İstanbul'da Rakı-Balık Yapılabilicek Adresler ?
-
SnowDrop bunu yazdı:
-----------------------------
Galataya daha önce gittim , 55 lira gelen hesap masadaki tanıdık sayesinde 25 lira gelince bize ne kadar geçirdiklerini anladım ve bidaha gitmem diye tövbe ettim..
-----------------------------55 e fazla diyosan al bir büyük evde otur amk :D
-
Up Up! Kimse ucuz bir mekan belirtmiyor yahu :) ucuzu yok mu bunun :) yani ucuz derken arkadaş gibi 55 e pahalı demiyoruz tamam ama kelle başı 200 lirada hesap gelmesin mümkünse :)
-
Kişi başı 200 liramı, ohhh alırım tolumu sırt çantamı 3 kişi daha alırım kişi başı 200x4 800 tl eder, bir güzel 1 hafta adalarda kamp yaparım balığımı kendim tutarım off taze taze zıpkınımı falan alır giderim botumu gözük şnarkör dalgıç elbisesi offf :)) 800 tl ye hem mekan görürüm hem gezerim hem eğlenirim hem hem hem :D:D:D:D
-
1-618-GR bunu yazdı:
Kişi başı 200 liramı, ohhh alırım tolumu sırt çantamı 3 kişi daha alırım kişi başı 200x4 800 tl eder, bir güzel 1 hafta adalarda kamp yaparım balığımı kendim tutarım off taze taze zıpkınımı falan alır giderim botumu gözük şnarkör dalgıç elbisesi offf :)) 800 tl ye hem mekan görürüm hem gezerim hem eğlenirim hem hem hem :D:D:D:D
-----------------------------120 lirayı gördüm de 200 ü abartı olarak kullandım biraz :) ama sonuçta fiyatlar 90-95 üstü oluyor genelde. yani bana bu durumda 75 e kadar olacak bir mekan lazımmış bunuda şimdi farkettim :)
-
zeratul bunu yazdı:
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------120 lirayı gördüm de 200 ü abartı olarak kullandım biraz :) ama sonuçta fiyatlar 90-95 üstü oluyor genelde. yani bana bu durumda 75 e kadar olacak bir mekan lazımmış bunuda şimdi farkettim :)
Abi acırım ben mideme vereceğim o kadar paraya, bir laf var bir adamın gayesi yediği ise onun değeri arkadan çıkandır.. Yani yemeğe hiç para veremem :)) gideceği yer belli abi gezmek bana hep cazip gelmiştir off :)) 800 olmasın 500 e de gidilir 2 kişi çok rahat :))