İstanbuldaki Müridler Heybeliada'ya Gidiyoruz...
-
Arkadaşlar şimdi gidelimde kendimiz nevale falan götürsek daha iyi... Mekana para verene kadar o paraya çiftli kaşarlı salamlı ekmek yaptırırız artan paraya da bira - sigara alırız. klasik ada hesabı. Ya da gelecek arkadaşların durumu varsa ızgaralı rakılı bir şeyler olabilir. İyi organizasyon olmazsa bok olur gün. Bence bir kişi organizasyonu üzerine alsın bir hesap çıkarsın , işine gelen olursa gidelim güzelce kafamıza bakalım. Organizatörlük iyidir bu arada korkmayın bal tutan parmağını yalar ;)
-
nevale yi getiririzde sıcakda yalan olur
ordan alırız napcaksak
kalabalık olursak (10 kişiden fazla) mangal tarzı birşeyler yaparız tabi o anki gelenlerin para durumu filanda önemli burda tahmini bir hesap cıkartalım ona göre gelenler hazırlıklı gelsin
-
Beyler benide yazın ama final takvimi daha açıklanmadı, finallere göre iş değişebilir.
-
kimsenin aklına lys gelmedimi yahu ?
lys den sonra yapılsa ben banko gelirim
benim durumumda olan belki 5-6 kişi daha var, onlarında katılmasına ambargo koymuş oluyonuz :|
ben TBT Heybeliada buluşmasının gelenekselleşmesini istiyodum ama bazı arkadaşlar son buluşmada -haklı olarak- İllallah etti. yani piknik işi tırt.
-bence- ideal pogram, konuşur hasret gideririz, bisikletle ada turu yaparız sonra oturur bi mekanda yemek yeriz.
ayrıca konu !?!?! cok karışmış mutabakat sağlanırsa yeni konu açılsın :|
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
kimsenin aklına lys gelmedimi yahu ?
lys den sonra yapılsa ben banko gelirim
benim durumumda olan belki 5-6 kişi daha var, onlarında katılmasına ambargo koymuş oluyonuz :|
ben TBT Heybeliada buluşmasının gelenekselleşmesini istiyodum ama bazı arkadaşlar son buluşmada -haklı olarak- İllallah etti. yani piknik işi tırt.
-bence- ideal pogram, konuşur hasret gideririz, bisikletle ada turu yaparız sonra oturur bi mekanda yemek yeriz.
ayrıca konu !?!?! cok karışmış mutabakat sağlanırsa yeni konu açılsın :|
-----------------------------konu havuz olayında geldi buralara yani işin içinde deniz havuz olmalı
bende mangalla uğraşıp vakit kaybetmek yerine bisiklet turu+deniz+yemek diyorum
bisiklet kalabalık olursak 3milyona filan alırız bütün gün kişi başı
deniz halka açık bedava yerlerde var özel plajlarda
geçen sene arkadaşlarla plaja girmiştik giriş 20 milyondu ama içerde soyunma kabini duş alanı şezlong zart zurt herşey vardı
yemek de 7-8 milyon vermiştik
böyle yaparsak yol parası+3tl bisiklet+28tl yemek ve plaj
40milyon filan yeterli olur diye düşünüyorum
havuza da gidilse aynı para harcanıcak ada çok daha uygun gözüküyo bana
karar verelim işte en son olarak yeni bir konuda düzenleyelim herşeyi
-
@RaAmLis
iyi diyosun hoca.
hocam herşey dahil plaj 20 lira cok değilmi ?
bisiklet turundan önce/sonra denizede girsek güzel olur. ben yazmayı unutttum
ama dediğim gibi haziran sonu olsa daha iyi olur final lys mys işler bittisn.
-
heybeliadanın suyu çok soğuktur haberiniz olsun
ayrıca piknik alanına girmek içinde 5 tl gibi bi rakam ödüyosunuz onuda hesaplatın
mümkünse pazar günü gitmeyin vapurlar balık istifi oluyo
2tane plaj var birisi halk plajı 5tl gibi bişedir ama taşlık yosunlu şezlong filan yok iki üçtane soyunma kabini var
diğeride sosyete plajı tek eksisi kumsalı yeterince uzun değil
ve dediğim gibi su buz gibi
-
cran_s bunu yazdı:
-----------------------------
heybeliadanın suyu çok soğuktur haberiniz olsun
ayrıca piknik alanına girmek içinde 5 tl gibi bi rakam ödüyosunuz onuda hesaplatın
mümkünse pazar günü gitmeyin vapurlar balık istifi oluyo
2tane plaj var birisi halk plajı 5tl gibi bişedir ama taşlık yosunlu şezlong filan yok iki üçtane soyunma kabini var
diğeride sosyete plajı tek eksisi kumsalı yeterince uzun değil
ve dediğim gibi su buz gibi
-----------------------------İçimizi Karartın bea:D
-
yok bea biz gittiğimizde iyiydi su
20 tl pahalı ama napalım başka seçenek yok diğer yerler bildiğin sahil kenarı gibi olurya sahilde gezerken yoldan dogru koşa koşa gelip denize atlarlar aynı o şekil oluyor:) birde biz kalabalık olursak tam apaçi takımı gibi oluruz en iyisi plaj
belki kalabalık olursak indirim yaptırabiliriz ama işte gidip konuşmak lazım sonuçta altımızda bisiklet olucak gideriz adamlar yok olmaz derse başka biryer buluruz denize giricek
ayrıca biz ilk bisikletle biraz dolamıştık sonra öğlen deniz yapmıştık akşamüstü de bisikletle bi turlayıp eve dönüş yapmıştık en iyisi böyle oluyo
plaja girdiğinde bisikleti orda yer var oraya zincirliyosun çıkışta devam:)
-
bisiklet 3 tl diyen kimse sallamış. 10 lira bayılırsınız. topunuz alırsa 7ye düşürürsünüz.