İstanbulda Balık Tutulacak Mekanlar
-
Tatlı su göl değil arkadaşlar, Deniz balığı olacak..İstavrip lüfer palamut allah ne verdiyse artık..
Nerede ne çıkar kimler tutar bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
MecaniC tarafından 28/Ağu/16 12:33 tarihinde düzenlenmiştir -
MecaniC bunu yazdı
Tatlı su göl değil arkadaşlar, Deniz balığı olacak..İstavrip lüfer palamut allah ne verdiyse artık..
Nerede ne çıkar kimler tutar bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Haliç, Üsküdar, Beykoz, Bakırköy, sariyer.
-
dragos sahil anadolu yakasının denize en bi burun olan noktasıdır.
bir de aksamları dragosta demirleyen kum gemilerinin güvertelerine çıkıp ordan oltanı salladın mı. gemi en az 100 metrelik bir avantaj saglıyor en büyük balıklarla sen mesgul oluyorsun.
gemiye binebiliyorsan dikkat çekmeden korsan binmeye çalış yanda asılı olan ip merdivenden. ama gemiye tırmanırken etrafına hırsız gibi bakma sanki babanın gemisi gibi hızlı ve emin adımlarla tırman gemiye.
eger cıkarken yakalanırsan da rica et yaz adamlara. tutarsın illaki.
-
Boğazda çok güzel istavrit çıkar zamanı gelince. Baltalimanındaki polis evinin önünden sallarsın oltanı.
-
Yeşilyurt Yeşilköy kayalıkların üstü
sandal da kiralanıyor
üsküdar sahil de tutanlar var
-
SeRDaR bunu yazdı
Yeşilyurt Yeşilköy kayalıkların üstü
sandal da kiralanıyor
üsküdar sahil de tutanlar var
Artık sandal kiralanmıyormuş.Çok sağlam bi abiden öğrendim :)
-
Şu sıralar palamut çıkıyor ama tam olarak nerede onu bilmiyorum. Bol miktarda yaprak var. Küçük balık tutmayalım ;-)
-
Banada balik tutmak için kiralık tekne lazim. Max. 6 kişilik.
-
Palamut çıkıyosa kesin Rumeli Feneri ve Garipçe taraflarında çıkıyodur.
-
Anadolu yakası Boğaz kısmında Palmut, istavrit ve lüfer tavsiyem Kuleli , Kandilli, Çubuklu üçlüsü..
TR-SCOPJE tarafından 28/Ağu/16 19:52 tarihinde düzenlenmiştir
Çubukluya gidersen boş dönmezsin..
Avrupa yakası en kolay yer Galata civarı.. -
pendil sahiline marinadan kartala gidilen tarafa doğru onlarca adam oluyo . balık carmı bilmemde tutmaya çalışan çok oluyor. uzaktan görüyorum.