İstanbul'da Kalacak Yer. Önerilerinizi Bekliyorum
-
Arkadaşlar, iş nedeniyle İstanbul'da bulunmaktayım.
Mecidiyeköy taraflarında pansiyon mevcut mu? Ya da sizlerin fikri var mı kalma işi için.
Şimdiden herkese teşekkürler.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar, iş nedeniyle İstanbul'da bulunmaktayım.
Mecidiyeköy taraflarında pansiyon mevcut mu? Ya da sizlerin fikri var mı kalma işi için.
Şimdiden herkese teşekkürler.
-----------------------------mecidiyeköyde gülbağ mahallesinde günlüğü 50 - 60 lira olan yerler vardı dolaşman lazım, kaç gün kalmayı düşünüyorsun sen hocam? öğrenci evi falan bulsan daha iyi edersin.
-
Tarlabaşında kalabilirsin hocam kiralar ucuz pansiyon istiyosan oda vardır eminim=)
-
Adamı öldürecek misiniz tarlabaşı falan!
-
öğrenciysen burda İ.Ü Avcılar Kampüsü misafirhanesi var...geceliği 20 lira...yer varsa öğrenci kartını gösterip kalabilirsin
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------4 sene önce ben kaldım valla bişi olmadı :) yada olduysada uyandığımda gitmişlerdi :) :)
hatta filistin mi arafat otel mi ne öle bişi vardı dedik müslümandır bunlar gidek, sora dedik arap bunlar satarlar bizi die vazgeçtik,
yol üstünde atlas otel diye bi yer vardı resepsiyon bile uyuyodu biz girdiğimizde, 15 lira mı ne verdiydik kişi başı.. gayette hayattayım hala :) :)hee dersen ki bi daha kalır mısın orda; sanmıyorum :)
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Şaka la gitme zaten
-
Düzeltme.
-
Arkadaşlar, pansiyon vs.. olabilir.
Avrupa yakasında Avcılar-Mecidiyeköy arasında bir şeyler. -
Hocam couchsurfing.org a üye ol.Boş yeri olan varmı diye konu aç istanbul grubunda.
Sonra hem arkadaş edinmiş olursun hemde konaklamayı bedavaya getirmiş olursun.
Benim evde misafir ederdim seni ama malesef polonyadan misafirim kalıyo şuan 2 kişiler.Yer yok malesef.
+
Mecidiyeköy ile avcılar arasında çooook uzun mesafe var ya.Neden bu 2 ilçe arasında istiyorsun ? Taksim de pansiyon çok.Orayı tercih edersen eğer güzel yerler var..
-
ontedi bunu yazdı:
Arkadaşlar, pansiyon vs.. olabilir.
Avrupa yakasında Avcılar-Mecidiyeköy arasında bir şeyler.
-----------------------------tekrar sölüyorum eğer öğrenciysen i.ü misafiranesi var avcılarda...metrobüse yürüyerek 10 dk. ayrıca serviste var...mecidiyeköyde 40-50dk...günlüğü 20 lira..tek ihtiyacın öğrenci kartı