folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbuldaki Müridler Heybeliada'ya Gidiyoruz...

İstanbuldaki Müridler Heybeliada'ya Gidiyoruz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şimdi gidelimde kendimiz nevale falan götürsek daha iyi... Mekana para verene kadar o paraya çiftli kaşarlı salamlı ekmek yaptırırız artan paraya da bira - sigara alırız. klasik ada hesabı. Ya da gelecek arkadaşların durumu varsa ızgaralı rakılı bir şeyler olabilir. İyi organizasyon olmazsa bok olur gün. Bence bir kişi organizasyonu üzerine alsın bir hesap çıkarsın , işine gelen olursa gidelim güzelce kafamıza bakalım. Organizatörlük iyidir bu arada korkmayın bal tutan parmağını yalar ;) 

İndia İndia !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

nevale yi getiririzde sıcakda yalan olur

ordan alırız napcaksak

kalabalık olursak (10 kişiden fazla)  mangal tarzı birşeyler yaparız  tabi o anki gelenlerin para durumu filanda önemli burda tahmini bir hesap cıkartalım ona göre gelenler hazırlıklı gelsin

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Beyler benide yazın ama final takvimi daha açıklanmadı, finallere göre iş değişebilir.

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

kimsenin aklına lys gelmedimi yahu ?

lys den sonra yapılsa ben banko gelirim

benim durumumda olan belki 5-6 kişi daha var, onlarında katılmasına ambargo koymuş oluyonuz :|

ben TBT Heybeliada buluşmasının gelenekselleşmesini istiyodum ama bazı arkadaşlar son buluşmada -haklı olarak- İllallah etti. yani piknik işi tırt.

-bence- ideal pogram, konuşur hasret gideririz, bisikletle ada turu yaparız sonra oturur bi mekanda yemek yeriz.

ayrıca konu !?!?! cok karışmış mutabakat sağlanırsa yeni konu açılsın :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

kimsenin aklına lys gelmedimi yahu ?

lys den sonra yapılsa ben banko gelirim

benim durumumda olan belki 5-6 kişi daha var, onlarında katılmasına ambargo koymuş oluyonuz :|

ben TBT Heybeliada buluşmasının gelenekselleşmesini istiyodum ama bazı arkadaşlar son buluşmada -haklı olarak- İllallah etti. yani piknik işi tırt.

-bence- ideal pogram, konuşur hasret gideririz, bisikletle ada turu yaparız sonra oturur bi mekanda yemek yeriz.

ayrıca konu !?!?! cok karışmış mutabakat sağlanırsa yeni konu açılsın :|

konu havuz olayında geldi buralara yani işin içinde deniz havuz olmalı

bende mangalla uğraşıp vakit kaybetmek yerine bisiklet turu+deniz+yemek  diyorum

bisiklet kalabalık olursak 3milyona filan alırız bütün gün kişi başı

deniz halka açık bedava yerlerde var özel plajlarda

geçen sene arkadaşlarla plaja girmiştik giriş 20 milyondu ama içerde soyunma kabini  duş alanı şezlong zart zurt herşey vardı

yemek de 7-8 milyon vermiştik

böyle yaparsak  yol parası+3tl bisiklet+28tl yemek ve plaj

40milyon filan yeterli olur diye düşünüyorum

havuza da gidilse aynı para harcanıcak ada çok daha  uygun gözüküyo bana

karar verelim işte en son olarak yeni bir konuda düzenleyelim herşeyi

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

@RaAmLis

iyi diyosun hoca.

hocam herşey dahil plaj 20 lira cok değilmi ?

bisiklet turundan önce/sonra denizede girsek güzel olur. ben yazmayı unutttum

ama dediğim gibi haziran sonu olsa daha iyi olur final lys mys işler bittisn.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

heybeliadanın suyu çok soğuktur haberiniz olsun

ayrıca piknik alanına girmek içinde 5 tl gibi bi rakam ödüyosunuz onuda hesaplatın

mümkünse pazar günü gitmeyin vapurlar balık istifi oluyo

2tane plaj var birisi halk plajı 5tl gibi bişedir ama taşlık yosunlu şezlong filan yok iki üçtane soyunma kabini var

diğeride sosyete plajı tek eksisi kumsalı yeterince uzun değil

ve dediğim gibi su buz gibi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cran_s bunu yazdı:

heybeliadanın suyu çok soğuktur haberiniz olsun

ayrıca piknik alanına girmek içinde 5 tl gibi bi rakam ödüyosunuz onuda hesaplatın

mümkünse pazar günü gitmeyin vapurlar balık istifi oluyo

2tane plaj var birisi halk plajı 5tl gibi bişedir ama taşlık yosunlu şezlong filan yok iki üçtane soyunma kabini var

diğeride sosyete plajı tek eksisi kumsalı yeterince uzun değil

ve dediğim gibi su buz gibi

İçimizi Karartın bea:D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

yok bea biz gittiğimizde iyiydi su

20 tl pahalı ama napalım başka seçenek yok diğer yerler bildiğin sahil kenarı gibi  olurya sahilde gezerken yoldan dogru koşa koşa gelip denize atlarlar aynı o şekil oluyor:) birde biz kalabalık olursak tam apaçi takımı gibi oluruz en iyisi plaj

belki kalabalık olursak indirim yaptırabiliriz ama işte gidip konuşmak lazım sonuçta altımızda bisiklet olucak gideriz adamlar yok olmaz derse başka biryer buluruz denize giricek

ayrıca biz ilk bisikletle biraz dolamıştık sonra öğlen deniz yapmıştık akşamüstü de bisikletle bi turlayıp eve dönüş yapmıştık en iyisi böyle oluyo

plaja girdiğinde bisikleti orda yer var oraya zincirliyosun çıkışta devam:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bisiklet 3 tl diyen kimse sallamış. 10 lira bayılırsınız. topunuz alırsa 7ye düşürürsünüz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 13552 Toplam Mesaj: 102