İstanbul'da Toplu Taşımaya Zam
-
Zam yapılıyor ama sefer sayısı hiç artmıyor bok gibi para kazanıyorsunuz gerekirse peşpeşe kaldıracaksın en azından işe gidiş ve çıkış saatlerinde
sıkış tepiş ve zamanında gelmez
istanbulda Kadir abi hep sınıfta kalıyor toplu taşımada
utanmadan böyle hizmete zam
-
istabulda birşeyinde düzgün olduğunu söyleyin bana mk.
geçen gittim intihar ediyordum az daha trafikten.
antalyada hayat varmışç
-
SeRDaR bunu yazdı
Zam yapılıyor ama sefer sayısı hiç artmıyor bok gibi para kazanıyorsunuz gerekirse peşpeşe kaldıracaksın en azından işe gidiş ve çıkış saatlerinde
sıkış tepiş ve zamanında gelmez
istanbulda Kadir abi hep sınıfta kalıyor toplu taşımada
utanmadan böyle hizmete zam
Çok nankör bit toplumsunuz, sizleri kınıyorum..
Kadir TOPbaş sayesinde kaynaşmayı,koklaşmayı ve ter kokusunun kaç tür olduğunu öğrendiniz..
-
sivil toplum örgütleri bu konuda örgütlenemiyor bir türlü.
-
Su metrobus kalkmadi mi daha ya. Yapilmadi mi hala metro o hatta. Newyork un altina adamlar bir sehir daha insa etmis, biz hala metrobus. Millet alismis sesini cikaran yok
-
mizahi bunu yazdı
Su metrobus kalkmadi mi daha ya. Yapilmadi mi hala metro o hatta. Newyork un altina adamlar bir sehir daha insa etmis, biz hala metrobus. Millet alismis sesini cikaran yok
100 yıldır metrobüz kullanıyoruz ve dünyanın heryerinde kullanılıp kaldırılan bir sistem.
-
HoLyCat bunu yazdımizahi bunu yazdı
100 yıldır metrobüz kullanıyoruz ve dünyanın heryerinde kullanılıp kaldırılan bir sistem.
evet ben de onu diyorum. metrobus butun dunya trafiklerine muvakkaten gelmis, sonra da metro yapildiktan sonra kaldirilan bir cozum.
metrobus uzun vadede cok verimsiz. sefer sayisini artiramazsin cunku zaten kuyruk kuyruga gidiyor. otobusu genisletemezsin cunku halihazirdaki otobus yukten okmeydani yokusunu cikamiyor, ikide bir bozuluyor, milyon lira zarar. 100 kisilik otobus 1 liradan zarar edecegi icin otobusu tikabasa doldurman lazim.
istanbula 2007 yilinda gelirken de oyle dendi zaten, metro tamamlandiginda bunu kaldircaz diye. milletin hosuna gidiyor heralde hergun got gote gitmek. kimsenin gocundugu yok.
-
Ben bu isi anlamadim.hocam macaristandayim aylik ogrenci bileti 40 lira ,herseye bin sinirsiz.simdi bu adamlar zarar mi edio? Istanbulda neden 2 kati fiyati?
-
şuanda bodrum da dolmuşlar bizi doluluktan bazen 2-3 sefer almıyor geçen gün işe 1 saat geç gittim oyüzden.
sorun araçları büyütseler çözülecek ama büyütmüyorlar herkez ayakta balık istifi gidiyoruz , sezon açıldı.
işin komik kısmı , münübüs hatları münübüsçülere ait oldugundan ne belediye ne başkaları hiç birşey yapamıyor kent kartı bile reddettiler.
yani %8 akp ye oy çıkartmış bir belde olarak ( ki kendim oraya vermedim tabiki ) kartaldaki gibi erdogan dan mı müddet umalım ?
anlamıyorum ki insan hayatını kolaylaştıracak şeyler ülkemizde niye tersine çalışıyor hayatımızı zindan ediyor.
Türkiye de niye bu kadar araba niye bu kadar trafik var diyorlar , toplu taşıma lüks de ondan mk.
PanxeR tarafından 13/Haz/14 11:16 tarihinde düzenlenmiştir -
mizahi bunu yazdı
3. havaalanı yapılınca bile götünü yırtıyor millet.
Ünlü düşünür kemal kılıçdaroğlu kartal-metro hattı ilk açıldığında dünya kadar laf etmişti o paraya başka işler yapılabilirdi falan diye..
Bu dangalaklarla uğraşmaktan proje yapamıyorki millet :)