İstanbulda Yatırım Yapılacak Yerler?
-
Merhaba muritler istanbulda henuz kentsel donusumun gelmedıgı yerler nereler uygun fıyata daire alınacak yerler?
veya istanbulun neresınden arsa alınır ileriye donuk 5-10 sene ıcınde degerlenecek gelecegı parlak yerler ? ( bi arkadasım yenı yapılan havalimaının oralarda arnavut köy cıvarı bıryerler dedı ama ne kadar dogru bılmıyorum sızınde fıkırlerınızı beklıyorum ) .
-
agaoglundan bize arsa kalmışmı ki hocam :D adamlar 50 yıl sonra değerlenecek arsaları bile adı.
-
hocam ne kadar bir yatırım düşünüyorsun ona göre yazıcam...
-
Hocam ben şu an İstanbul / Zeytinburnu'nunda ikamet ediyorum. Burada Kiptaş'ın yaptığı konutların yanı sıra, The İstanbul evleri -gavatın biri ismini böyle uygun görmüş.- yapıldı. Çok yüksek fiyatlara satılmaya başlandı ve bu durum da Zeytinburnu içinde ev fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Kentsel dönüşümün 1. etabı tamamlandı gibi ancak şu an 2. etap için yıkım yapılıyor. Yani alabiliyorsan, kar edebileceğin bir semt. Yalnız bahsettiğin bölge toplu taşıma araşlarına yakın olan yerler. Tam merkezi ise perdeciler, İsper çarşısı.
-
C-force bunu yazdı
cok buyuk yatırımlar degil hocam max 150-200.
h2run tarafından 13/Ağu/14 02:16 tarihinde düzenlenmiştir -
NaZi_ bunu yazdı
Hocam ben şu an İstanbul / Zeytinburnu'nunda ikamet ediyorum. Burada Kiptaş'ın yaptığı konutların yanı sıra, The İstanbul evleri -gavatın biri ismini böyle uygun görmüş.- yapıldı. Çok yüksek fiyatlara satılmaya başlandı ve bu durum da Zeytinburnu içinde ev fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Kentsel dönüşümün 1. etabı tamamlandı gibi ancak şu an 2. etap için yıkım yapılıyor. Yani alabiliyorsan, kar edebileceğin bir semt. Yalnız bahsettiğin bölge toplu taşıma araşlarına yakın olan yerler. Tam merkezi ise perdeciler, İsper çarşısı.
3 sene oncesıne kadar daire fıyatları 150 cıvarı felanmış sanırım suan oralarda 300 dıye duydum hocam ne kadar dogru bılmıyorum. kentsel donusum gelen yerlerden degılde gelecek yerlerden tercıh edecegım.. cunkı suan kentsel donusum olan yerlerın fıyatları yukselmıstır ıyıce.
-
h2run bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
3 sene oncesıne kadar daire fıyatları 150 cıvarı felanmış sanırım suan oralarda 300 dıye duydum hocam ne kadar dogru bılmıyorum. kentsel donusum gelen yerlerden degılde gelecek yerlerden tercıh edecegım.. cunkı suan kentsel donusum olan yerlerın fıyatları yukselmıstır ıyıce.
O da çok zor. Deden sana miras bırakacak da bir bakacaksın milyonersin.
Bak 6 - 7 ay önce üst komşumuz, miras olayları yüzünden çocukları ile tartıştı ve 135 m2 evi 100 000 tl ye sattı. 135 m2 dediğim de normal yaşam alanı yani öyle dış kapının önündeki hol, duvar kalınlığı, kömürlüğü filan içinde değil yani. Satın alan adam 1 hafta sonra 175 e sattı ve şimdi de en az 200 - 250 eder. Ben kredi çekmek istedim ama o kadar kısa zamanda toparlayamadım. Anlayacağın tutturmak zor iş. -
Sancaktepe, Kurtköy birde Kayışdağı. Gayrimenkul danışmanı arkadaşlarım var hepsi sancaktepeye yüklenmiş durumdalar.
-
h2run bunu yazdıC-force bunu yazdı
cok buyuk yatırımlar degil hocam max 150-200.
hocam imarlı ifrazlı arsa diyorsan imkansız fakat daire olarak diyorsan danışmanlığını yaparım :D yarın detaylı olarak yazarım çok uykum var gözlerim kapanıyo :)
-
HannibALgan bunu yazdıSancaktepe, Kurtköy birde Kayışdağı. Gayrimenkul danışmanı arkadaşlarım var hepsi sancaktepeye yüklenmiş durumdalar.
arsa ıcınmı bu semtlet yoksa daire ıcınmı reyiz
-
Yatirimci degilim hatta bu islerden anlamam hocam ama siktir edilmis bolge olan bogazkoyden guzel bir villa alabilirsin hemde fiyatlari cok ucuz yakin zamanda oralar sanayii bakimindan hareketlenecekmis. Arnavutkoyden arsa alirsan iyi olur bizde 3000 kusur m2lik bir yer aldik orasida baya gelisecege benziyor.