folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul'un Bedeli

İstanbul'un Bedeli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı
    akmarky bunu yazdı

herkes masraflarından bahsediyor İstanbul un biriside demiyor ki Sultan Ahmet şöyle güzel, boğaz böyle güzel kimse gitmiyor heralde oralar hep boş hep turist :)

Turistik yer giriş ücretlerine bir bak istersen .

müzekartla yılda 2 şer defa girebiliyorum Topkapı ve Ayasofyaya siz nereden bahsediyorsunuz merak ettim.

http://dosim.kulturturizm.gov.tr/giris-ucretleri

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

İstanbul'da çok kazanır çok harcarsın bu kadar basit.

Harcamazsın be hocam. Harcatırlar.

Aslında mantıklı 3 veya 4 ev arkadaşı bulduğunda maliyetleri düşürüp para biriktirme olanakların da olabilir.

ev gideri 2 bin TL yi bulan bir evde 4 kişi aylık 500 TL masraf eder. Istanbulda kazandığın para ile nice kiralar verirsin. Burda sorun biraz diş sıkmak.

3 veya 4 sene sonra bir miktar para topladıktan sonra farklı bir şehirde tutunmak daha kolay olur gibime geliyor . Yada farklı ülkeler. Örneğin Çek cumhuriyeti ukrayna polonya gibi ucuz ülkeler olabilir. bizim 1 TL miz ukraynada 9  katı değer görüyor örneğin. 30 bin liraya ukraynada ev alınıp yaşanabilir gibi gibi... Tabi sıkıntısı derdi olacaktır fakat istanbulun derdinden hafif olacağını düşünüyorum

Ukrayna yorumunu duymamis olayim hocam diger ulkeleri bilmiyorum

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

istanbulun bedeli diye okuyunca acaba satlıga çıktı fiyat mı belilrlendi sandım :D

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    blmrt bunu yazdı

istanbulun bedeli diye okuyunca acaba satlıga çıktı fiyat mı belilrlendi sandım :D

aynen. Tünya metropollerinin farazi düşünce olarak fiyatları belirlendi filan sandım.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enzo
    enzo's avatar
    Erkek

İstanbul'a bok atanlar gitse İstanbul rahatlayacak :D Arkadaş hem memnun değilsin, hem sabah akşam sövüyorsun, hem asgari ücrete talim ediyorsun, hala daha İstanbul İstanbul...

"İstikbal göklerdedir..."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

Eğer beklenen deprem olursa bence İstanbul falan kalmayacak artık. İzmir, Ankara falan yeni metropoller olabilir.

deprem olacaksa denilemez çünkü deprem olacak. sorun ne zaman olacağı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek

çoğu dediği şeyler heryerde geçerli en basit izmir. Bende 4 senedir izmir'deyim bana şehir dışından gelen akraba ve arkadaşlarım bile izmir'i bende çok geziyolar ve görüyolar. robotlaştık resmen işten eve evden işe bir pazarımız var onda bile haftanın iş yorgunluğunu bile yatarak dinlenerek geçiriyoruz. Lafta kalıyoruz hep izmir'demisin izmir'deyim :) ama yinede seviyorum bu şehri...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

allah'tan artık evden çalışmaya başladım, gittiğim en uzak mesafe 1 sokak arkadaki market :)))

ne diyon?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biridir.

İstanbul'da arayıp da bulamayacağın hiçbir şey yoktur, giremeyeceğin hiçbir ortam, yiyemeyeceğin hiçbir tür yemek yoktur. İstanbul'da ne ararsan bulursun, tabi aramasını biliyorsan.

İstanbul'u sevmiyorsan ya yaşamayı bilmiyorsun ya da fakirsin bu kadar basit.

He is finding himself.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

istanbulda dogdum büyüdüm büyümez olaydım

kücük biryerde yasasaydım daha iyidi yarak gibi şehir amk  bide anadolu yakasındayız yani gerisini siz düşünün :d

Toplam Hit: 3277 Toplam Mesaj: 21
istanbul