folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İstanbul'da Toplu Taşımaya Zam

İstanbul'da Toplu Taşımaya Zam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

Su metrobus kalkmadi mi daha ya. Yapilmadi mi hala metro o hatta. Newyork un altina adamlar bir sehir daha insa etmis, biz hala metrobus. Millet alismis sesini cikaran yok

3. havaalanı yapılınca bile götünü yırtıyor millet.

Ünlü düşünür kemal kılıçdaroğlu kartal-metro hattı ilk açıldığında dünya kadar laf etmişti o paraya başka işler yapılabilirdi falan diye..

Bu dangalaklarla uğraşmaktan proje yapamıyorki millet :)

İstanbulun kadir teyzesi var, kadir teyze her şeyi yapar. Beğenmeyen elektrikli bisiklete binsin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ulan sabah sabah benim gibi mülayim birisine  bela okuttunuz yaa,

uleynn ibn-i kadir yine yaptı yapacağını.

maaşlara gelince zam yok irispinin evladlari, elektriğe zam, su'ya zam, doğalgaza zam, ieet zam v.s

zam zam zam götünüze girsin inşallah u boğazınızda kalır.

öğrenci olmadığım halde, kendime öğrenci akbili çıkarttığım iyi oldu ya laaa :)

ASUTA !

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Kalabalık ülkelerin ulaşım problemine çözüm seçeneklerin baktığınız zaman motosikleti görürsünüz. Bariz örnek Çin ve de Hindistan. Alın bi motosiklet rahat edin derim ben. Motosikletlerin çoğunlukta olduğu bir şehirde trafik sorunu da olmaz. Bir arabanın içine bakın çoğu zaman tek kişi görürsünüz o da şofördür zaten. Ama araç 5 kişiliktir ya da daha fazladır. Yani o araçla en az 4 kişi daha taşınabilecekken 1 kişi taşınmaktadır ama araç yine de koca yolu işgal etmektedir. Eğer maksimum düzeyde yolcu taşıyacaksanız tamam derim ama 1 kişi için de araba çıkarmak ve o trafiği çekmek açıkça söylüyorum salaklıktır. Alın bi' motosiklet rahat edin ya. Trafik sorunu cidden yok arkadaşım. Ha öküz taksiciler ve minibüsçülerin size hayvan muamelesi yapmasını söylemiyorum tabi ki ama ne kadar çoğunlukta olursak o kadar sesimizi duyururuz. Trafikte rahat edeyim derken bi de o salakların salakça hareketlerinden ötürü yüksek bir ölüm riski var.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

Su metrobus kalkmadi mi daha ya. Yapilmadi mi hala metro o hatta. Newyork un altina adamlar bir sehir daha insa etmis, biz hala metrobus. Millet alismis sesini cikaran yok

3. havaalanı yapılınca bile götünü yırtıyor millet.

Ünlü düşünür kemal kılıçdaroğlu kartal-metro hattı ilk açıldığında dünya kadar laf etmişti o paraya başka işler yapılabilirdi falan diye..

Bu dangalaklarla uğraşmaktan proje yapamıyorki millet :)

Aynen katılıyorum. Böyle muhalefet ve onların gereksiz cümleleri savunan kamilleti anlamıyorum. Işınlanmayı icat etseler gavur icadıdır diye karşı çıkarlar :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Toplu taşıma kullanmıyorum, açarım klimamı yaldır yaldır serinlikte yavaş yavaş giderim aracımda. fakat toplu taşıma kullanıp da şu eziyeti çekip de kraldan çok kralcı olanlara şaşırıyorum. daha iyisini istemek yerine köpek gibi salyalar akıtıp sağa sola havlamak bazılarının fıtratında var.

İstanbulu kurtaracak şeyler belli, yeraltı şebekesinin yenilenmesi gerekiyor, havaray'a geçiş gerekiyor, metro hattının genişletilmesi ve en az 2 boğaz tüpgeçiti gerekiyor. Ağızda keçi boynuzu geveleyip mahalle karısı gibi vıdı vıdı etmeye lüzüm yok. Vergiler çatır çatır alınıyor, biraz da halka hizmet...

sariyergazetesi.com/gundem/akpnin-kadir-abisi-istanbulun-agasi-cikti

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Müridlerin yorumları güzel, zamdan ziyade toplu taşımanın zayıf kaldığı yerler için eylem vs yapılmalı.

İstanbul'da ulaşım hakikaten sıkıntılı. Toplu taşıma ağının genişletilmesi lazım. Metro, otobüs, artık ne varsa.

Ha bi de 3. köprüye karşı çıkan kafası karışık insanlarımıza söyliyecek birşey bulamıyorum. İnş trafikte vitesli arabayla dur kalk yapa yapa 2 saat geçirirler de o zaman ben görürüm.

Toplam Hit: 2924 Toplam Mesaj: 27