folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul‘Un Efsanevi Kışları -Nostalji-

İstanbul‘Un Efsanevi Kışları -Nostalji-

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Genç Osman döneminde İstanbul Boğazı donmuş millet karşı yakadan öbür yakaya yüreyerek geçmiş. Hatta bunu uğursuzluk belirtisi olarak algılayan cahil kesim Genç Osman'ı tahttan indirip Yedikule zindanlarında bir cellata husyelerini sıkarak öldürtmüştür.

mkyb tarafından 21/Eki/14 23:21 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Buz kutleleri sağolsun.  Kutleler sayesinde deniz in kar sebebi ile donduguna inanlar var.

HoLyCat tarafından 21/Eki/14 23:30 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

83 87 90 larda da böyle karlar yagdi ama soguk degil di o kadar biz gider buzlari kırardık ayaklarımız ile donan sular üzerinde yürürdük  catılardan sarkan buzlar ile kılıccılık oynardık temiz olanları dondurma gibi yerdik sonra güneş acar erirdi buzlar karlar her yer su dolardı güzeldi istanbul o zaman temizdi

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

istanbul zaten ölüm şehri müdür. 3 gün dayanamadım havasına.

dumandan gaz maskesi bulsaydım giyecektim.

onu geçtim insanlar kız kulesimidir artık nedir onun önünde çekirdek pislikleri cam kırıkları çöplüğün içinde aşk yaşıyor mk.

birde denizde araba lastikleri yüzüyor. nasıl yaşıyonuz orada anlamıyorum.

işte zamanla o pislik o koşuşturma o kalabalık insanı bağımlı yapıyor 

yoksa zerre kadar aklı olan adam (kadın)bu sokakta yürümü mq ?

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

eskiyi bilemem ama şimdilerde yaşanacak değil gezilecek şehir.

ulaşım kolay olacak gidip gezeceksin sık sık. hızlı trenler iyi oldu aslında.

o kadar şehir gördüm ama ne güzeli istanbul. bence göçler yasaklanmalı. istanbulda yaşamayı zorlaştırmalılar.

sadece işi olan gitmeli. tanışalrımda sürünüyor ama yine gitmiyor. yanlış

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Genç Osman döneminde İstanbul Boğazı donmuş millet karşı yakadan öbür yakaya yüreyerek geçmiş. Hatta bunu uğursuzluk belirtisi olarak algılayan cahil kesim Genç Osman'ı tahttan indirip Yedikule zindanlarında bir cellata husyelerini sıkarak öldürtmüştür.

oha tarihime yeni boyut kattın hocam .

Bu yeniçeri davasından öldürmemişler miydi?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

eskiyi bilemem ama şimdilerde yaşanacak değil gezilecek şehir.

ulaşım kolay olacak gidip gezeceksin sık sık. hızlı trenler iyi oldu aslında.

o kadar şehir gördüm ama ne güzeli istanbul. bence göçler yasaklanmalı. istanbulda yaşamayı zorlaştırmalılar.

sadece işi olan gitmeli. tanışalrımda sürünüyor ama yine gitmiyor. yanlış

@Fur,

Buraya göç bitermi, güzel ülkemin her yerinden her dakka göç alıyor.

Daha yeni işe girdim, ankaralı biri var, 4 ay olmuş buraya geleli, vinç operatörüymüş mesleği, istanbula yerleşeceğim diyor, lan gelmeyin yeter artık dedim :) Napim diyor işim burada.

Metropol diye akın akına.

Bazıları sırf havasından civasından ve şekil için taşınıyorlar bu net amk bunu gördüm.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

işte bunlar hep global warming

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kuzeyden gelen buz parçaları onlar istanbul da donmadı yani.

Toplam Hit: 2354 Toplam Mesaj: 20