İstanbulda Deprem Hisseden Varmi?
-
ahahahaha yine oldu.
-
Lemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdı
sefaköydeyim büyük depremlerden beri ilk kez sarsıntı hissettim sandalye altımdan gitti monitör devrildi mikail resmen taşşak geçiyor dışarsı buz gibi ciddi anlamda ''üşendim'' tenezzül bile etmedim kaçmaya.
Evet sefaköyde oturuyoruz bizde bayabi sallandık. Sefaköyde nerdesin hocam ?
Bizimde asansör boşluğunun duvarı felaket halde çatlamış.Metrobüs'ün ordayım Kemalpaşa'da .. sen ? :)
Fevzi çakmaktayız hocam =)
-
MatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdı
sefaköydeyim büyük depremlerden beri ilk kez sarsıntı hissettim sandalye altımdan gitti monitör devrildi mikail resmen taşşak geçiyor dışarsı buz gibi ciddi anlamda ''üşendim'' tenezzül bile etmedim kaçmaya.
Bizimde asansör boşluğunun duvarı felaket halde çatlamış.Metrobüs'ün ordayım Kemalpaşa'da .. sen ? :)
Yakınmışız :) yaş kaç ? ekleşelim tanışalım.
-
silinen diger deprem konusunda : insallah kuvvetli deprem olurda bu konu kapanır yazan murid .. içinde kopmle sizde geberinde sizin gibiler kalmasın amq.. adama bak yav insallah deprem olur diyor :/
-
üsküdar çengelköy de iyi hissedildi. (3. kat)
-
Lemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdı
Aynen yakınız hocam. Yaş 17 Sen kemalpaşadamı oturuyorsun yoksa.. birini görmeye falan mı geldin ?
-
İzmir'de hisseden varmış sanırım, önceki konuda geçmişti. Ben hissetmedim ayrı mesele :)
-
Ntv'de şu an 6,2 diyor
-
MatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdı
Aynen yakınız hocam. Yaş 17 Sen kemalpaşadamı oturuyorsun yoksa.. birini görmeye falan mı geldin ?
hayır doğma büyüme kemalpaşa :)
-
blmrt bunu yazdı
silinen diger deprem konusunda : insallah kuvvetli deprem olurda bu konu kapanır yazan murid .. içinde kopmle sizde geberinde sizin gibiler kalmasın amq.. adama bak yav insallah deprem olur diyor :/
bisi olmaz hocam kafana takma :) itin duasi kabul olsaydi gökten kemik yagardi :)