İstanbulbilişim -- Galaxy SIII Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hocam zaten cebimden 5kuruş çıkacağı zaman deli araştırma yapıyorum. Tüm sitelere direkt mail bile atıyorum şurada ucuz siz niye pahalısınız diye. Bakalım araştırmaya tam gaz devam. Düzgün birşey bulupta alırsam buradanda paylaşırım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı

Garantiyi kendileri veriyor o yüzden fiyat uygun biraz. Mesela samsung aldıysan sorun çıktığında samsung'a değil istanbulbilişime götürüyorsun onlar hallediyor. Arkadaş LCD TV almıştı. Bir süre sonra ekranında ufak bir leke oluştu istanbulbilişime götürdü hallettiler.

bi yanlışın olmasın hocam?

Sony laptop almıştık kuzene. Manisada kendisi istanbulbilişimi aramadan bile direkt Sony mağazasına gittik aldılar laptopu. çok kısa sürede de problemi halledip gönderdiler.

garantiyi kendileri veriyolar ama hiç problem çıkacağını zannetmem.  alırken şartlarını oku distrübotr garantisi firma garantisi x garantisi neyse ona göre al hacım ama sıkıntı çıkmaz, çıkarsa da hallederler.

Tüm ürünlerin garantisini kendileri vermiyor olabilir. Fiyatı piyasanın çok altında olan ürünlerde dediğim şekildedir. Piyasaya yakın fiyatlarda olan ürünler distribütör firma garantisinde olabilir. Galaxy s3 fiyatı çok da uygun değil başka yerlerden de ona yakın hatta aynı fiyatta bulunabilir. Galaxy s3 bence distribütor garantili. Ürün alırken sorulabilir garantisini kim veriyor diye.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

bi yanlışın olmasın hocam?

Sony laptop almıştık kuzene. Manisada kendisi istanbulbilişimi aramadan bile direkt Sony mağazasına gittik aldılar laptopu. çok kısa sürede de problemi halledip gönderdiler.

garantiyi kendileri veriyolar ama hiç problem çıkacağını zannetmem.  alırken şartlarını oku distrübotr garantisi firma garantisi x garantisi neyse ona göre al hacım ama sıkıntı çıkmaz, çıkarsa da hallederler.

Mümkündür. Ancak ben bilgisayarı aldıktan sonra ASUS Türkiye'yi aradığımda, "bir sorun olduğunda bilgisayarınızı bize gönderseniz bile biz İstanbul Bilişim'e gönderiyoruz" dediler.

İstanbul Bilişim bazı ürünleri aracısız direk getiriyor. Getirdiği ürünler de uluslararası garanti kapsamına alınıyor. İlgili servisi değil, direk firma teknik destek sağlıyor. Ama hangi ürünler olduğunu alırken sormak gerek.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar s3'ü aldım nihayet. fakat bahtıma sokim bunların Micro simkart olayı varmış. Benim simkart babamın üzerine babamda il dışında. Avea bayisine aradım yasal sahibi gelsin dedi. Kartı ben makasla vs kessem olur mu la ? acil bilgisi olan varsa makbule geçer

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ben de s3 almayı düsünüyorum. ne kadara aldın hocam?

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    Nurky bunu yazdı

ben de s3 almayı düsünüyorum. ne kadara aldın hocam?

Hocam istanbulbilişimden aldım 1376 tl cepkask ekrançizilmesine karşı jelatin felan 1450 tl kadar monte oldu. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

Hocalar s3'ü aldım nihayet. fakat bahtıma sokim bunların Micro simkart olayı varmış. Benim simkart babamın üzerine babamda il dışında. Avea bayisine aradım yasal sahibi gelsin dedi. Kartı ben makasla vs kessem olur mu la ? acil bilgisi olan varsa makbule geçer

hocam bende makasla keserek yaptım biraz yanlış kesmişim şimdi çıkaramıyom kartı yuvasından :) ama youtubeda videoları var ona bakarak yapabilirsin çevremdekiler hep öyle yaptılar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    mrkps bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

hocam bende makasla keserek yaptım biraz yanlış kesmişim şimdi çıkaramıyom kartı yuvasından :) ama youtubeda videoları var ona bakarak yapabilirsin çevremdekiler hep öyle yaptılar.

Hocam yarın telefoncuya götürcem. bi iş yapak derken g.te gelmiyimde :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

s3 ün fiyati 1290 a düşmüş hala neler peşindesiniz ya. istanbul bilişim vermiş 1450 TL benim telefonu aylar önce aldıgım fiyat bu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

ben sony xperya u4 aldım bir sıkıntı yok. Hemen kargo ile gönderiyorlar.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 3415 Toplam Mesaj: 27