Istanbullu Muritler Ve Ogrenciler Sorum Var
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıerebos bunu yazdı
1+1 yada 1+0 bir eve cikmak istiyorum kullanilabilirleri 350 den basliyo sorum su. Boyle evlerin dogal gazdir vb ihtiyaclari aylik ortalama nekadar
Birde nerden bakicagimi tam bilemiyorum istanbulu pek blmiyorum benim isim uskudar altunizade de ben,en fazla yarim saat uzaklikta olmam gerekiyo yanitrafik cok olsa dahi yarim saatte gide bilmeliyim
Evi nerden bakmaliyim
Bu konuda baska onerileriniz varsa lutfen soyleyin. Ilginiz icin simdiden tesekkurler...
Tek basına çıkmak çok mantıklı değil,2 kişi çıksan 700 e ev tutsan 350 düşer kişi başı, yakıtıydı gideriydi filan 150 de öyle verdin etti 500.
tek basına ev tusan 350 ye misal, giderlerinle beraber sana 600'ü bulur.
okulun nerde? gidecek olduğun yer filan. ona göre söyle de yardımcı olalım. anadolu yakasının hemen hemen her yerini bilirim. genel manada sana en uygun yer, çiçekçi tarafı, fikirtepe, hasanpaşa ve bi ihtimal acıbadem tarafları...
Uskudar universitesine gidiyorum simdi hazirlik okuyorum seneye fakulteye gedicem,okul altunizadede belediyenin orda(baglarbasi). Dedigin dogru 2 kiside degil bence 3 kisi olmali ama iste adam yok eve cikicagim zaten okulda toplam 30 tane erkek var :D.
Benim istedigim su okulun dibinde olmasina gerek yok olsada olur olmasada olur okula max yarim saat uzaklikta olsun, ama trafikli iken yarim saat kendi arabamla degil toplu tasima ile gidicem cunku arabam yok :D
Varsa baska tavsiyeleriniz lutfen sunun...
-
HuwelAsK bunu yazdı
Altunizade Emniyet mah taraflarına bakabilirsin,Başbakan'ın eski evinin oralar ucuzdur fakat 1+1 bulur musun bilemem.
Eet 1+1 cok az hatta bi cok yerde yok, eski biryer oldugu icin. O yuzden. Boyle kadikoy vb altarnatifler ariyorum.
-
erebos bunu yazdıHuwelAsK bunu yazdı
Altunizade Emniyet mah taraflarına bakabilirsin,Başbakan'ın eski evinin oralar ucuzdur fakat 1+1 bulur musun bilemem.
Eet 1+1 cok az hatta bi cok yerde yok, eski biryer oldugu icin. O yuzden. Boyle kadikoy vb altarnatifler ariyorum.
Sultantepeye bakabilirsin, yürüme mesafesi olur okulun. Selamsız da olabilir, herkesin dediğine çok aldırma oturulacak yerler var oralarda. emniyetin arkasında filan...
-
Zeynep kamile bakabilirsin mesela http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/istanbul-uskudar-zeynep_kamil-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=ykP-Dfkld9Y=&pageSize=20&list=1&new=1 bu sadece küçük örnek gezersen daha ucuza bulursun Buna takılma bu sadece örnek.
HAKMAN tarafından 16/Ara/12 23:15 tarihinde düzenlenmiştir -
emniyet mah oturuyorum burda o fiyata 2+1 ev bile bulursun ztn alayı 350 400 yarin bakarim istersen evlere..
bide iş yerin altunzadenin neresi ? gold yada capitolun yani fln mı
ev kiraları ucuzdur burda biz bizim evi 1+1 150tl kira alıyorduk
UzatmaNaciye tarafından 16/Ara/12 23:18 tarihinde düzenlenmiştir -
UzatmaNaciye bunu yazdı
emniyet mah oturuyorum burda o fiyata 2+1 ev bile bulursun ztn alayı 350 400 yarin bakarim istersen evlere..
Capitolun oralarda, ben internetten baktim pek bulamadim ucuza :). Yok yok zahmet etme biraz zaman alicak gibi tasinmam :)
-
erebos bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdı
Capitolun oralarda, ben internetten baktim pek bulamadim ucuza :). Yok yok zahmet etme biraz zaman alicak gibi tasinmam :)
tm pm atarsın
-
Hocam beylikdüzünde rezidansta 500Tl 1+0 aydat 150Tl 650TL yapar ama ne ararsan var dogalgaz yakmanada gerek yok ısınmak için evler alev gibi. güvenlik reception, fitness, masatenisi, bilardo, hamam, havuz ne ararsan var ama.
-
casey bunu yazdı
Hocam beylikdüzünde rezidansta 500Tl 1+0 aydat 150Tl 650TL yapar ama ne ararsan var dogalgaz yakmanada gerek yok ısınmak için evler alev gibi. güvenlik reception, fitness, masatenisi, bilardo, hamam, havuz ne ararsan var ama.
Hocam ben bi ara düşündüm oraları ama sonra dedimki kendi kendime hergün taksime gelebilmek için 2 saat yol çekmeye yani 10 da gideceğim iş için en geç 8 de kalkmaya değermi diye... Değmez gibi dedim..
Taksime yarım saat uzaklık olan yerler makbul benim için...
-
Hocam yakınlardaki emlakçılara uğra. İsteklerini tek tek anlat, arabalarıyla evleri gezdirsinden göstersinler.
Beğendiğin daire olursa yan komşuyu, üstu, altı, kapıcıyı vs. bul, ev sahibinin telini al.
En zahmetsizi...
2 yılda 4 ev değiştirdim hepsinde de bu yolu uyguladım. Ha emlakçının hakkı dersen; komşudan ev sahibini bulmana gerek yok, paşa paşa yıllık kira bedelinin yüzde 12'sini (1 kira bedeli) verirsin emlakçıya o halleder.. :)