İstanbul'u Bilenler Bi Bakın Hele
-
fikirtepe, metrobüs güzergahında, kadıköye otobüs-minibüs ile ulaşım 10 dk, bostancıya minibüs yoluna çıktıktan sonra onlarca otobüs ve minibüs imkanı, evler ucuz
adam bostancıya-kadıköye yakın olsun diyor siz tuzla-pendik öneriyorsunuz size de helal olsun :)
maltepe de düşünülebilir iyidir hoştur.tren var.altıntepe demiş biri oralar da iyi ulaşım bakımından.
-
en iyisi avrupa yakasına taşın istanbul trafiği güzeldir :)
-
Ümraniye, Dudullu ve Üsküdar diyenler de çıktı. Bu üçü hakkında neler söyleyebilirsiniz?
-
üsküdar'dan 2 geçiyo bostancıya ama sabah saati o otobüste hayatından soğursun hocam. hem iki saat trafik, yol hem kalabalık.
ümraniye'den ulaşımı pek bilmiyorum biraz ters kalıyo 2 vasıta olur muhtemelen. ayrıca ümraniye pek nezih bi semt sayılmaz.
dediğim gibi e-5'in alt kısmında kalan mahallelere yoğunlaşsan daha rahat edersin gibi.
-
Hocam İstanbula daha önce gelmediysen kafandaki bütün ön yargıları at... Pendik - Kartal - Maltepe dolaylarına taşın . Kartalda uygun fiyata ev bulabilirsin bostancıya 20 dk ayrıca sahilimiz var , az gürültülü , olay falan da çok çıkmaz insanları iyidir , hava güzel olunca festivaller olur ( Belediyemiz CHP dir ) Kartalsporumuz vardır maçlara gideriz :) . Karşıya yakın olayım diyorsun ... Emin ol haftada 1 günden fazla karşıya geçmezsin trafik çilesinden dolayı... Ben ilçemi çok seviyorum izmirden falan arkadaşlarımı da çağırım gelir kalırlar onlar da çok beğeniyorlar yaşadığım yeri. Ben Kartal derim başka bir şey demem eğer bu tarafları düşünürsen çevrem de sağlamdır gelirsin yardımcı olurum ev konusunda falan ...
-
maltepe de kadıköye göre daha uygundur fiyatlar ama yaşamak zordur bence tekrar düşün
-
gece bunu yazdı:
-----------------------------
maltepe de kadıköye göre daha uygundur fiyatlar ama yaşamak zordur bence tekrar düşün
-----------------------------Yaşamak neden zormuş ??
-
Bostancı'da oturuyorum mekan olarak belli bir yer, burayı tavsiye etmek isterdim ama kiralık evlerin hepsi birbirinden uçuk :)
Kayışdağ,Altıntepe,Küçükyalı'da bakılabilir. Fiyat olarak her türlü bulunabilir buralarda.
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam İstanbula daha önce gelmediysen kafandaki bütün ön yargıları at... Pendik - Kartal - Maltepe dolaylarına taşın . Kartalda uygun fiyata ev bulabilirsin bostancıya 20 dk ayrıca sahilimiz var , az gürültülü , olay falan da çok çıkmaz insanları iyidir , hava güzel olunca festivaller olur ( Belediyemiz CHP dir ) Kartalsporumuz vardır maçlara gideriz :) . Karşıya yakın olayım diyorsun ... Emin ol haftada 1 günden fazla karşıya geçmezsin trafik çilesinden dolayı... Ben ilçemi çok seviyorum izmirden falan arkadaşlarımı da çağırım gelir kalırlar onlar da çok beğeniyorlar yaşadığım yeri. Ben Kartal derim başka bir şey demem eğer bu tarafları düşünürsen çevrem de sağlamdır gelirsin yardımcı olurum ev konusunda falan ...
-----------------------------Öyle bi anlatmışsın ki, gidip hemen yerleşesim geldi :)
Yanıma kimseyi bulamazsam gidip ordan tutayım bari. Direkt seni buluyorum öyleyse :)