İstanbulda Kalıcak Yer Lazım :) 3-4 Günlüne Misafir İsteyen ?
-
Mevsim yaz, kendine bi bankamatik seç:| Ben sana hsbc tavsiye ederim bole kabinli falan ii oluo
-
beyler adamın parası yok kalacak yer arıyor aynı durum benım de başıma gelmişti gerçekten zor bı durum ama bakıyorumda tbt elemanları ne kadar seviyormuş zor durumda olan birinin actığı konu üzerinden espri yapmayı geyik yapılacak o kadar konu varken ayıptır beyler yaa
-
İstanbulda değilim ayrıca profil ayarını bayan yapsaydın belki şansın olabilirdi :|
-
Evet nickimyok gibi yapabilirsin sende :) Gece taximde istiklalda turla bi aşşa bi yukarı :) eer dolaşmak istemiosan gir bi simit kafeye bi çay al 1 saat otur sonra az ilerdeki simitçiye git orda otur bi saat sonra git öle :F her mağazada 1-1,5 saat dursan al sana sabah olur işte :F
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Evet nickimyok gibi yapabilirsin sende :) Gece taximde istiklalda turla bi aşşa bi yukarı :) eer dolaşmak istemiosan gir bi simit kafeye bi çay al 1 saat otur sonra az ilerdeki simitçiye git orda otur bi saat sonra git öle :F her mağazada 1-1,5 saat dursan al sana sabah olur işte :F
-----------------------------Bildim bi şehir olsa öle yapıcam ama hiç bi bokta bilmiyom ki bi bildim kadıyköy war azcık oda :(
-
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------beyler adamın parası yok kalacak yer arıyor aynı durum benım de başıma gelmişti gerçekten zor bı durum ama bakıyorumda tbt elemanları ne kadar seviyormuş zor durumda olan birinin actığı konu üzerinden espri yapmayı geyik yapılacak o kadar konu varken ayıptır beyler yaa
-----------------------------Saolasın kardeş..beyler son 2 gün yok mu arttıran şuana kadar banka kabinlerinden daha iyi teklif vercek olan :D
-
arkadaşım öğretmen evlerine filan bi bakın ucuz oluyor günlük 10 kağıt filan civarı ya da otogarda filan uyu sokaklarda dolanma
-
bakırköy sahiline git kayalıklar var, ordan bulduğun sote kayaların arasına gir yat uyu kimse görmez seni, uyandığında kayaların arasından çıkar gidersin :)
-
afferin lan bu mu mürid dayanismasi
ögretmen evlerine bak ucuzmus
-
bassaristhe bunu yazdı:
-----------------------------afferin lan bu mu mürid dayanismasi
ögretmen evlerine bak ucuzmus
-----------------------------Seneye Fransa'ya geliyorum, madem mürid dayanışması, şimdiden hazırla nevaleyi, alem yapacağız :)