Istanbul'da Iyi Telefon Tamircisi
-
DaSpOnGe bunu yazdımkyb bunu yazdı
Kadıköy'de Teknoway ve GSM İletişim var. Ayrıca Kayseri'de Nar servis var. Onlardan Whatsapp üstünden fiyat teklifi al derim.
Kadıköy Cep Dünyası var birde. Elden teslimde gözünün önünde tamir ediyorlar. Onu öneririm.
hatunun iphone X inin ekran nanay olmaya aday bi arayım fiyat sorayım dedim
teknoway 1300 yan sanayi - 2000 tl orjinal diyor. apple dışarıya orjinal parça vermiyor diye biliyorum nasıl orjinal anlamadım.
kadıköy cep dünyasını aradım 3 seçenek sundu 750 - 1100 - 1450. adam delikanlı ama hepsi sanayi ürünü ama en iyi performans 1450 olanda diye :W
Evet Apple dışarıya yedek parça vermiyor. Orjinal diye sattıkları A kalite çakma ekran.
750 liraya satılan ekran LCD ekrandır uyandırayım bu arada. Çinliler OLED ekranı soketine ve kalınlığına kadar birebir taklit etmiş. İş görür mü ? Görür. Ama fiyat arttıkça ekranın kaliteside artıyor. Birde ucuz ekranların dokunma hissiyatı iyi değil. Eskiden Nokia 5800 vardı bastırmatik ekranlı onu kullanıyormuş gibi hissedersin.
-
Kadikoy de Elektropower da Levent bey var.
Ona götür. Parca calmaz, fiyati sisirmez, arizayi dürüstce söyler.
Piyasada tamirat 10 TL ise Levent 12 TL ye tamir eder ama kafan rahat olur.
-
unbalanced bunu yazdı
bunlari biraz daha arastirip birine giderim artik. Insallah cam icin iphone 13'ün icini acip da garantiyi bozmazlar, onu da sorup ögrenmek gerek.
İçinin açılması gerekli diye biliyorum. Çünkü ufak cam kırıntıları cihazın içine kaçıp batarya ile ekran arasına kaçınca bataryayı zamanla törpülüyor ve deliyor. O yüzden içini açıp hava tutarak ufak cam kırıntı ve kıymıklarını temizliyorlar.
-
abi kendin yapma çok pişman olursun; kadıköy yazıcıoğlu pasajının karşısındaki pasajda "sadece" dokunmatik değiştiren bi dükkan var. adını hatırlamıyorum ama üst katlarda bi yerdeydi görürsün direk....
-
Doğubank contact mobile.
http://www.contactmobile.net/
-
tüm cevaplar icin tesekkürler hocam. Verilen isimleri arastirayim, türkiye'ye geldigim zaman birine karar verip gidecegiz artik.
Tek sikinti, olur da bir kac aya bozulmasi. Sonra tekrar türkiye'ye gelmem zor.
Orjinal takiyorum diyenler, belki 2. el ekran takiyor da olabilir. Eger öyle bir sey bulursam, büyük ihtimal orjinal taktirmak daha mantikli. Tabi adamin orjinal demesiyle orjinal olmuyor. Onu da anlamak lazim
Kamera icin konusacagim bakalim, insallah icini acmadan halledebilirler. Diger türlü garantisi gidecekse, öyle kirik kalsin. Gerci garantinin de bir ise yaradigini pek sanmiyorum
-
Hocam sen Avusturya sınırına yakın değil miydin ? Avusturya'da Reparaturbonus diye bir uygulama başlatıldı devlet tarafından. 200 €'ya kadar elektronik cihazların tamirinin yüzde 50'sini devlet karşılıyor. Yani diyelim iPhone 7 için senden 50 istediler sen 25 veriyorsun sadece. Bu tarafa yolun düşerse getir telefonları hallederiz. Ayrıntılara buradan bakabilirsin : https://www.reparaturbonus.at/
-
bikere iphone 11 bataryasını kendim değiştireyim dedim. Anasını s*ktim telefonun. Çöp oldu yenisini aldım
bu yanlışa düşmeyin :)
-
Delegado_Zero bunu yazdı
Hocam sen Avusturya sınırına yakın değil miydin ? Avusturya'da Reparaturbonus diye bir uygulama başlatıldı devlet tarafından. 200 €'ya kadar elektronik cihazların tamirinin yüzde 50'sini devlet karşılıyor. Yani diyelim iPhone 7 için senden 50 istediler sen 25 veriyorsun sadece. Bu tarafa yolun düşerse getir telefonları hallederiz. Ayrıntılara buradan bakabilirsin : https://www.reparaturbonus.at/
yok hocam tam tersi, almanya'nin güneyi ve fransa'nin dogusuna sinirim. Avustuya ülkenin diger tarafinda kaliyor. Ama uygulama güzelmis. Dogayi koruma icin yapmislar sanirim. Siteye 2. kez gireyim dedim bir daha acilmadi :)
Norvec'te de elektrikli arabadan vergi almama + ücretsiz park olayini baslatmislar ve sonucunda halkin %75'i, elektrikli arabaya gecmis. Gerci elektrik üretiminde bir cok ülke hala kömür kullaniyor nasil dogayi korumak bilmiyorum ama öyle.
@tosun tamir etmek kolay degildir bu isin icinde degilsek. Ben de acsam muhtemelen telefon yine cöp olur :)
-
tosun bunu yazdı
bikere iphone 11 bataryasını kendim değiştireyim dedim. Anasını s*ktim telefonun. Çöp oldu yenisini aldım
bu yanlışa düşmeyin :)
iPhoneların ilk modellerinin tamiri kolaydı ama özellikle X'ten itibaren aşırı zorlaştırdılar. Mesala her vidanın yeri bellidir. Yanlış yere yanlış vidayı takarsanız vida yerine oturur ama anakartı ele alırsınız.
O yüzden tamirciler şu videodaki gibi numaralı vida haznesi olan pedler kullanır. Hangi vidayı nereden söktüğünü padin üstündeki numaralardan hatırlar.