İstanbul‘Un Yeni Belediye Reisi Mustafa Sarıgül Mü?
-
istanbulu alırsa 15 seneye başbakanlığa oynar bunu görmek zor değil. tayyibin yolu takip etmek niyetinde. dua edelim temiz biri sahneye çıksın. bunlar bize gangbang yapacak iyice.
-
bi cacık olmaz ben diyim :D bırak akpnin elinden belediye almayı bir çok belediyesini bile kaybedebilir. he tabi çankayadaki halk gibi halk çoksa alabilir o ayrı :D
mk çankayada gezelerken bi kahveye oturdum, ilk dikkatimi kaldırımdaki çöpler çekti. kaveciye dedim abi bu ne çöp konteynırı yok mu diye. çok şükür haftada bir çöp arabası geliyo çöpler alıyo daha ne. belediye daha ne yapsın güzel hizmet edyor dedi :D :D gülmekten karnıma ağrı girdi mk :D bu tip insanlar oldukça chp oy alablir. ha akpnin yanına yaklaşamaz o ayrı.
ama sarıgül kılıçdarın yerine geçse eminim biraz daha oyu artabilir.
-
Başka bir konuya yazdım ama buna da cevap olmuş.
Yerel seçimde İstanbul için Mustafa Sarıgül'e oy verebilirim sebepleri şunlardır:
1. bütçesinin yüzde 20 sine ana arterler gerekçesiyle büyükşehir belediyesi el koyuyor.
2. gelir ve giderleri 13 müfettiş tarafından 4 yıldır denetlendiği halde tek bir yolsuzluk bulunamadı atılan çamurlar havada kaldı.
3. gelir artırımı ve sinerji çalışmaları avrupada belediyelere örnek model teşkil ediyor.
4. hazineden en az yardımı alan belediye.
5. sadece şişliye değil türkiyenin her yerine hizmet veriyor şişli sınırı içinde olsun olmasın vefat eden vatandaş cenaze aracı bulamazsa şişli belediyesi onlara bir midibüs tahsis ediyor cenazeyi ve kafileyi taşıyıp geri getiriyorlar çok yoksul bir aileyse git gel yemek paraları da veriliyor.
6. yaşlı evleri çok iyi bakım görüyor.
7. fakir ailelere kapalı yardım yapılıyor (koliyle belediye arabasıyla yardım gitmiyor siyah poşetlere koyup kendilerinin alması için arıyorlar)
8. oy alamadığı mahalleleri diğerlerinden ayırmıyor.
9. günde 2 kez çöp arabası çıkarıyor, ara sokakları düzenli asfaltlıyor, durumu çok kötü olan binaların güçlendirilmesi için kredi çıkarıyor.
10. İbadethanelere inanç farkı gözetmeden bakım yapıyor.
11. Sınırları dahilindeki tüm okullara yıllık bütçe ayırıp bakım yaptırıyor.
12. Engelliler için verebildikleri tüm desteği veriyorlar.
13. Sosyal dernekler ve sendikal faaliyetlere destek veriyorlar.
devamı daha bayağa gider...
-
joe_black bunu yazdı
bi cacık olmaz ben diyim :D bırak akpnin elinden belediye almayı bir çok belediyesini bile kaybedebilir. he tabi çankayadaki halk gibi halk çoksa alabilir o ayrı :D
mk çankayada gezelerken bi kahveye oturdum, ilk dikkatimi kaldırımdaki çöpler çekti. kaveciye dedim abi bu ne çöp konteynırı yok mu diye. çok şükür haftada bir çöp arabası geliyo çöpler alıyo daha ne. belediye daha ne yapsın güzel hizmet edyor dedi :D :D gülmekten karnıma ağrı girdi mk :D bu tip insanlar oldukça chp oy alablir. ha akpnin yanına yaklaşamaz o ayrı.
ama sarıgül kılıçdarın yerine geçse eminim biraz daha oyu artabilir.
-
Zorlar ama daha erken.
-
Prometheus bunu yazdı
istanbulu alırsa 15 seneye başbakanlığa oynar bunu görmek zor değil. tayyibin yolu takip etmek niyetinde. dua edelim temiz biri sahneye çıksın. bunlar bize gangbang yapacak iyice.
Sanılanın aksine Mustafa Sarıgül başbakanlığa oynamayacak, kariyerini İBB Başkanı olarak sonlandırmak istiyor, merak edenler şişlideki ibb seçim çalışma ofisini ziyaret etmeli; 3 bin küsür projesi var, 10 yıl başkan kalıp şişli performansında çalışsa ancak yetiştirebilir. 67 yaşında emekli olacağını söylediğine ve şu anda 57 yaşında olduğuna göre kalır 10 sene. Bu adam 2 dönem başkanlık yapıp ismini kazıtmak istiyor.
-
Sarıgül' ün potansiyelinin düşündüğüünüzden bile çok daha yüksek olduğunu göreceksiniz. İstanbul' u asla kaybetmez, kazanır mı diye düşünmeyin bile?
-
sanane ki sen aşağıdaki gibi düşünmüyor musun boşver !
bu ülke yobaz ve fakir 5. dünya ülkesi öyle savaş çıkmayacağına inanırsanız kendinizi kandırırsınız
anca amerika rusya avrupadaki ülkeler savaşı masa başında yapar
türkiyenin düşmanıda benim dostumdur artık
siktiredin bu şerefsiz halk hiçbirşeyi haketmiyor
topraklarınıda kaybetsin sevinirim -
@DaveReed hocam hesaplar tutmadi galiba (:
-
İstanbul büyükşehirdir, sevdadır, şehirler şehridir. Bir şehirden ötedir.
İstanbulu yönetmek kolay değildir, İstanbul el ayak altına girecek bir sisteme kurban gitmemelidir.
Sarıgül Morgül'e kalacak bir şehir olmamalıdır, halk zaten farkındaydı bu seçimde.