İstanbul‘Da Ev Arayanlar.
-
selamlar.
hali hazırda bulundugum eve haziran orasından itibaren ev arkadası arıyorum, ayazaga'dayım. icinde at kosturabileceginiz, ferah, genis ve günes alan bir ev. 3 oda, 1 salon, 1 mutfak, 2 banyo / tuvalet mevcut.
su an bir kisinin gidip gitmeyecegi kesin olmasa da mutlaka 1 kisi arıyorum, ikinci kisiyi de bir ay icerisinde netlestiririz.
41AT (ayazaga - davutpasa yıldız teknik), 41E (ayazaga - besiktas - kabatas), 41M (ayazaga - mecidiyeköy), 41Y (ayazaga - kagıthane - yenikapı) otobüs durakları 5 dakikalık yürüme mesafesinde.
dolmus yine yürüme mesafesinde ve maslak'a 6-7, sanayi mahallesi'ne 10 dakika uzaklıkta. sanayi mahallesi'nden M2 metro hattına binebiliyorsunuz.
kısaca ulasım konusunda iyi sayılabilecek bir konumda. gelmeyi düsünen kisi salonda olmamak sartıyla sigara, ot, nargile (evde var) bok püsür ne isterse icebilir, ölmemek sartıyla odasında golden shot da yapabilir, eve ailesini, akrabasını, arkadasını kimi isterse getirebilir sorun degil.
kira 850-1000 arası olacak gibi ama net bir sey diyemiyorum su an, emlakcı ücreti tabii ki yok.
eger cevrenizden arayan birisi olursa da yönlendirebilirsiniz, duruma göre konusuruz. baska sormak istediginiz bir sey varsa da pm atabilirsiniz.
NOT : "gidenler neden gidiyor ?" sorusu olusabilir akıllarda, birisi mezuniyetinden ötürü, digeri de kız arkadasıyla baska bir evde kalmayı planlıyor.
-
kira kısmına aciklik getir hocam istersen biraz karisik olmus.
toplam kira 850 - 1000 arasi mi? yoksa gelecek arkadasa dusecek pay mi bu kadar
bide toplam kac kisi onu da soylersen. dusunen arkadaslar daha rahat fikir edinebilir
-
demirci bunu yazdı
kira kısmına aciklik getir hocam istersen biraz karisik olmus.
toplam kira 850 - 1000 arasi mi? yoksa gelecek arkadasa dusecek pay mi bu kadar
bide toplam kac kisi onu da soylersen. dusunen arkadaslar daha rahat fikir edinebilir
kişi başı 1000 :|
-
evet orası net olmamıs ama kisi bası 1000 lirayla dublex ev buluruz hocam burada (:
toplam kira 850-1000 lira arası olacak.
maksimum 3 kisi olacagız.
-
hocam eve kız attığım zaman evi boşaltacakmısınız acaba ?
-
Aslında ev ile işyerim çok uzak olduğu için ben bile böyle birşeyi düşünebilrim.
adam başı 300 tl gibi bir kira çıkacak heralde..
50 lirada su elektrik faturası çıksa 350
mantıklı....
her gün 60-70 km yol cekeceğine zaten motorsikletim var perpa ayazağa 5 dk o olmasa bile 41at perpadan geciyor.
evet bidaha düşündüm de mantıklı
swordfish tarafından 16/Nis/14 14:46 tarihinde düzenlenmiştir -
By_Gizemli bunu yazdı
bu evde yasayan herkesin kız arkadası geldi, istedigi gibi istedigi kadar kaldı, kimse kimseye bir sey demedi su zamana kadar, demez de. ben su an bu mesajı yazarken ev arkadasım kız arkadasıyla odasında mesela.
eve birisinin kız arkadası gelecek diye ben isimi gücümü bırakıp dısarı cıkmam, ev genis, o kadar teferruata gerek yok yani (:
@swordfish
gel mübarek gel.
lakin sadece su elektrik demeyelim, dogalgaz + internet.
Andrei tarafından 16/Nis/14 15:11 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam içmeye falan çağırsana bizi ya :) ayıp ediyosun
-
dur lan bu yaz gelecek olursam beraber çıkarız :D geçen sene olmadı bu sene olsun bari :D
-
Andrei bunu yazdıBy_Gizemli bunu yazdı
bu evde yasayan herkesin kız arkadası geldi, istedigi gibi istedigi kadar kaldı, kimse kimseye bir sey demedi su zamana kadar, demez de. ben su an bu mesajı yazarken ev arkadasım kız arkadasıyla odasında mesela.
eve birisinin kız arkadası gelecek diye ben isimi gücümü bırakıp dısarı cıkmam, ev genis, o kadar teferruata gerek yok yani (:
@swordfish
gel mübarek gel.
lakin sadece su elektrik demeyelim, dogalgaz + internet.
hoam net fiyat ne olur ne zaman belli olur.
benim kafama yttı valla...her akşam kalmasamda haftada 3-4 gün kalırım kesin
-
By_Gizemli bunu yazdı
Kaçıncı yüzyıldasın hacım ne yapacan her odada ayrı bi fantezi falan mı :|