İstanbul'da İş Arayanlar İçeri..
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------Öylede olsa zorundadır dostum zorunda terazinin dengesi herneden olursa olsun şaşmış demektir bu ki böyle olduğunu zaten biliyoruz:) Avukat değilmi sonuçta yapacak bir iş sözleşmesi kısmen bağlayıcı istediği zaman yapacağı çok şey var:)
-----------------------------herşeyin netürde gittiğini ve olduğunu biliyosun (: işte dünya o kadar pembe değil be hacım (:
-
hemde zeytinburnunda kaçmazmış part-time filan olaydı keşke anında atlardım :d
-
bu tarz deneyim kazanıp maaşınızı 1500-2000 tlye çıkartabilirsiniz.
işin içine girdikçe para nasıl cebe indirilir öğrenirsiniz :-) o 50-100 tl 500-1000 tlye bile dönüşür zamanla :)
ama büyükçe bi hukuk bürosuna geçerseniz tabi :-) 18 yaş civarındakiler deneyimi bu işle direk kavrayabilirler ;)
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------hemde zeytinburnunda kaçmazmış part-time filan olaydı keşke anında atlardım :d
-----------------------------
Sokayım part-time olmasna git çalış ak :R Burs ver lan bana :F -
MbK bunu yazdı:
bu tarz deneyim kazanıp maaşınızı 1500-2000 tlye çıkartabilirsiniz.
işin içine girdikçe para nasıl cebe indirilir öğrenirsiniz :-) o 50-100 tl 500-1000 tlye bile dönüşür zamanla :)
ama büyükçe bi hukuk bürosuna geçerseniz tabi :-) 18 yaş civarındakiler deneyimi bu işle direk kavrayabilirler ;)
Evet Yol Paraları Bu Şekilde Oluyor (=Avukat yediğine içtiğinede bakmıyor.. İstersen yemeği 5 tl lik ye 10 tl yaz masraflarına adam tınlamıyor bile (: Ya İşin İpneliğini İşin İçinde 1 Haftada Öğrenirsiniz Bile..
-
avukatın adı nedir ...
-
Gidin boş duracağınıza çalışın.
Bir de "her işi yaparım" diyenlere uygun bir iş.
Kriter falan da yok, o olsun şu da olsun, bu olmazsa olmaz diye...
Mantıklı düşünebilen, zeka geriliği olmayan herkes çalışabilir :)
Hayret daha taliplisi bile çıkmamış!!! -
numaranı ver yarın alolaşalım ;)
-
Cia bunu yazdı:
numaranı ver yarın alolaşalım ;)
-----------------------------Cia sana ortak olabilitem var...
-
adalet için çalışan birinin, sigortasız işci çalıştırması süper bir olay.
hemen napıyoruz, Alo 170 "Kaçak işci çalıştırma hattı'nı arıyoruz.