folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul‘Da Ev Arayanlar.

İstanbul‘Da Ev Arayanlar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

selamlar.

hali hazırda bulundugum eve haziran orasından itibaren ev arkadası arıyorum, ayazaga'dayım. icinde at kosturabileceginiz, ferah, genis ve günes alan bir ev. 3 oda, 1 salon, 1 mutfak, 2 banyo / tuvalet mevcut.

su an bir kisinin gidip gitmeyecegi kesin olmasa da mutlaka 1 kisi arıyorum, ikinci kisiyi de bir ay icerisinde netlestiririz.

41AT (ayazaga - davutpasa yıldız teknik), 41E (ayazaga - besiktas - kabatas), 41M (ayazaga - mecidiyeköy), 41Y (ayazaga - kagıthane - yenikapı) otobüs durakları 5 dakikalık yürüme mesafesinde.

dolmus yine yürüme mesafesinde ve maslak'a 6-7, sanayi mahallesi'ne 10 dakika uzaklıkta. sanayi mahallesi'nden M2 metro hattına binebiliyorsunuz.

kısaca ulasım konusunda iyi sayılabilecek bir konumda. gelmeyi düsünen kisi salonda olmamak sartıyla sigara, ot, nargile (evde var) bok püsür ne isterse icebilir, ölmemek sartıyla odasında golden shot da yapabilir, eve ailesini, akrabasını, arkadasını kimi isterse getirebilir sorun degil.

kira 850-1000 arası olacak gibi ama net bir sey diyemiyorum su an, emlakcı ücreti tabii ki yok.

eger cevrenizden arayan birisi olursa da yönlendirebilirsiniz, duruma göre konusuruz. baska sormak istediginiz bir sey varsa da pm atabilirsiniz.

NOT : "gidenler neden gidiyor ?" sorusu olusabilir akıllarda, birisi mezuniyetinden ötürü, digeri de kız arkadasıyla baska bir evde kalmayı planlıyor.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

kira kısmına aciklik getir hocam istersen biraz karisik olmus.

toplam kira 850 - 1000 arasi mi? yoksa gelecek arkadasa dusecek pay mi bu kadar

bide toplam kac kisi onu da soylersen. dusunen arkadaslar daha rahat fikir edinebilir

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı

kira kısmına aciklik getir hocam istersen biraz karisik olmus.

toplam kira 850 - 1000 arasi mi? yoksa gelecek arkadasa dusecek pay mi bu kadar

bide toplam kac kisi onu da soylersen. dusunen arkadaslar daha rahat fikir edinebilir

kişi başı 1000 :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet orası net olmamıs ama kisi bası 1000 lirayla dublex ev buluruz hocam burada (:

toplam kira 850-1000 lira arası olacak.

maksimum 3 kisi olacagız.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam eve kız attığım zaman evi boşaltacakmısınız acaba ?

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Aslında ev ile işyerim çok uzak olduğu için ben bile böyle birşeyi düşünebilrim.

adam başı 300 tl gibi bir kira çıkacak heralde..

50 lirada su elektrik faturası çıksa 350

mantıklı....

her gün 60-70 km yol cekeceğine zaten motorsikletim var perpa ayazağa 5 dk o olmasa bile 41at perpadan geciyor.

evet bidaha düşündüm de mantıklı

swordfish tarafından 16/Nis/14 14:46 tarihinde düzenlenmiştir

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı

bu evde yasayan herkesin kız arkadası geldi, istedigi gibi istedigi kadar kaldı, kimse kimseye bir sey demedi su zamana kadar, demez de. ben su an bu mesajı yazarken ev arkadasım kız arkadasıyla odasında mesela.

eve birisinin kız arkadası gelecek diye ben isimi gücümü bırakıp dısarı cıkmam, ev genis, o kadar teferruata gerek yok yani (:

@swordfish

gel mübarek gel.

lakin sadece su elektrik demeyelim, dogalgaz + internet.

Andrei tarafından 16/Nis/14 15:11 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

hocam içmeye falan çağırsana  bizi ya :) ayıp ediyosun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

dur lan bu yaz gelecek olursam beraber çıkarız :D geçen sene olmadı bu sene olsun bari :D 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı
    By_Gizemli bunu yazdı

bu evde yasayan herkesin kız arkadası geldi, istedigi gibi istedigi kadar kaldı, kimse kimseye bir sey demedi su zamana kadar, demez de. ben su an bu mesajı yazarken ev arkadasım kız arkadasıyla odasında mesela.

eve birisinin kız arkadası gelecek diye ben isimi gücümü bırakıp dısarı cıkmam, ev genis, o kadar teferruata gerek yok yani (:

@swordfish

gel mübarek gel.

lakin sadece su elektrik demeyelim, dogalgaz + internet.

hoam net fiyat ne olur ne zaman belli olur.

benim kafama yttı valla...her akşam kalmasamda haftada 3-4 gün kalırım kesin

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı

Kaçıncı yüzyıldasın hacım ne yapacan her odada ayrı bi fantezi falan mı :|

!!!!
Toplam Hit: 1471 Toplam Mesaj: 16