İstanbulda Paintball Nerde Oynanır?
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Oynamadım yalnız, haziran-temmuz gibi tbt paintball aktivitesi düzenleyecez, sen bilgi edin birlikte gideriz :/
-----------------------------bende gelcem bende gelcem :|
-
Biz oynamıştık okuldaki arkadaşlarla silivridemiydi neydi köy gibi bi yerde..
25 ytl giriş alacağın her 100 mermi için 10 ytl başlangıçta 100 mermi veriolar silahları güzeldi... Güzel insanın içindeki silah kllanma hevesini karşılıyor yani.. Eğer kartvizitini bulabilrsem koyarım...
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
Oynamadım yalnız, haziran-temmuz gibi tbt paintball aktivitesi düzenleyecez, sen bilgi edin birlikte gideriz :/
emir sen bilirsin bi dallama vardı paint turnuvası yapıcaktı yüzüne gözüne bulaştırmıştı ipne o aklıma geldi amk.bu sefer sen organize et yapalım artık.
-----------------------------Kimin dallama olduğunu biliyoruz abi, takımlar ona göre kurulacak...
-
halkalı toplu konutlarının orada var. giriş 15 lira. ama şarjör alır gibi boya alıyorsun.(: bi boya 20 dk kadar gidiyo sana. fiyatı 5 lira:D
-
İstanbul da ömerli tarafında ormanlık arazide var.
Birde arkadaşların oynadığı bir yer daha var ama ben görmedim , kadıköyde FB stadının oralarda bir binanın bodrum katında, yani garajı adam paintball için uygun hale getirmiş.
-
sen halledersin emir sana güveniyorum
-
Hayırlısıyla 2 hafta sonra gidiyoruz paintball çok zevkli olacağını söylüyorlar :D:D