İstanbuldaki Elektrocu Müridler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu arada elektrocular toplanmisken buraya, 1-2.5 yil civari oncesi(tam zamani hatirlamiyorum), ilk ciktigi gunlerde izmir senfoni den 1000tl ye Boss Gt10 almistim, fakat aldigimdan 1 hafta sonra bizim ekip ve grup dagilinca universite muhabbetine bir kenera atmistim, simdi bunu satip degerlendireyim diye aklima geldi bu basligi gorunce, sizce satmaya kalksam nasil fiyattan gider muritler ?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-ekipman-prosesor-boss-gt10-uygun-fiyat-28705117/detay

şurda 670 denmiş tam piyasa araştırması yapmadım ama 0 fiyatı 1000 lira civarındaydı galiba ama tam hatırlamıyore :S

Fiyat
    :
    550,99 USD +KDV
    Havale / EFT
    : 984,62 TL (KDV Dahil)
    Hocam senin sorununa gelince tünelde nasıl bulamadın yav :S  emme sakın sapa mapa dokuniim deme aynı dert aslında bende var benim tellerde çok yakın duruo değiştirince :S amk gitarını allahtan saklamışımmmı desem küfür etsemmi çözemedim yeenisine ihtiayç var emme askerlik mahvetti parmaklarımı düzeltesiye idare etcez artıkın.

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

Elbette takılma olacaktır. Önce üniversiteye bi gideyim şu sunavlar bitsin.

Belki bir arkadaş tan da öğrenirim gideceğim yerde.

Selimışık'ı not aldım ;)

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:

Elbette takılma olacaktır. Önce üniversiteye bi gideyim şu sunavlar bitsin.

Belki bir arkadaş tan da öğrenirim gideceğim yerde.

Selimışık'ı not aldım ;)

bende sınava hazırlanıyorum üniversiteyi kazanırsam gideceğim şehirde sağ sola soracağım adam akıllı bi hoca bulursam paraya kıyıp baslayacağım derslere,,, yok bulamazsam parada olmazsa selim ışık derslerini izleyerek baslayacağım. üni 2. sınıfta rahat bi şekilde solo atabilecek seviyeye gelmek istiyorum :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:

Bu arada elektrocular toplanmisken buraya, 1-2.5 yil civari oncesi(tam zamani hatirlamiyorum), ilk ciktigi gunlerde izmir senfoni den 1000tl ye Boss Gt10 almistim, fakat aldigimdan 1 hafta sonra bizim ekip ve grup dagilinca universite muhabbetine bir kenera atmistim, simdi bunu satip degerlendireyim diye aklima geldi bu basligi gorunce, sizce satmaya kalksam nasil fiyattan gider muritler ?

700-750den başla 650'ye kadar in

selim ışık kendi gt10'unu sugeçirmez kılıfı ve bağlantı kablosu ile birlikte 700 liraya satıyor

Toplam Hit: 1977 Toplam Mesaj: 15