Istanbul'da Iyi Telefon Tamircisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    tosun bunu yazdı

bikere iphone 11 bataryasını kendim değiştireyim dedim. Anasını s*ktim telefonun. Çöp oldu yenisini aldım

bu yanlışa düşmeyin :)

iPhoneların ilk modellerinin tamiri kolaydı ama özellikle X'ten itibaren aşırı zorlaştırdılar. Mesala her vidanın yeri bellidir. Yanlış yere yanlış vidayı takarsanız vida yerine oturur ama anakartı ele alırsınız.

Apple kullanıcının kendisi tamir edebilmesi için tamir kiti kiralayacaktı yalan oldu herhalde o iş ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

eyüp feza teknik de iyi ama artık o kadar fazla müşterisi var ki gireni çıkanı pek sallamıyor. iş bu parası bu modundalar.

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    tosun bunu yazdı

bikere iphone 11 bataryasını kendim değiştireyim dedim. Anasını s*ktim telefonun. Çöp oldu yenisini aldım

iPhoneların ilk modellerinin tamiri kolaydı ama özellikle X'ten itibaren aşırı zorlaştırdılar. Mesala her vidanın yeri bellidir. Yanlış yere yanlış vidayı takarsanız vida yerine oturur ama anakartı ele alırsınız.

Apple kullanıcının kendisi tamir edebilmesi için tamir kiti kiralayacaktı yalan oldu herhalde o iş ? 

Sadece ABD'de geçerli. Kaldı ki fiyatları aşırı yüksekti. ABD'de yaşayan adam tamire o kadar para vereceğine yenisini alıp geçer.

Bu arada iPhone kamera camlarının diğer telefonlarla karşılaştırması :

https://www.youtube.com/watch?v=2cCMQFBh6zk

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

😂 😂 😂 😂

Ben de 2-3 yıl önce bu millet nasıl tamir ediyor filan geçtim telefonların başına elimde kit mit kamera yı da kayda aldım samsung lara çalışıyorum batarya ekran oldu ama bizim yapacağımız iş değil zAman ve inanç işi inanmak ve kitabını okumanız gerekiyor veya oranın da tecrübe birikim edinmek.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Kadikoy de Elektropower da Levent bey var.

Ona götür. Parca calmaz, fiyati sisirmez, arizayi dürüstce söyler.

Piyasada tamirat 10 TL ise Levent 12 TL ye tamir eder ama kafan rahat olur.

Konuyu güncelleyeyim.

Kadıköy cep dünyasını arayıp iPhone 7 için ekran değişimini sordum aynı gün teslim edilir 500 TL de fiyat verdiler.

Sonra under'in dediği yere gittim. iPhone 7 cam değişimi için 400 lira dediler. (Diğer firmaya göre daha ucuz)

iPhone 13 için yan sanayi Kamera camı için 300 lira, bir de ellerinde orijinal çıkma varmış 500 lira dedi. Yan sanayi olanı sırıtırmış. Biz de orijinalini istedik.

Ancak telefonun içi açılması lazımmış, ona tamam dediğimiz için garanti gitti maalesef, başka yolu yokmuş kameraya zarar vermemek için.

Tüm işlemler yaklaşık 2 saat 45 dakika sürdü. 

Şuan bir sorun görünmüyor, umarım da çıkmaz :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 2820 Toplam Mesaj: 26
telefon tamiri