İstanbulda Kalıcak Yer Lazım :) 3-4 Günlüne Misafir İsteyen ?
-
izmir bucadan böyle salak cıkmazdı ama :) arif salağı cıktı işte mazur görün: D
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------
izmir bucadan böyle salak cıkmazdı ama :) arif salağı cıktı işte mazur görün: D
-----------------------------ahah arkadaş buca dan mı :D
Bu arada son çare olmasa da misafirhanelere (öğretmen, devlet su işleri-dsi- , tcdd fln ) bak derim gideceğin yere yakınsa fln, otelde kalınmaz zaten öyle bikaç günlük için. Misafirhaneler gayet uygun ve rahat oluyor.
-
valla orda diilim
TBT konaklama, otel ve resepsyon servisimiz iyi günler diler ..
-
Qin bunu yazdı:
izmir bucadan böyle salak cıkmazdı ama :) arif salağı cıktı işte mazur görün: D ü-----------------------------
Benle dalga geçen bu hakan şahsı hatun için sakaryaya gitmişti kendi arabasıyla ( Hatırlatırım o arabada bende wardım :D ) ( ve hatun hakanı terk etti muahawhaha :D
Bu arada sen hala ufak çoçuklar ben hackerim size msn patlatıyıp diyerek kendine kola yada sigara aldırıyon mu :D:D:D m muahahaa
-
VEXTA bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
izmir bucadan böyle salak cıkmazdı ama :) arif salağı cıktı işte mazur görün: D ü-----------------------------
Benle dalga geçen bu hakan şahsı hatun için sakaryaya gitmişti kendi arabasıyla ( Hatırlatırım o arabada bende wardım :D ) ( ve hatun hakanı terk etti muahawhaha :D
Bu arada sen hala ufak çoçuklar ben hackerim size msn patlatıyıp diyerek kendine kola yada sigara aldırıyon mu :D:D:D m muahahaa
adassdfgssaf fgsadf ÇDDD:D:DD:d
-
Arkadaşlar neden yaşadığınız şehirlerde kız arkadaş bulmuyorsunuz. Kız kıtlığımı var acabağğğğğ :|
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar neden yaşadığınız şehirlerde kız arkadaş bulmuyorsunuz. Kız kıtlığımı var acabağğğğğ :|
----------------------------
Babasının işleri ters gitti taşındı bizde bırakamadık öle uzun hikaye felan :D -
Zaman daralıyo help help help
-
dışarda kal hoca biz arkilerle kalıyoqz bazen zevkli oluyp:P :D
-
bi gün kalcak olsam sorun deilde 4 günde sokakta geçmez .