folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbulda Yatırım Yapılacak Yerler?

İstanbulda Yatırım Yapılacak Yerler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba muritler istanbulda henuz kentsel donusumun gelmedıgı yerler nereler uygun fıyata daire alınacak yerler?

veya istanbulun neresınden arsa alınır ileriye donuk 5-10 sene ıcınde degerlenecek gelecegı parlak yerler ? ( bi arkadasım yenı yapılan havalimaının oralarda arnavut köy cıvarı bıryerler dedı ama ne kadar dogru bılmıyorum sızınde fıkırlerınızı beklıyorum ) .

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

agaoglundan bize arsa kalmışmı ki hocam :D adamlar 50 yıl sonra değerlenecek arsaları bile adı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

hocam ne kadar bir yatırım düşünüyorsun ona göre yazıcam...

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Hocam ben şu an İstanbul / Zeytinburnu'nunda ikamet ediyorum. Burada Kiptaş'ın yaptığı konutların yanı sıra, The İstanbul evleri -gavatın biri ismini böyle uygun görmüş.- yapıldı. Çok yüksek fiyatlara satılmaya başlandı ve bu durum da Zeytinburnu içinde ev fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Kentsel dönüşümün 1. etabı tamamlandı gibi ancak şu an 2. etap için yıkım yapılıyor. Yani alabiliyorsan, kar edebileceğin bir semt. Yalnız bahsettiğin bölge toplu taşıma araşlarına yakın olan yerler. Tam merkezi ise perdeciler, İsper çarşısı.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    C-force bunu yazdı

cok buyuk yatırımlar degil hocam max 150-200.

h2run tarafından 13/Ağu/14 02:16 tarihinde düzenlenmiştir

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Hocam ben şu an İstanbul / Zeytinburnu'nunda ikamet ediyorum. Burada Kiptaş'ın yaptığı konutların yanı sıra, The İstanbul evleri -gavatın biri ismini böyle uygun görmüş.- yapıldı. Çok yüksek fiyatlara satılmaya başlandı ve bu durum da Zeytinburnu içinde ev fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Kentsel dönüşümün 1. etabı tamamlandı gibi ancak şu an 2. etap için yıkım yapılıyor. Yani alabiliyorsan, kar edebileceğin bir semt. Yalnız bahsettiğin bölge toplu taşıma araşlarına yakın olan yerler. Tam merkezi ise perdeciler, İsper çarşısı.

3 sene oncesıne kadar daire fıyatları 150 cıvarı felanmış sanırım suan oralarda 300 dıye duydum hocam ne kadar dogru bılmıyorum. kentsel donusum gelen yerlerden degılde gelecek yerlerden tercıh edecegım.. cunkı suan kentsel donusum olan yerlerın fıyatları yukselmıstır ıyıce.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

3 sene oncesıne kadar daire fıyatları 150 cıvarı felanmış sanırım suan oralarda 300 dıye duydum hocam ne kadar dogru bılmıyorum. kentsel donusum gelen yerlerden degılde gelecek yerlerden tercıh edecegım.. cunkı suan kentsel donusum olan yerlerın fıyatları yukselmıstır ıyıce.

O da çok zor. Deden sana miras bırakacak da bir bakacaksın milyonersin.

Bak 6 - 7 ay önce üst komşumuz, miras olayları yüzünden çocukları ile tartıştı ve 135 m2 evi 100 000 tl ye sattı. 135 m2 dediğim de normal yaşam alanı yani öyle dış kapının önündeki hol, duvar kalınlığı, kömürlüğü filan içinde değil yani. Satın alan adam 1 hafta sonra 175 e sattı ve şimdi de en az 200 - 250 eder. Ben kredi çekmek istedim ama o kadar kısa zamanda toparlayamadım. Anlayacağın tutturmak zor iş.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sancaktepe, Kurtköy birde Kayışdağı. Gayrimenkul danışmanı arkadaşlarım var hepsi sancaktepeye yüklenmiş durumdalar.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    C-force bunu yazdı

cok buyuk yatırımlar degil hocam max 150-200.

hocam imarlı ifrazlı arsa diyorsan imkansız fakat daire olarak diyorsan danışmanlığını yaparım :D yarın detaylı olarak yazarım çok uykum var gözlerim kapanıyo :)

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    Sancaktepe, Kurtköy birde Kayışdağı. Gayrimenkul danışmanı arkadaşlarım var hepsi sancaktepeye yüklenmiş durumdalar.

arsa ıcınmı bu semtlet yoksa daire ıcınmı reyiz

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yatirimci degilim hatta bu islerden anlamam hocam ama siktir edilmis bolge olan bogazkoyden guzel bir villa alabilirsin hemde fiyatlari cok ucuz yakin zamanda oralar sanayii bakimindan hareketlenecekmis. Arnavutkoyden arsa alirsan iyi olur bizde 3000 kusur m2lik bir yer aldik orasida baya gelisecege benziyor.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
Toplam Hit: 2709 Toplam Mesaj: 22