İstanbul'da 1 Gün (Hikaye İçerir)
-
Bir an kitap okuduğumu sandım :) harbi güzel yazmışsın, konu da güzeldi. Sağ ol :)
-
ctrl + f "akbil" yazıp 2 cümle okudum. Sevdim :)
-
Cok güzel olmus yazını komple okudum yoğun iş temposundan kurtulup pazar günümü sadece kendime ayıracağım.
-
amk özet geç yazacağın klavyeye attırayım :D
gel la afyona çok mu özledin beni götüreyim seni paradiseye gözün gönlün açılsın
metrobüs ney lan -
gözlerim kaydı amk insan bi nefes alır paragraf yapar virgül koyar nokta koyar ayırır yazıları. alayını okudum okudum sonrda ee şimdi mevzu neydi dedim.. aklım dolandı amk :D
-
okudum :)
Hocam biz seninle yüz yüze görüşmüştük. Ben seni hatırlıyorum.
yazı için teşekkürler bu arada, umutlu olmak çok güzel
-
HolyOne bunu yazdı
Okumaya değer mi? okuyanlar tavsiye ediyor mu? =)
Kayda değer bir akbil olayı var sanırsam.
-
HolyOne bunu yazdı
Okumaya değer mi? okuyanlar tavsiye ediyor mu? =)
Holy hacım güzel bir deneme olmuş. hayatın anlamı olmasada aslında arkadaş çok hassas noktalara değinmiş.
Bu arada bu bahsettiğin akbil olayını ben de uygulamaya çalışırım.
-
madem sevmiyorsun isyan ediyorsun ne sikime geliyorsun demekten alıkoyamıyorum kendimi,şahside değil mevzu..istanbul'un zaten bok olmasının sebebi anormal derecede göç alması..bu yük'ü kaldıramaması..herkes olmuş sosyal gözlemci a.q 3 5 gün önce istanbul'a gelen adam köyüm daha iyiydi diyip istanbul'un halkına yardırıyor,düzen'e yardırıyor..büyüklüğüne kalabalıklığına yardırıyor..burda doğup burda büyüyen istanbul'u hayatının büyük bir parçası yapmış kişiler zaten senin ''zor'' dediğin şeye adapte olmuşlar..problem olarak gördüğün şeyler için ise istanbullular zaten pratik çözümler bulmuşlar..yani istanbul'da biraz daha farklı bir alt kültür oluşmuş..örneğin çoğu şehir'de göremediğim yürüyen merdiven'in bir kısmını sabit duran diğer kısmını acelesi olan insanların koşturması için ayrılması gibi..yani bu yazılı bir kural değil ama insanlar buna adapte olmuşlar..yazınıda okumadım bu arada..tekrarlayayım konu kişisel değil..öneri tadındada bir not düşmek istiyorum;memnun olmayanlar sevmeyenler bence memleketlerine dönsünler hem sizin hemde bizim için en iyisi bu bence.
-
Bende kısa Bir Otobüs Maceramı Paylasayım
Mecidiyeköy Beşiktaş otobüsünde Yolculuk yaparken En Arkada Oturuyodum Otobüse Çok Güzel Bir Hatun Binmişti Akbilinin Bakiyesi yetersiz Kalınca Yolculardan Akbil istedi Bizde bişiler Olur umuduyla Hemen Akbili Yanımdaki Adama Uzattım ön Tarafa Gondersin Diye Otobüste Baya Kalabalıktı Hatun Akbili Bastı Geri Gonderdi Tabi Akbil Bana Gelene kadar 21234231 kişinin elinden Geçti Dönüs Otobüsüne Bindigim Zaman Kalan Bakiye 5 TL idi Sabahtan Akbile 20 TL yuklemiştim Cok Fena Koydu Kendi Kendime Dedim Ki Birdaha iyilik Yapanın