İstanbulbilişim -- Galaxy SIII Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar,

Galaxy SIII almayı düşünüyorum araştırdığım kadarıyla en uygun fiyat istanbul bilişimde. Arkadaşla konuşurken bunun tanıdığı 1 hafta önce s3 almış ekranı titremeye başlamış. İstanbulbilişimden genel olarak şikayetçi. Bende sikayetvar.com da gezdim benzeri şikayetler söz konusu. Ama Aklınıza gelecek tüm firmalardan zaten müşteriler hep şikayetçidir. Bende size danışayım dedim. Bu firma nasıl birşeydir. Ürünün arkasında dururmu. Aldığım ürün 1 hafta sonra elimde patlar mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

yaklaşık 5 yıl önce panasonic plazma aldık bu şirketten fiyat müthiş uygundu.

Ertesi gün Eskişehire kargo geldi. Kurduk o zamandan bu zamana hiç bir sıkıntı çıkmadı. Hatta servisini bile aramışlar bizim haberimiz yok kendileri yönlendirmişler ilk kurulum için.

ZaZu tarafından 12/Ara/12 01:51 tarihinde düzenlenmiştir

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    ZaZu bunu yazdı

yaklaşık 5 yıl önce panasonic plazma aldık bu şirketten fiyat müthiş uygundu.

Ertesi gün Eskişehire kargo geldi. Kurduk o zamandan bu zamana hiç bir sıkıntı çıkmadı. Hatta servisini bile aramışlar bizim haberimiz yok kendileri yönlendirmişler ilk kurulum için.

Peki hocam telefon olaylarında nasıldır varmı bilgin veya kulağına gelen şeyler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

İstanbul Bilişim firmasından bilgisayar aldım. Orjinal Türkçe işletim sistemi beklerken Türkçeleştirilmiş İngilizce işletim sistemi geldi. Ayrıca klavyesi Amerikan+Türkçe karışık bir klavye gelmişti. Klavye değişimi talep ettim. Yurt dışından klavye gelmesi için bir hayli bekledim ama daha önce ücretli olarak değişim talep ettiğim klavyeyi ücretsiz değiştirdiler. Servis elemanları oldukça ilgililer.

Telefon olarak ben de hiç iyi yorumlar okumadım. Bazı müşteriler telefonlar yurt dışından geldiği için kayıt sorunları olabiliyormuş. Eğer almaya niyetliyseniz prosedürünü İstanbul Bilişim firmasını bizzat arayarak veya İstanbul'da iseniz direk gidip yüzyüze görüşerek öğrenmenizi tavsiye ederim.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Garantiyi kendileri veriyor o yüzden fiyat uygun biraz. Mesela samsung aldıysan sorun çıktığında samsung'a değil istanbulbilişime götürüyorsun onlar hallediyor. Arkadaş LCD TV almıştı. Bir süre sonra ekranında ufak bir leke oluştu istanbulbilişime götürdü hallettiler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Önemli olan ürünü sattıktan sonra arkasında durması zaten. Az bir parada değil sonucta. Yarın veya diğer gün bizzat mağazaya gidip bakacağım. Kendilerine ticket açtırdım soru sordum mağazadan bu fiyata alabiliyormuyuz diye. Çünkü webe özel fiyatta olabilir. Bakalım mağaza ve netteki sorularıma aldığım yanıttaki samimiyete göre değişebilir alıp almamam. Çünkü genelde sklemez bi tavırda oluyorlar nasıl olsa almayacak diye. Ozaman sktri çekip gidiyorum zaten.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hepsiburada 10 tl üstü

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9300-galaxy-s-iii-14-quad-core-islemci-16-gb-/productDetails.aspx?productId=telcepsami9300&categoryId=371946

eft ile 1400 tl

kaygusuz tarafından 12/Ara/12 02:22 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hepsiburadaya sürekli bakıyordum bu nereden çıktı la fiyatıda iyiymiş bi burayı yoklayayım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Garantiyi kendileri veriyor o yüzden fiyat uygun biraz. Mesela samsung aldıysan sorun çıktığında samsung'a değil istanbulbilişime götürüyorsun onlar hallediyor. Arkadaş LCD TV almıştı. Bir süre sonra ekranında ufak bir leke oluştu istanbulbilişime götürdü hallettiler.

bi yanlışın olmasın hocam?

Sony laptop almıştık kuzene. Manisada kendisi istanbulbilişimi aramadan bile direkt Sony mağazasına gittik aldılar laptopu. çok kısa sürede de problemi halledip gönderdiler.

garantiyi kendileri veriyolar ama hiç problem çıkacağını zannetmem.  alırken şartlarını oku distrübotr garantisi firma garantisi x garantisi neyse ona göre al hacım ama sıkıntı çıkmaz, çıkarsa da hallederler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Ben araştırdım biraz

Şuan piyasada en uygunu burası

1350 tl 12 taksit +125tl wordpuan

http://www.yenicarsim.com/samsung-i9300-galaxy-s-iii-beyaz-cep-telefonu/cep-telefonu/id/1161980/

medcell diye firmanın getirttiği ürün. limango falan da satmış bu adamların telefonunu. 

Alsam burdan alırım ben. Ama sende araştır hocam

der die das
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

hepsiburadaya sürekli bakıyordum bu nereden çıktı la fiyatıda iyiymiş bi burayı yoklayayım

aralığın son haftasına kadar bekle düşecek 1499 tl den 1420 tl kadar düştü benim aldığım xperia ray 20 tl düşmüş

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3416 Toplam Mesaj: 27