İstanbulbilişim -- Galaxy SIII Hakkında
-
Hocalar,
Galaxy SIII almayı düşünüyorum araştırdığım kadarıyla en uygun fiyat istanbul bilişimde. Arkadaşla konuşurken bunun tanıdığı 1 hafta önce s3 almış ekranı titremeye başlamış. İstanbulbilişimden genel olarak şikayetçi. Bende sikayetvar.com da gezdim benzeri şikayetler söz konusu. Ama Aklınıza gelecek tüm firmalardan zaten müşteriler hep şikayetçidir. Bende size danışayım dedim. Bu firma nasıl birşeydir. Ürünün arkasında dururmu. Aldığım ürün 1 hafta sonra elimde patlar mı ?
-
yaklaşık 5 yıl önce panasonic plazma aldık bu şirketten fiyat müthiş uygundu.
ZaZu tarafından 12/Ara/12 01:51 tarihinde düzenlenmiştir
Ertesi gün Eskişehire kargo geldi. Kurduk o zamandan bu zamana hiç bir sıkıntı çıkmadı. Hatta servisini bile aramışlar bizim haberimiz yok kendileri yönlendirmişler ilk kurulum için. -
ZaZu bunu yazdı
yaklaşık 5 yıl önce panasonic plazma aldık bu şirketten fiyat müthiş uygundu.
Ertesi gün Eskişehire kargo geldi. Kurduk o zamandan bu zamana hiç bir sıkıntı çıkmadı. Hatta servisini bile aramışlar bizim haberimiz yok kendileri yönlendirmişler ilk kurulum için.Peki hocam telefon olaylarında nasıldır varmı bilgin veya kulağına gelen şeyler
-
İstanbul Bilişim firmasından bilgisayar aldım. Orjinal Türkçe işletim sistemi beklerken Türkçeleştirilmiş İngilizce işletim sistemi geldi. Ayrıca klavyesi Amerikan+Türkçe karışık bir klavye gelmişti. Klavye değişimi talep ettim. Yurt dışından klavye gelmesi için bir hayli bekledim ama daha önce ücretli olarak değişim talep ettiğim klavyeyi ücretsiz değiştirdiler. Servis elemanları oldukça ilgililer.
Telefon olarak ben de hiç iyi yorumlar okumadım. Bazı müşteriler telefonlar yurt dışından geldiği için kayıt sorunları olabiliyormuş. Eğer almaya niyetliyseniz prosedürünü İstanbul Bilişim firmasını bizzat arayarak veya İstanbul'da iseniz direk gidip yüzyüze görüşerek öğrenmenizi tavsiye ederim.
-
Garantiyi kendileri veriyor o yüzden fiyat uygun biraz. Mesela samsung aldıysan sorun çıktığında samsung'a değil istanbulbilişime götürüyorsun onlar hallediyor. Arkadaş LCD TV almıştı. Bir süre sonra ekranında ufak bir leke oluştu istanbulbilişime götürdü hallettiler.
-
Önemli olan ürünü sattıktan sonra arkasında durması zaten. Az bir parada değil sonucta. Yarın veya diğer gün bizzat mağazaya gidip bakacağım. Kendilerine ticket açtırdım soru sordum mağazadan bu fiyata alabiliyormuyuz diye. Çünkü webe özel fiyatta olabilir. Bakalım mağaza ve netteki sorularıma aldığım yanıttaki samimiyete göre değişebilir alıp almamam. Çünkü genelde sklemez bi tavırda oluyorlar nasıl olsa almayacak diye. Ozaman sktri çekip gidiyorum zaten.
-
-
kaygusuz bunu yazdı
hepsiburada 10 tl üstü
eft ile 1400 tl
hepsiburadaya sürekli bakıyordum bu nereden çıktı la fiyatıda iyiymiş bi burayı yoklayayım
-
DarkSkull bunu yazdı
Garantiyi kendileri veriyor o yüzden fiyat uygun biraz. Mesela samsung aldıysan sorun çıktığında samsung'a değil istanbulbilişime götürüyorsun onlar hallediyor. Arkadaş LCD TV almıştı. Bir süre sonra ekranında ufak bir leke oluştu istanbulbilişime götürdü hallettiler.
bi yanlışın olmasın hocam?
Sony laptop almıştık kuzene. Manisada kendisi istanbulbilişimi aramadan bile direkt Sony mağazasına gittik aldılar laptopu. çok kısa sürede de problemi halledip gönderdiler.
garantiyi kendileri veriyolar ama hiç problem çıkacağını zannetmem. alırken şartlarını oku distrübotr garantisi firma garantisi x garantisi neyse ona göre al hacım ama sıkıntı çıkmaz, çıkarsa da hallederler.
-
Ben araştırdım biraz
Şuan piyasada en uygunu burası
1350 tl 12 taksit +125tl wordpuan
http://www.yenicarsim.com/samsung-i9300-galaxy-s-iii-beyaz-cep-telefonu/cep-telefonu/id/1161980/
medcell diye firmanın getirttiği ürün. limango falan da satmış bu adamların telefonunu.
Alsam burdan alırım ben. Ama sende araştır hocam
-
HanDSomE bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
hepsiburada 10 tl üstü
eft ile 1400 tl
hepsiburadaya sürekli bakıyordum bu nereden çıktı la fiyatıda iyiymiş bi burayı yoklayayım
aralığın son haftasına kadar bekle düşecek 1499 tl den 1420 tl kadar düştü benim aldığım xperia ray 20 tl düşmüş