İstanbulda Yatırım Yapılacak Yerler?
-
Ben çanakkalenin boğaz bölgesini beğeniyorum, bir boğaz köprüsü 1 otoban 1 de demir yolu döşendi mi yavru istanbul olacak orası, istanbulda paylaşacak rant mı kaldı sanıyorsun, tekirdağ bile payını çoktan aldı. Borsayla ilgileniyorsan AYEN isimli kağıdı öneririm araştır, rüzgar gülü yatırımını ben kendim yapamadım ama bu kağıt aracılığıyla şu anda 130 kw RES, 200kw HES (kurulu) 110kw HES (İnşa Halinde) santralim var. Şirketin binde birini aldım da =D Şu anda şirketin binde birini 225bin tlye alabilirsin sen de. Alt limit yok yani istersen daha düşük oranları da alabilirsin. Mesela PETKIM'in 100binde biri benim.
Ha ayrıca 225bine alıyorsun ama 5-6 yıl kar falan dağıtmıyor, çünkü 1e 4 borcu var.
glaurung tarafından 13/Ağu/14 03:27 tarihinde düzenlenmiştir -
h2run bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
Sancaktepe, Kurtköy birde Kayışdağı. Gayrimenkul danışmanı arkadaşlarım var hepsi sancaktepeye yüklenmiş durumdalar.
arsa ıcınmı bu semtlet yoksa daire ıcınmı reyiz
ikisi içinde geçerli. ağaoğlu sancaktepeye avrupanın en büyük hastane-konut projesini başlatmak için gün sayıyor. ana caddeye yakın arsalar var orada gözüme çarpan. hatta arayıp bilgi aldıklarım da var. atıl 150k gibi bi paraya alacağın arazi 2-3 sene Hadi bilemedin 10 sene sonra milton lira. çekmeköyde sıt alanından çıkartılmış araziler var babalar çöktü yiyor.... -
glaurung bunu yazdı
Ben çanakkalenin boğaz bölgesini beğeniyorum, bir boğaz köprüsü 1 otoban 1 de demir yolu döşendi mi yavru istanbul olacak orası, istanbulda paylaşacak rant mı kaldı sanıyorsun, tekirdağ bile payını çoktan aldı. Borsayla ilgileniyorsan AYEN isimli kağıdı öneririm araştır, rüzgar gülü yatırımını ben kendim yapamadım ama bu kağıt aracılığıyla şu anda 130 kw RES, 200kw HES (kurulu) 110kw HES (İnşa Halinde) santralim var. Şirketin binde birini aldım da =D Şu anda şirketin binde birini 225bin tlye alabilirsin sen de. Alt limit yok yani istersen daha düşük oranları da alabilirsin. Mesela PETKIM'in 100binde biri benim.
Ha ayrıca 225bine alıyorsun ama 5-6 yıl kar falan dağıtmıyor, çünkü 1e 4 borcu var.
hocam o işlerden ben anlamam pek anlamadım işede gırmek ıstemıyorum ama genede saolasın :)
-
benim arsayı satayım havalimanının orda :D
-
evsiz bunu yazdı
benim arsayı satayım havalimanının orda :D
hacı nick i evsiz yapmıssın ama arsam var dıyorsun yanı :D
-
aileden var bizim oralarda. İstanbulun eskilerindeniz 3. köprü 3. havalimanı güzergahlarında çok arsamız var ayıptır söylemesi :) evsiz'im arsalar boş ev yapmadık :D
'm2'si 1000 TL civarlarında oralarda şuan miss çiçekk :D
evsiz tarafından 13/Ağu/14 13:03 tarihinde düzenlenmiştir -
evsiz bunu yazdı
aileden var bizim oralarda. İstanbulun eskilerindeniz 3. köprü 3. havalimanı güzergahlarında çok arsamız var ayıptır söylemesi :) evsiz'im arsalar boş ev yapmadık :D
'm2'si 1000 TL civarlarında oralarda şuan miss çiçekk :D
alla alla. bizim de var. hangi parselde? 1k ütopik geldi bana.
-
hiç gitmediğin için oralara ütobik gelebilir sana git sor sonra konuşuruz.
-
evsiz bunu yazdı
hiç gitmediğin için oralara ütobik gelebilir sana git sor sonra konuşuruz.
guzellık yapıcakmısın fıyatlarda :)
-
balat. yakında cihangir gibi olucak