İstanbuldaki Elektrocu Müridler?
-
hacılar bendeki elektro gitarın tremolosu yalama oldu resmen, sap ayarı da bomb*k . istanbulda önerebileceğiniz ucuz bi yer var mı yaptırabileceğim?
-
Gitarın fender falan değilse tremolo kullanma zaten hacı arkadan yaylarını sık,köprüdeki vidaları sıkarak sabitle,ayrıca sap ayarınıda kendin yapabilirsin.
-
Sap ayarını kendin yapma bi bilene yaptır gitarın ağzına sıçabilrisin.
-
hacılar tremolo kullanmıyorum zaten de. tremolonun vidaları yalama oldu dönmüyor :| taksim tünelde her yere sordum düzgünü de yok. zaten şu anki halini ben yaptım. ve teller sapa uzak. sustain denen bişey yok.
-
Bu arada elektrocular toplanmisken buraya, 1-2.5 yil civari oncesi(tam zamani hatirlamiyorum), ilk ciktigi gunlerde izmir senfoni den 1000tl ye Boss Gt10 almistim, fakat aldigimdan 1 hafta sonra bizim ekip ve grup dagilinca universite muhabbetine bir kenera atmistim, simdi bunu satip degerlendireyim diye aklima geldi bu basligi gorunce, sizce satmaya kalksam nasil fiyattan gider muritler ?
-
üniversitede başlasam sıfırdan ne kadar öğrenirim yada öğrenebilir miyim :D
-
formaldehit bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Öğrenebilirsin.
-
sokoban bunu yazdı:
formaldehit bunu yazdı:
-----------------------------öğrenirsin. ders alma, piyasada adam gibi hoca az var. hepsi paragöz.
selimışık ın bütün derslerini adam gibi çalışarak başlayabilirsin.
ve öğrenirsin.
-
DarkFall bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
formaldehit bunu yazdı:
-----------------------------öğrenirsin. ders alma, piyasada adam gibi hoca az var. hepsi paragöz.
ve öğrenirsin.
-----------------------------kendimi örnek gösterebilirim bu konu da :D sadece selim ışık derslerinden 1 yılda master of pupets çalabilecek hale geldim sololarıyla birlikte isteyince oluyo yani :)
-
Kadıköy'de Rexx sinemasından aşağı inerken eski Kadıköy Acil'in bulunduğu dükkan şimdi ESP marka gitarlar satan bir dükkan oldu.Bir süredir orada bulunmakta ve çok da güzel bakım + tel değişimi + ayar yapıyorlar 40 tl'ye.Piyasa ortalaması bu yönde,fakat adamlar işlerini iyi yapıyorlar.Bilgin olsun hocam.
-
DarkFall bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
formaldehit bunu yazdı:
ve öğrenirsin.
-----------------------------Doğru söylemiş ama netten de tıkandığın yerler olabiliyor.
Eğer adam akıllı hoca istiyorsan bizzat kendi hocamı önerebilirim.
Kartalda.