İstanbul'u Bilenler Bi Bakın Hele
-
İstanbul'u sadece haritadan biliyorum millet, birkaç defa da gidip bazı yerlerini dolaşmışlığım var. Dolayısıyla yaşayan, gören, bilen kişilerin yardımına ihtiyacım var.
Bostancı, Kadıköy'de çalışan biri için en uygun kalınası yer neresidir?
Uygunluktan kasıt, ekonomi, evin durumu, metro/metrobüs/tramvaya yakınlık + Bostancı'ya da yakınlık vs harmanlanmış hali bir şey.
İstanbul'un iyice doğu tarafları olup da tamamen şehirden uzaklaşmamak, Avrupa'ya da yakın olmak da önemli tabi.
Bu şartlarda hangi mekan uygun olur?
-
bostancı için akbilin varsa kayışdağında kiralar uygun 500 gibi orta halli doğalgazlı ev bulmak mümkün, içerenköy pahalıdır 750 - 1000 arası değişir kiralar, fındıklı mahallesi hem yakın hem ucuzdur ancak insanı pistir amelesi boldur bilader diyen olur kardeşim diyen olur çaktınmı amele sümüğü gibi yapıştırman boş dolaşmaman gerekebilir, yada geniş olursun ses çıkarmazsın orda 400 e bile kira bulursun. bostancıda kiralar sağlamdır, kızları da güzeldir :) bol kazançlar.
-
maltepe tarafları da iyidir, tren veya minibüs yoluna yakın yerlerde gayet rahat olur ulaşım. içerenköy, fındıklı kayışdağı tarafları en son tercihin olmalı bence :)
-
Pendik
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
Pendik
-----------------------------ben pendikteyim cok mu ucuz kiralar
-
aman pendikte kalma hocam gençlerin %90 ı kamil
-
XpertVision bunu yazdı:
aman pendikte kalma hocam gençlerin %90 ı kamil
-----------------------------aynn katılıyorum maltepe tarafı iyidir
-
fivestar bunu yazdı:
Pendik
-----------------------------İstanbul'un doğusu olmasın dedik sen de gittin en doğuyu söyledin be hoca :)
Diğerlerini bi değerlendireyim, teşekkürler yorumlar için.
-
Tuzla iyidir :D
hocam maltepe küçükyalı civarında al. altıntepe mahallesi bostancıya oldukça yakındır fiyatlarda çok yüksek sayılmaz. 500-600 civari evler bulabilirsin. minibüs, tren yoluna yakın, sahil yolunada yakın. daha ne olsun? :D -
JPriest bunu yazdı:
fivestar bunu yazdı:
Pendik
-----------------------------İstanbul'un doğusu olmasın dedik sen de gittin en doğuyu söyledin be hoca :)
Diğerlerini bi değerlendireyim, teşekkürler yorumlar için.
-----------------------------Tuzla var hocam, pendik gene iyi :))
Şifa Mah. kalıyorum, gebze ile sınırız :D
-
hocam sen önce çalışacağın yere yakın olan emlakçı bul, sonrası gelir.