folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul'da Rakı-Balık Yapılabilicek Adresler ?

İstanbul'da Rakı-Balık Yapılabilicek Adresler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

SnowDrop bunu yazdı:
    -----------------------------
    Galataya daha önce gittim , 55 lira gelen hesap masadaki tanıdık sayesinde 25 lira gelince bize ne kadar geçirdiklerini anladım ve bidaha gitmem diye tövbe ettim..

55 e fazla diyosan al bir büyük evde otur amk :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek

Up Up! Kimse ucuz bir mekan belirtmiyor yahu :) ucuzu yok mu bunun :) yani ucuz derken arkadaş gibi 55 e pahalı demiyoruz tamam ama kelle başı 200 lirada hesap gelmesin mümkünse :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Kişi başı 200 liramı, ohhh alırım tolumu sırt çantamı 3 kişi daha alırım kişi başı 200x4 800 tl eder, bir güzel 1 hafta adalarda kamp yaparım balığımı kendim tutarım off taze taze zıpkınımı falan alır giderim botumu gözük şnarkör dalgıç elbisesi offf :)) 800 tl ye hem mekan görürüm hem gezerim hem eğlenirim hem hem hem :D:D:D:D

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek

1-618-GR bunu yazdı:

Kişi başı 200 liramı, ohhh alırım tolumu sırt çantamı 3 kişi daha alırım kişi başı 200x4 800 tl eder, bir güzel 1 hafta adalarda kamp yaparım balığımı kendim tutarım off taze taze zıpkınımı falan alır giderim botumu gözük şnarkör dalgıç elbisesi offf :)) 800 tl ye hem mekan görürüm hem gezerim hem eğlenirim hem hem hem :D:D:D:D

120 lirayı gördüm de 200 ü abartı olarak kullandım biraz :) ama sonuçta fiyatlar 90-95 üstü oluyor genelde. yani bana bu durumda 75 e kadar olacak bir mekan lazımmış bunuda şimdi farkettim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

zeratul bunu yazdı:

1-618-GR bunu yazdı:

120 lirayı gördüm de 200 ü abartı olarak kullandım biraz :) ama sonuçta fiyatlar 90-95 üstü oluyor genelde. yani bana bu durumda 75 e kadar olacak bir mekan lazımmış bunuda şimdi farkettim :)

Abi acırım ben mideme vereceğim o kadar paraya, bir laf var bir adamın gayesi yediği ise onun değeri arkadan çıkandır.. Yani yemeğe hiç para veremem :)) gideceği yer belli abi gezmek bana hep cazip gelmiştir off :)) 800 olmasın 500 e de gidilir 2 kişi çok rahat :))

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
Toplam Hit: 7498 Toplam Mesaj: 36