İstanbul'da Rakı-Balık Yapılabilicek Adresler ?
-
cumhuriyet meyhanesi bu konuda tek geçilir ancak iyi bir bütçe ile gitmeni tavsiye ederim.
ek olarak çiçek pasajı olur. ancak nevizadenin içine giripte rakı balık yapmak pek mantıklı değil tıklım tıkış yerler ve insanlar genelde bira tüketiyorlar. özellikle cumhuriyet meyhanesinde bira,şarap tüketen sayısı oldukça az.
-
Konuyu hortlatacağım ama aynı konuyu tekrar açmak istemedim. Arkadaşlarla (10 kişiye yakın kızlı-erkekli grup yani kızlara zeval gelmiycek bi yer olsun :) ) Rakı-balık müzik yapalım diyoruz ama manzaranın önemi yok. Fiyatınsa çok önemi var öğrenciyiz sonuçta :)
Şöyle fiyatın balığın iyi olduğu bir yer neresidir avrupa yakasında ?
-
istanbulda olsam kacırmazdım 39 luk kampayayı ya neyse
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------
istanbulda olsam kacırmazdım 39 luk kampayayı ya neyse
-----------------------------Onun için biraz geç kaldık hocam :) bknz: Tarih
-
eger butun denızz karsımda olsun gunes tam karsımdan batsın ıstanbulun gurultusunden uzaklasayım dersenn gıt hocam anadoluu kavagıı fıyatlardaa cooook uygunnn kesınlıkleee orasıı derımm
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
eger butun denızz karsımda olsun gunes tam karsımdan batsın ıstanbulun gurultusunden uzaklasayım dersenn gıt hocam anadoluu kavagıı fıyatlardaa cooook uygunnn kesınlıkleee orasıı derımm
-----------------------------Hocam avrupa yakasında :) hatta deniz manzara önemli değil fiyat kalite önemli dedim ya :)
-
nevizade derim her zaman
-
önceki postları okumadım ama kavaklar akar. rumeli ve and kavaklarında yapabilirsin. tercihen and.
ayrıca nakkaştepe ve galata köprüsünün alt tarafıda olabilir. -
antiochia bunu yazdı:
Çiçek pasajı .... fakat en iyisi şuan galata köprüsü üzerindeki restorantlar.. tavsiye ederim .. Canlı müzik eşliğinde süper demlenirsiniz
-----------------------------sen bu işi biliyon hacım
-
up.up.
bende öğreniyim gidince lazım olur.