folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbulda Yatırım Yapılacak Yerler?

İstanbulda Yatırım Yapılacak Yerler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Ben çanakkalenin boğaz bölgesini beğeniyorum, bir boğaz köprüsü 1 otoban 1 de demir yolu döşendi mi yavru istanbul olacak orası, istanbulda paylaşacak rant mı kaldı sanıyorsun, tekirdağ bile payını çoktan aldı. Borsayla ilgileniyorsan AYEN isimli kağıdı öneririm araştır, rüzgar gülü yatırımını ben kendim yapamadım ama bu kağıt aracılığıyla şu anda 130 kw RES, 200kw HES (kurulu) 110kw HES (İnşa Halinde) santralim var. Şirketin binde birini aldım da =D Şu anda şirketin binde birini 225bin tlye alabilirsin sen de. Alt limit yok yani istersen daha düşük oranları da alabilirsin. Mesela PETKIM'in 100binde biri benim. 

Ha ayrıca 225bine alıyorsun ama 5-6 yıl kar falan dağıtmıyor, çünkü 1e 4 borcu var.

glaurung tarafından 13/Ağu/14 03:27 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı
    Sancaktepe, Kurtköy birde Kayışdağı. Gayrimenkul danışmanı arkadaşlarım var hepsi sancaktepeye yüklenmiş durumdalar.

arsa ıcınmı bu semtlet yoksa daire ıcınmı reyiz

ikisi içinde geçerli. ağaoğlu sancaktepeye avrupanın en büyük hastane-konut projesini başlatmak için gün sayıyor. ana caddeye yakın arsalar var orada gözüme çarpan. hatta arayıp bilgi aldıklarım da var. atıl 150k gibi bi paraya alacağın arazi 2-3 sene Hadi bilemedin 10 sene sonra milton lira. çekmeköyde sıt alanından çıkartılmış araziler var babalar çöktü yiyor....

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

Ben çanakkalenin boğaz bölgesini beğeniyorum, bir boğaz köprüsü 1 otoban 1 de demir yolu döşendi mi yavru istanbul olacak orası, istanbulda paylaşacak rant mı kaldı sanıyorsun, tekirdağ bile payını çoktan aldı. Borsayla ilgileniyorsan AYEN isimli kağıdı öneririm araştır, rüzgar gülü yatırımını ben kendim yapamadım ama bu kağıt aracılığıyla şu anda 130 kw RES, 200kw HES (kurulu) 110kw HES (İnşa Halinde) santralim var. Şirketin binde birini aldım da =D Şu anda şirketin binde birini 225bin tlye alabilirsin sen de. Alt limit yok yani istersen daha düşük oranları da alabilirsin. Mesela PETKIM'in 100binde biri benim. 

Ha ayrıca 225bine alıyorsun ama 5-6 yıl kar falan dağıtmıyor, çünkü 1e 4 borcu var.

hocam o işlerden ben anlamam pek anlamadım işede gırmek ıstemıyorum ama genede saolasın :)

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

benim arsayı satayım havalimanının orda :D

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

benim arsayı satayım havalimanının orda :D

hacı nick i evsiz yapmıssın ama arsam var dıyorsun yanı :D

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

aileden var bizim oralarda. İstanbulun eskilerindeniz 3. köprü 3. havalimanı güzergahlarında çok arsamız var ayıptır söylemesi :) evsiz'im arsalar boş ev yapmadık :D

'm2'si 1000 TL civarlarında oralarda şuan miss çiçekk :D

evsiz tarafından 13/Ağu/14 13:03 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

aileden var bizim oralarda. İstanbulun eskilerindeniz 3. köprü 3. havalimanı güzergahlarında çok arsamız var ayıptır söylemesi :) evsiz'im arsalar boş ev yapmadık :D

'm2'si 1000 TL civarlarında oralarda şuan miss çiçekk :D

alla alla. bizim de var. hangi parselde? 1k ütopik geldi bana.

İpimle kuşağım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

hiç gitmediğin için oralara ütobik gelebilir sana git sor sonra konuşuruz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

hiç gitmediğin için oralara ütobik gelebilir sana git sor sonra konuşuruz.

guzellık yapıcakmısın fıyatlarda :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

balat. yakında cihangir gibi olucak

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 2711 Toplam Mesaj: 22