İstanbul‘Da Ev Arayanlar.
-
Andrei sevip saydığım bir üye.
Hocam üniversite tercihlerinde uygun düşerse temmuzun ortası gibi falan gelirim. O zamana kadar kim öle kim kala :)) -
swordfish bunu yazdıAndrei bunu yazdıBy_Gizemli bunu yazdı
hoam net fiyat ne olur ne zaman belli olur.
benim kafama yttı valla...her akşam kalmasamda haftada 3-4 gün kalırım kesin
su an ev dolu ancak en gec haziran'ın ortasına kadar herkes cıkmıs olacak, bu cıkma islemlerine yakın bir zamanda ev sahibiyle konusacagım, aslında simdi de konusabilirim de kesinlik yok.
net fiyat minimum 850, maksimum 1000 lira olur. yani 3 kisi oldugumuz taktirde kisi bası 280 - 340 arası bir sey olur yani, pek de bir fark yok.
@ArduouS
dostum simdi evde sürekli birilerinin kız arkadası oluyor, kimseyi rahatsız etmek istemedigim icin evde alem yapmaya yanasmadım pek lakin tbt'den 1-2 kisi daha bulursak, neden olmasın ?
@sLeymN
arıyorum seni birazdan pic.
-
Tamam o zaman benim kafama yattı ben gelirim arkadaş..
haber edersin bana ev boşalmadan 1-2 hafta önce...
-
Andrei bunu yazdıswordfish bunu yazdıAndrei bunu yazdıBy_Gizemli bunu yazdı
hoam net fiyat ne olur ne zaman belli olur.
benim kafama yttı valla...her akşam kalmasamda haftada 3-4 gün kalırım kesin
su an ev dolu ancak en gec haziran'ın ortasına kadar herkes cıkmıs olacak, bu cıkma islemlerine yakın bir zamanda ev sahibiyle konusacagım, aslında simdi de konusabilirim de kesinlik yok.
net fiyat minimum 850, maksimum 1000 lira olur. yani 3 kisi oldugumuz taktirde kisi bası 280 - 340 arası bir sey olur yani, pek de bir fark yok.
@ArduouS
dostum simdi evde sürekli birilerinin kız arkadası oluyor, kimseyi rahatsız etmek istemedigim icin evde alem yapmaya yanasmadım pek lakin tbt'den 1-2 kisi daha bulursak, neden olmasın ?
@sLeymN
arıyorum seni birazdan pic.
hocam ne alemi yahu :) oturup 3 4 kişi içicez işte muhabbet sohbet yani
-
beykent üniversitesinde okuyorum ve ev arıyorum hocam