folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbulda Kalıcak Yer Lazım :) 3-4 Günlüne Misafir İsteyen ?

İstanbulda Kalıcak Yer Lazım :) 3-4 Günlüne Misafir İsteyen ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Mevsim yaz, kendine bi bankamatik seç:| Ben sana hsbc tavsiye ederim bole kabinli falan ii oluo

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler adamın parası yok kalacak yer arıyor aynı durum benım de başıma gelmişti gerçekten zor bı durum ama bakıyorumda tbt elemanları ne kadar seviyormuş zor durumda olan birinin actığı konu  üzerinden espri yapmayı geyik yapılacak o kadar konu varken ayıptır beyler yaa

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    İstanbulda değilim ayrıca profil ayarını bayan yapsaydın belki şansın olabilirdi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Evet nickimyok gibi yapabilirsin sende :) Gece taximde istiklalda turla bi aşşa bi yukarı :) eer dolaşmak istemiosan gir bi simit kafeye bi çay al 1 saat otur sonra az ilerdeki simitçiye git orda otur bi saat sonra git öle :F her mağazada 1-1,5 saat dursan al sana sabah olur işte :F
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Evet nickimyok gibi yapabilirsin sende :) Gece taximde istiklalda turla bi aşşa bi yukarı :) eer dolaşmak istemiosan gir bi simit kafeye bi çay al 1 saat otur sonra az ilerdeki simitçiye git orda otur bi saat sonra git öle :F her mağazada 1-1,5 saat dursan al sana sabah olur işte :F

Bildim bi şehir olsa  öle yapıcam ama hiç bi bokta bilmiyom ki bi bildim kadıyköy war azcık oda :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

sorry_13 bunu yazdı:

beyler adamın parası yok kalacak yer arıyor aynı durum benım de başıma gelmişti gerçekten zor bı durum ama bakıyorumda tbt elemanları ne kadar seviyormuş zor durumda olan birinin actığı konu  üzerinden espri yapmayı geyik yapılacak o kadar konu varken ayıptır beyler yaa

Saolasın kardeş..beyler son 2 gün yok mu arttıran şuana kadar banka  kabinlerinden daha iyi teklif vercek olan :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    arkadaşım öğretmen evlerine filan bi bakın ucuz oluyor günlük 10 kağıt filan civarı ya da otogarda filan uyu sokaklarda dolanma
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    bakırköy sahiline git kayalıklar var, ordan bulduğun sote kayaların arasına gir yat uyu kimse görmez seni, uyandığında kayaların arasından çıkar gidersin :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

afferin lan bu mu mürid dayanismasi

ögretmen evlerine bak ucuzmus

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    bassaristhe bunu yazdı:

afferin lan bu mu mürid dayanismasi

ögretmen evlerine bak ucuzmus

Seneye Fransa'ya geliyorum, madem mürid dayanışması, şimdiden hazırla nevaleyi, alem yapacağız :) 

Toplam Hit: 6742 Toplam Mesaj: 44