İstanbul‘Un Yeni Belediye Reisi Mustafa Sarıgül Mü?
-
ben kesin gözüyle bakıyorum beyler siz ne düşünüyorsunuz?
-
DaveReed bunu yazdı
ıı ıııhh, zor.
Adamın kendi kitlesi var, doğrudur ama yeterli olacağını sanmıyorum.
-
telekom bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
ıı ıııhh, zor.
nasıl zor hoca gerçekçi ol
adamın arkasında koç ailesi var bütün cemiyet hayatı var
böyle desteği alan uçuşa geçer
mustafa sarıgül ün chp heyetinin amerikaya gitmesi türkiyede ricciardone ile görüşmeler boşuna mı yapıldı :)
akpnin mi kazanacağını zannediyorsun halen :) -
bence 51-49 çok yakın bir farkla topbaş alabilir. ya da tam ortada.
-
tagext bunu yazdı
bence 51-49 çok yakın bir farkla topbaş alabilir. ya da tam ortada.
evet topbaş oy alır ama sadece varoşlardan oy alır
zengin semtler tabiikide mustafa sarıgül ü destekleyeceklerdir
bence usa akp den desteğini çekti artık
chp nin usa ve büyükelçi ziyaretleri boşa değil
önce belediye başkanlığı ordan genel başkanlık ordan başbakanlık
usa değişimi böyle yaptırıyor anlamak için profesör olmaya gerek yok -
DaveReed bunu yazdıtelekom bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
ıı ıııhh, zor.
nasıl zor hoca gerçekçi ol
adamın arkasında koç ailesi var bütün cemiyet hayatı var
böyle desteği alan uçuşa geçer
mustafa sarıgül ün chp heyetinin amerikaya gitmesi türkiyede ricciardone ile görüşmeler boşuna mı yapıldı :)
akpnin mi kazanacağını zannediyorsun halen :)Adamın arkasında koç ailesi olsa ne farkeder, dağdaki çobanla oyları eşit olduktan sonra. ;)
-
bana akp alacak gibi geliyor hadi hayırlısı, kim gelirse gelsin memlekete hayırlı şeyler yapsında gerisi vız gelir
-
hala kendinden mustafa sarigul diye bahseden bir adam bence kazanamaz bir insan anca bu kadar narsist olur ya
-
telekom bunu yazdı
Adamın arkasında koç ailesi olsa ne farkeder, dağdaki çobanla oyları eşit olduktan sonra. ;)
amerika fermanı verdikten sonra ne farkeder dağdaki çoban oy kullanmaya gitse hahahahahah )))))
buruksu bunu yazdıbana akp alacak gibi geliyor hadi hayırlısı, kim gelirse gelsin memlekete hayırlı şeyler yapsında gerisi vız gelir
eh akpnin oylar bölünsün diye kurduğu tezgahlar sırrılar süreyyalar önderler hdpler olursa yine ipne hacı hocalar kazanır
KaRaKuLe bunu yazdıhala kendinden mustafa sarigul diye bahseden bir adam bence kazanamaz bir insan anca bu kadar narsist olur ya
kazanır hoca kazanır bu sefer başka halk bıktı artık bu hacı hocalardan istanbulu alan türkiyeye sahiplenir...
-
Bana Sarıgül alır gibime geliyor yada çok fazla zorlar ki kılıçdaroğlu bile nasıl zorlamıştı istanbul az daha gidiyordu kadir topbaştan
o değilde bu sarıgülü akplisisnden tut en koyu saycısıs bile seviyor sayıyor bu adam chp ye genel başkan olsun bok atıp karalamazlarsa chp yi uçuşa geçirir garanti -
Karşısına Binali Yıldırım abim gelir tozunu attırır :))