folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Istanbullu Muritler Ve Ogrenciler Sorum Var

Istanbullu Muritler Ve Ogrenciler Sorum Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

1+1 yada 1+0 bir eve cikmak istiyorum kullanilabilirleri 350 den basliyo sorum su. Boyle evlerin dogal gazdir vb ihtiyaclari aylik ortalama nekadar

Birde nerden bakicagimi tam bilemiyorum istanbulu pek blmiyorum benim isim uskudar altunizade de ben,en fazla yarim saat uzaklikta olmam gerekiyo yanitrafik cok olsa dahi yarim saatte gide bilmeliyim

Evi nerden bakmaliyim 

Bu konuda baska onerileriniz varsa lutfen soyleyin. Ilginiz icin simdiden tesekkurler...

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

hocam çiçekçi fıstıkağacı tarafına bak evler var 350-400 tl arasında apartman aidatı oluyo 50 tl felan alt kat tutma nemden duramassın üsküdar tarafında giriş olmalı en kötü bide yalıtımına bak üsküdar istanbulun en eski yerleşim yerlerinden evlerin bi çoğu eski ısınma durumuna ve güneşlilik durumuna bak

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı

hocam çiçekçi fıstıkağacı tarafına bak evler var 350-400 tl arasında apartman aidatı oluyo 50 tl felan alt kat tutma nemden duramassın üsküdar tarafında giriş olmalı en kötü bide yalıtımına bak üsküdar istanbulun en eski yerleşim yerlerinden evlerin bi çoğu eski ısınma durumuna ve güneşlilik durumuna bak

Cok saol hocam,peki  kadikoyden felan nasil olur altunizadeye baska nereler yakin?

erebos tarafından 16/Ara/12 11:44 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

fıstıkağacında ayarlayabilirsin. çingenelerin arasında boktan bi yaşam sürebilirim diyorsan selamsızın oralarda bulabilirsin. üsküdarda o paraya ev olmaz küplüce kirazlıtepede belki bi ihtimak bulunabilir yavuztürk taraflarıda olabilir ümraniye cadde ye yakın bi yerde olabilir tek otobüsle gidersin buralardan bağşarbaşına. bu arada nerede çalışıyosun bağlarbaşında?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    bamboocha bunu yazdı

Cok saol hocam,peki  kadikoyden felan nasil olur altunizadeye baska nereler yakin?

kadıköyü unut otobüsle akşam sabah 1 saatte anca gidersin. ve pahalı hayatımda kadıköy kadar pislik bi yer bilmiyorum. ne yol var ne yol kenarı park yapılcak yer ne bi çekiciliği var nede başka bişeyi. 

şu içici genç tayfa kadıköyden ellini ayağını çekse kadıköy diye bişey kalmaz. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    bamboocha bunu yazdı

fıstıkağacı iyidir işte diğer dediğin kadıköyde üsküdar merkezde günlük fiyatı o kadar :)

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Yav istanbul genel olarak pahali zatende,arkadasinda dedigi gibi uskudar hem eski hemde pahali yani kalina bilir ev dedinmi 400 iyi bisi  50 60m^2 500 diyolar.ben suan kayis dagindayim saat 9daki der icin 6bucukda uyaniyorum duraga 15dkka yuruyorum oda zor tabi, iste kucuk biyere cikmak istiyorumda pek bilmiyorum nerden ne sekilde bakmaliyim sonuca istanbulda kadikoy uskudardedinmi sanki mahalle adindan bahsediyomususz gibi oluyo 

Peki bu uskudarin icinden nerelerde oturmamaliyim,dediginiz gibi o altuni zadeden kulturmerkezinin oradan sahile dogru giddim ama giderken bobregimin birini gozden cikarttim. Nerelere bakilmamali

Calisiyorum dedigim Okuyorum :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erebos bunu yazdı

1+1 yada 1+0 bir eve cikmak istiyorum kullanilabilirleri 350 den basliyo sorum su. Boyle evlerin dogal gazdir vb ihtiyaclari aylik ortalama nekadar

Birde nerden bakicagimi tam bilemiyorum istanbulu pek blmiyorum benim isim uskudar altunizade de ben,en fazla yarim saat uzaklikta olmam gerekiyo yanitrafik cok olsa dahi yarim saatte gide bilmeliyim

Evi nerden bakmaliyim 

Bu konuda baska onerileriniz varsa lutfen soyleyin. Ilginiz icin simdiden tesekkurler...

Tek basına çıkmak çok mantıklı değil,2 kişi çıksan 700 e ev tutsan 350 düşer kişi başı, yakıtıydı gideriydi filan 150 de öyle verdin etti 500.

tek basına ev tusan 350 ye misal, giderlerinle beraber sana 600'ü bulur.

okulun nerde? gidecek olduğun yer filan. ona göre söyle de yardımcı olalım. anadolu yakasının hemen hemen her yerini bilirim. genel manada sana en uygun yer, çiçekçi tarafı, fikirtepe, hasanpaşa ve bi ihtimal acıbadem tarafları...

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aynısından bi tane de avrupada lazım :)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

kadıköyden trafik çilesi çekersin hocam. baglarbasına falan da bak

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuwelAsK
    HuwelAsK's avatar
    Erkek

Altunizade Emniyet mah taraflarına bakabilirsin,Başbakan'ın eski evinin oralar ucuzdur fakat 1+1 bulur musun bilemem.

Wordpressten tiksiniyorum
Toplam Hit: 1839 Toplam Mesaj: 21