folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İstanbul'da İş Arayanlar İçeri..

İstanbul'da İş Arayanlar İçeri..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Öncelikle Merhabalar..

İstanbul-Cevizlibağ Tercüman Sitesinde Avukat Takip Elemanı Olarak Bir Eleman Arıyoruz.

Arama Nedeni Benim Hastalık Ve Öğretim Meselelerinden Dolayı Ben Çıkıp Yerime Tanıdık Birini Alıcaz..(Yani Bunlar Sizlersiniz Aklıma Geldiniz ::F)

Öncelikle Sizlere İşi Anlatayım;

-İş Gezmeyi Sevenlere yönelik.. Bil hassa Yaptığımız iş çok kolay Avukatın size dosya numarası verip Bunu İstediği Adliyede Gidip Sorgulatacaksınız (Daha detaylı Bilgi İçin Pm Atın)

-Şehir Dışı Ve Şehir İçi Hacizlere Çıkıcaksınız Buda Bir Ayda Max 2-3 Kere.. Yeri gelir Hiç İş Olmaz Bütün Gün Ofiste Pc Başında MSN,FACE vs Takılırsınız. (Bunlarda Serbestir)

Kahvaltı Ve Öğle Yemeğini Burdan Yersiniz Akşama Evinizide Olursunuz Zaten.. Ev-Ofis Ve Ev,Ofis-Adliye Paraları Felan Hepsi Avukat Tarafından Verilir.Çalışma Saatleri Sabah 9:00-9:30 Da Başlar (Bu Bazen Çok Geçte Olur) Akşam Taş Çatlasın 18:30 da Paydos (Bu Bazende 17:00 Da Bile Olur)

Cep Harçlığıydı Hacizden Kalan Hasılat Yaptığınız İşin Pirimiydi Bu Maaşı Etkiler Ama En Düşük Maaş 500 tl Dir..

Cumartesi Günleri Genelde Çalışılır Toplantılar Olur Sabah 11:00 da Başlayıp Öğlen 14:00 Gibi Biter. Pazarları Tatildir. Adliyelerin Yani Resmi Tatillerin Olduğu Her Gün Sizede Tatildir..

İş Arayan Arkadaşlar Varsa Yardımcı Olurum..Bi Yararım Dokunursada Sevinirim.

Not: İşi Bilmiyorum Gibi Bahaneler Üretmeyin Ben 15 Gün Boyunca İşe Başlayacak Arkadaşın Yanında Olup Ona İşi Öğreteceğim İşi 5 Günde Kapar 10 Günde İpneliğini Bile Öğrenirsiniz (:

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

500 lira az

sigorta yapicakmi

(bu arada ben is aramiyorum)

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    La olm ben iş ararken niye yoktu. :R Gezer Gezer halledrdim ben.

!!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Bence iş güzel

Adliyede dosya sorgulatmada fln bişi yok 2 dk lik işler

Haciz işleri biraz karişik olabilir lakin sana göre bişi yok gördüklerini yaz cik

Diger saatlerde iş yerindeymişssin

gayet gzl bi iş

asdasdsa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Beyler bu arkadaş hacize gittiğinde bi kere evdeki adamlardan dayak yemişti.İş sakat ona göre yani :P

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ardaguley
    Ardaguley's avatar
    Erkek

Bence de haciz işi sakat bir iş bi de parası azmış usta.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

aynı işte çalışan arkadasım var kayseide çalışıyo kebap diyo işe. amk haftada bi kıymalı attırmaya gelio bizim tükanın oraya  biz ayda yılda bi yiyoz kıymalıyı :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

İlk öncelikle @u235 Yalan söylüyordur :D İpne..

Haciz İşleri Sakat Haklısınız Ama Avukata Zamanla Alıştıktan Sora anlarsınız Hacize Gönderirken Dikkat Ettiğini.

Zaten Hacizler Genelde Bir Elektirik Şirketinin Dosyalarıdır Sakat İş Şuana Kada Çok Şükür Olmadı Ki Avukatta Yardım Edior Olmazda Zaten..

İşe Gelince Haklı Arkadaşlar Var İş Kebab Adliyede İşim 1 Saatte Biter Geriye Kalan Da Ofiste Yatar Dururum.

Yemeklere Gelince Evde Yemediğim Nimetleri Yemiorum : | Ekmek Yok Pasta Yioruz Yani..

Maaşada Gelince En Düşük Maaş 500 Dedim Eğer Hacizlere Çıkarsanız Burdan Cebinize Haciz Başına 50-100 Tl Kalıyor Ki Buda Hem Cep Harçlığı Hemde Maaşınıza Etki Ediyor..

Sigortaya Gelince İşte Olan Performansınızı Ve Avukata Göstereceğiniz Güveni Verirseniz 2 Ay İçerisinde Sigortada Olur.. (Kesin Diyemem) Ama Olur..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

:) Yav iş güzel yanlış anlama İstanbul da olanlar kaçırmasın dostum konuyuda bölüyorum ama bunun altını çizmemiz lazım Ülkenin en yasallarından olan avukatları bile sigortasız işçi çalıştırıyor durumu ne kadarda iyi özetliyor aslında:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:
    -----------------------------

:) Yav iş güzel yanlış anlama İstanbul da olanlar kaçırmasın dostum konuyuda bölüyorum ama bunun altını çizmemiz lazım Ülkenin en yasallarından olan avukatları bile sigortasız işçi çalıştırıyor durumu ne kadarda iyi özetliyor aslında:)

-----------------------------
    (: Haklısın Amma Velakin Bu Her Avukattan Avukata Değişir..

Benden Önce Gelen Çaylaklar İşi Öğrenip Kaçmışlar Yahut İşi Bırakmışlar Adamda Psikolojik Bir Bunalım Olunca Ofisteki Herkes Sigortalı BirTek Ben Değilim (: ee Adam Napsın Bende Çıkıyorum Şimdi İş Veren Sen Olsaydın 2 Aylığına Girip Çıkan Bir Eleman İçin Sigorta Yaparmıydın?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Öylede olsa zorundadır dostum zorunda terazinin dengesi herneden olursa olsun şaşmış demektir bu ki böyle olduğunu zaten biliyoruz:) Avukat değilmi sonuçta yapacak bir iş sözleşmesi kısmen bağlayıcı istediği zaman yapacağı çok şey var:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 3239 Toplam Mesaj: 23