İstanbul'da Kalacak Yer. Önerilerinizi Bekliyorum
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------
ontedi bunu yazdı:
Arkadaşlar, pansiyon vs.. olabilir.
Avrupa yakasında Avcılar-Mecidiyeköy arasında bir şeyler.
-----------------------------tekrar sölüyorum eğer öğrenciysen i.ü misafiranesi var avcılarda...metrobüse yürüyerek 10 dk. ayrıca serviste var...mecidiyeköyde 40-50dk...günlüğü 20 lira..tek ihtiyacın öğrenci kartı
-----------------------------20 lirayı aylık olarak düşününce biraz tuzlu geliyor.
Mecidiyeköy ile Avcılar arasında istememin sebebi hem iş hem de metrobüs hattı üzerinde olmasıdır.
-
http://www.sisliweb.com/
http://www.sisliweb.com/indeks/Turizm/Oteller.htm
"20 lirayı aylık olarak düşününce biraz tuzlu geliyor."
20 liraya düşen bulabileceğini bile sanmıyorum. okuldaki misafirhanede genelde erasmus öğrencileri felan kalıyor ben de kalmıstım bi hafta :D kucuk bi buzdolabi, duşu, giysi dolabı masası felan var. 2 kişilik odalar. öğrenci kimliği olmazsa okulun biraz gerisinde (yürüyerek 15 dk felan) bi motel daha var ama onun geceliği 30tl.
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
ontedi bunu yazdı:
Arkadaşlar, pansiyon vs.. olabilir.
Avrupa yakasında Avcılar-Mecidiyeköy arasında bir şeyler.
-----------------------------tekrar sölüyorum eğer öğrenciysen i.ü misafiranesi var avcılarda...metrobüse yürüyerek 10 dk. ayrıca serviste var...mecidiyeköyde 40-50dk...günlüğü 20 lira..tek ihtiyacın öğrenci kartı
-----------------------------tam şu dakka ihtiyacım olduğundan konuyu hortlatıyorum :)
bu i.ü misafirhanesinde yer felan ayrıtamk gerekio mu, sadece öğrenci olmamız yetiyo demi hocam* -
www.sahibinden.com emlak bölümüne gir orada günlük daire bölümü var tıkla oraya oadan bulabilirsin
-
Hava sıcak bankta yat:)
-
valla hacıko duzenlı olarak ıstanbula gıdıp gelıyorum her gıtıgımde kasımpasda bı otel var banada "fivestar" adlı murıd onermısdı 2o lıra gecelıgı metroya yurume 5 dk tek akbıl basarak mecıdıyekoye kadar gıdersın ben pazartesı ve salı gunu orda kalıcam tavsıye ederım sana da otelın adı cagrı hotel askerı kışla var onun karsısında iigilenırsen pm at