açıklanır hemen birileri başlar biz işssizken o ırkın mensuplarına iş imkanı veriliyor diye yapmazsın bu sefer göç olur sora senin gibi çıkar konuşurlar ortayada fikir koymazlar. ben istanbula girişe bile vize uygulanmasından yanayım bi ankaralı olarak. her gelen girmesin kardeşim her isteyen yerleşemesin fatihin aslanlarıyla fethettiği şehir barzo dolmasın.
-
bügün istanbula yarın ankara öbür gün izmir... :|
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------MaTRiXe bunu yazdı:
kantar31 bunu yazdı:
istanbul maddi açıdan yaşanası zor bi yer haline gelirse göç azalır hiç sonunu düşünmeden göç edenler belki geri dönerler böylece istanbul daha yaşanası bi yer olur belki. o sebeple destekliyorum bu zamları biraz pahalanırsa o hiç birimizin sevmediği ırkın mensupları belki terkederler istanbulu böylece istanbulda istanbul olarak kalır. (faşist değilim ula sadece vasıfsız insan göçünü desteklemiyorum)
göçü engelleyebilme adına zam yapmaktansa göçün nedenlerini ortadan kaldırmaya gayret etsinler he zaten olayın göçle alakası olduğunu sanmıyorum malum gelir gideri bi şekilde dengeleyecekler özelleştirebilecekleri pek şirket kalmadı sanırım doyasıya küfür etmek istiyorum ...
-----------------------------göçü engelleyeceksen o adamların yaşam standardlarını yükseltirsin ama bizde bunu yapınca o ıkrın sempatizanı ilan ederler adamı. misal doğuya istihdam paketi açıklanır hemen birileri başlar biz işssizken o ırkın mensuplarına iş imkanı veriliyor diye yapmazsın bu sefer göç olur sora senin gibi çıkar konuşurlar ortayada fikir koymazlar. ben istanbula girişe bile vize uygulanmasından yanayım bi ankaralı olarak. her gelen girmesin kardeşim her isteyen yerleşemesin fatihin aslanlarıyla fethettiği şehir barzo dolmasın.
ortaya fikir koymak benim işim değil onlar bunun için para alıyolar illede fikir istiyosan yıllardır bitirilemeyen gap bitirilsin bırak işsizliği ortadan kaldırmayı tahıl ürünlerine getirilen fiyatlar bile halihazırda bi çok çifçiyi işinden etmiş durumda birileri gelir konuşur elbet işini adam gibi yapanlar olmadığı sürece ota boka vergi nereye kadar bu ülke topraklarının herhangi bi bölümüne yapılan yatırım sadece o bölgeyle alakalı değildir tüm yurdun hatta dünyanın piyasasını etkileyebilecek oluşumlardır bunu göz ardı edipte yatırımların belli bi kesim sempatisinden ileri geldiği düşüncesini benimseyen adama da şaşarım yurdun diğer bölgelerinede bakılsın bi çok yerde işsizlik var aç açıkta olmayan adamın zoru ne köyünü bırakıp büyük şehre gelsin istanbuldaki insanların hepsi istanbullu mu istihdam yaratılsaydı biz burada işsizken bla bla diyen adamlar olmazdı çünkü burada işsiz olan kesim çoğunlukla iç göçün sonucu
edit:ayrıca barzo diye bahsederken insanlardan neden öyle olduklarını da düşün onların yaşadığı çevrede sen büyüseydin farklı bi kültüre mi sahip olacaktın son bi umut hiç bilmediği biyere gelenleri ıvırzıvırla ürkütüpte yok vizeyle elinin tersiyle itene kadar onları bu duruma getirmiycen ve unutma herkes senin kadar şanslı değil paşam -
Ben benzin zammı hepimize girdi diye duymuştum(tüm Türkiyede)?
-
Daha durun şemsiyeyide açacaklar... :)