İstanbuldaki Elektrocu Müridler?
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
Bu arada elektrocular toplanmisken buraya, 1-2.5 yil civari oncesi(tam zamani hatirlamiyorum), ilk ciktigi gunlerde izmir senfoni den 1000tl ye Boss Gt10 almistim, fakat aldigimdan 1 hafta sonra bizim ekip ve grup dagilinca universite muhabbetine bir kenera atmistim, simdi bunu satip degerlendireyim diye aklima geldi bu basligi gorunce, sizce satmaya kalksam nasil fiyattan gider muritler ?
-----------------------------http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-ekipman-prosesor-boss-gt10-uygun-fiyat-28705117/detay
şurda 670 denmiş tam piyasa araştırması yapmadım ama 0 fiyatı 1000 lira civarındaydı galiba ama tam hatırlamıyore :S
Fiyat:550,99 USD +KDVHavale / EFTHocam senin sorununa gelince tünelde nasıl bulamadın yav :S emme sakın sapa mapa dokuniim deme aynı dert aslında bende var benim tellerde çok yakın duruo değiştirince :S amk gitarını allahtan saklamışımmmı desem küfür etsemmi çözemedim yeenisine ihtiayç var emme askerlik mahvetti parmaklarımı düzeltesiye idare etcez artıkın. -
Elbette takılma olacaktır. Önce üniversiteye bi gideyim şu sunavlar bitsin.
Belki bir arkadaş tan da öğrenirim gideceğim yerde.
Selimışık'ı not aldım ;)
-
formaldehit bunu yazdı:
Elbette takılma olacaktır. Önce üniversiteye bi gideyim şu sunavlar bitsin.
Belki bir arkadaş tan da öğrenirim gideceğim yerde.
Selimışık'ı not aldım ;)
-----------------------------bende sınava hazırlanıyorum üniversiteyi kazanırsam gideceğim şehirde sağ sola soracağım adam akıllı bi hoca bulursam paraya kıyıp baslayacağım derslere,,, yok bulamazsam parada olmazsa selim ışık derslerini izleyerek baslayacağım. üni 2. sınıfta rahat bi şekilde solo atabilecek seviyeye gelmek istiyorum :)
-
SpArK bunu yazdı:
Bu arada elektrocular toplanmisken buraya, 1-2.5 yil civari oncesi(tam zamani hatirlamiyorum), ilk ciktigi gunlerde izmir senfoni den 1000tl ye Boss Gt10 almistim, fakat aldigimdan 1 hafta sonra bizim ekip ve grup dagilinca universite muhabbetine bir kenera atmistim, simdi bunu satip degerlendireyim diye aklima geldi bu basligi gorunce, sizce satmaya kalksam nasil fiyattan gider muritler ?
-----------------------------700-750den başla 650'ye kadar in
selim ışık kendi gt10'unu sugeçirmez kılıfı ve bağlantı kablosu ile birlikte 700 liraya satıyor