İstanbulda Paintball Nerde Oynanır?
-
Selam Müridler istanbulda paintball oynayanınız varmı?
cevap:evet se
Soru : nerde, ne zaman, yer olarak nasıldı?
Bi el atın.:D
-
Oynamadım yalnız, haziran-temmuz gibi tbt paintball aktivitesi düzenleyecez, sen bilgi edin birlikte gideriz :/
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Oynamadım yalnız, haziran-temmuz gibi tbt paintball aktivitesi düzenleyecez, sen bilgi edin birlikte gideriz :/
Elbette katılırım ama bu hafta sonuna kadar arkadaşlarla bir organizasyon yapmamız lazım. -
ben istanbulda değilim de yüce google sana yardım eder kimse etmezse..
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=istanbul+paintball+yerleri&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=1&oq=istanbul+pain
al buda bir kesit fiyat falan koymuşlar >> http://www.akaypaintball.com/tr/oyun_fiyatlar.asp
Hafta İçi

Kişi başı: 5 TL
Ekstra 50 mermi : 5 TL iyimiş len 10 ytlye hafta içi gidilir bence.. -
EmiRReiS bunu yazdı:
emir sen bilirsin bi dallama vardı paint turnuvası yapıcaktı yüzüne gözüne bulaştırmıştı ipne o aklıma geldi amk.bu sefer sen organize et yapalım artık.
-
ben de gelebilir miyim ? :/
-
ula bi ben oynıamadım şunu antalyada dolu var :G
-
Oynayan yok mu hiç aramızda?
-
çok fena oyun :D ben gittim ark. karşımıza rakip aldık felan ama tek bir kötü özelliği var üzerine takılan kasklar felan acaip ağır mermiler ziktim seni can yakmıyor ama mermiler bitince gidip şarjör almak acaib boktan bişi Ama oyun çok zevkli ve hırslı bir oyun...
-
abimler oynamıştı kartalda bi yerde ormana saldılar dediydi :) bende oynamak isterim.
-
1 2 ay önce biz gittik ark.larla paintballa istanbulda anadolu yakasında kalamış parkında var ama mekanı ahım şahım büyük değil . giriş 20 ytl eğer + mermi alırsan 10 yada 15 tl idi . baya zevkli oluyor tavsiye edilir ... şahsen 7-3 yendiğimiz oyunda 4 bayrak koydum :F