İstanbulda Deprem Hisseden Varmi?
-
HoLyCat bunu yazdıBuremba bunu yazdı
bi sadece bir uyarıydı.
Maya lilar?
valla 99 depreminden tam bi hafta önce kısa süreli ama şiddetli salladıydı, deprem vs nedir ne değildir bilmediğimizde çocuk aklımızla sallamadıyık tam bi hafta sonra yıktı bilindiği üzere. öncü olabilir belki, o da bi uyarı sayılabilir :) çokta dalga geçmeye gelmez :)
-
Balyoz99 bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdı
sefaköydeyim büyük depremlerden beri ilk kez sarsıntı hissettim sandalye altımdan gitti monitör devrildi mikail resmen taşşak geçiyor dışarsı buz gibi ciddi anlamda ''üşendim'' tenezzül bile etmedim kaçmaya.
Evet sefaköyde oturuyoruz bizde bayabi sallandık. Sefaköyde nerdesin hocam ?
Bizimde asansör boşluğunun duvarı felaket halde çatlamış.Metrobüs'ün ordayım Kemalpaşa'da .. sen ? :)
Fevzi çakmaktayız hocam =)
Yakınmışız :) yaş kaç ? ekleşelim tanışalım.
Aynen yakınız hocam. Yaş 17 Sen kemalpaşadamı oturuyorsun yoksa.. birini görmeye falan mı geldin ?
hayır doğma büyüme kemalpaşa :)
Kemalpaşaya sıkça yolum düşer hocam.. Metrobüsün orda ''Hayalim Nargile Cafe'' var bilirmisin haftada bi kez gider nargilemi içerim..Kar yağdığı için aksamaya uğradı.
Hocam bende Halkalı'dayım. Ortada buluşalım, Armoniparkta dolaşırız :)
Aslında güzel olur. Armonide bi çay içer sohbet ederiz:)
-
MatrixNeo bunu yazdıBalyoz99 bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdı
sefaköydeyim büyük depremlerden beri ilk kez sarsıntı hissettim sandalye altımdan gitti monitör devrildi mikail resmen taşşak geçiyor dışarsı buz gibi ciddi anlamda ''üşendim'' tenezzül bile etmedim kaçmaya.
Bizimde asansör boşluğunun duvarı felaket halde çatlamış.Metrobüs'ün ordayım Kemalpaşa'da .. sen ? :)
Aynen yakınız hocam. Yaş 17 Sen kemalpaşadamı oturuyorsun yoksa.. birini görmeye falan mı geldin ?
Kemalpaşaya sıkça yolum düşer hocam.. Metrobüsün orda ''Hayalim Nargile Cafe'' var bilirmisin haftada bi kez gider nargilemi içerim..Kar yağdığı için aksamaya uğradı.
la siz msn face falan kullanmiyormusunuz :) forumu icq sayfasina cevirdiniz :))))
-
MatrixNeo bunu yazdıBalyoz99 bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdıLemuria bunu yazdı
yanlız adam 17 yaş lafını duyunca bir düşüş yaşamış :D
-
öldüm ölüm drilidim diyebilirim.
-
Gaziosmanpaşayı teğet geçmiştir.
-
Şişli'de hissetmedik biz.
-
Bursa yan yan.
-
Şişli sallanmadı ! sarıgül işini biliyormuş , gökdelenleri boşuna yaptırmıyor :D
-
Izmirde sallanmis.. Bikac arkadas aradi.. Sanki ben kurtarcam =|