folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbulda Balık Tutulacak Mekanlar

İstanbulda Balık Tutulacak Mekanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

istanbul'a gelmeyeli uzun zaman oldu galata'da balik tutmaya calisan onlarca insan var saglam balik vuruyor mu onca olta ignesine?

Aksama kadar salliyor adamlar :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Cok guzel bi olay ya sehrin gobeginde balik tutmak, valla kiymetini bilin bunun.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    OCEANUS bunu yazdı

istanbul'a gelmeyeli uzun zaman oldu galata'da balik tutmaya calisan onlarca insan var saglam balik vuruyor mu onca olta ignesine?

Aksama kadar salliyor adamlar :)

ha bire milletin oltalar birbirine karışıyor tuttuğundanda zevk almassın orada izledim de biraz orada tutamam ben açıkçası 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek

Geçen hafta gelmiştim istanbula yine galatanin orda tutuyorlardı hatta bi adam bayağı tutmuştu baktık söyle bir sanırım şansı yaver gitti ki doluydu kapları felan canlı canlı oynuyordu balıklar :)) bir sürü insan orada sürekli geleni akşam saatlerine doğru köprü boyu olta atıyorlar orada bir deneyebilirsin hem manzara felan canı da sıkılmaz insanın 

The End
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Üsküdar sahilde, hava hafif serin, akşam 10dan sonra al termosunda çayını, at oltanı. 1 saate topla kova dolusu istavrit. git evine yat uyu mis gibi.

özledim ulan ne zamandır gidemiyorum yoğunluktan.

imza.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

çengelköy kuleli askeri okul önü.  bayadır gitmiyorum balık tutmaya. eğer sezonu varsa 2-3 kilo istavrit ile eve dönüyordum. bi keresinde 15'li çaparinin 10 tanesi dolu çekmiştim oltayı :W inanılmaz zevkli birşeydir balık tutmak. aslında bi ara müridler toplaşıp gitsek fena olmaz :)

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Meliksah bunu yazdı

çengelköy kuleli askeri okul önü.  bayadır gitmiyorum balık tutmaya. eğer sezonu varsa 2-3 kilo istavrit ile eve dönüyordum. bi keresinde 15'li çaparinin 10 tanesi dolu çekmiştim oltayı :W inanılmaz zevkli birşeydir balık tutmak. aslında bi ara müridler toplaşıp gitsek fena olmaz :)

lrf buluşması yapalım :)

Naber la?
Toplam Hit: 2122 Toplam Mesaj: 18
balık balıkcılık